Underbara dag

Goddagens solståle!
Nu har jag precis kommit hem från fältet i kista där jag, jimmy, micke och krille legat hela dagen och spelat fotboll och solat.. helt underbart! Nu är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen..
Igår jobbade jag till klockan 5, fick jobba över en timme.. När jag kom hem gjorde jag mig i ordning och åkte ner till Kista och la piazza där min cykel stod med en kedja som hoppat. De andra satt redan där och kollade på fotboll, jag och jimmy gick ut för att kolla på cykeln.. Jag försökte fixa den men det var svårt utan verktyg men som tur var så kom kocken på la piazza ut och hjälpte oss, han hade massa verktyg i bilen.. Så den blev fixad men det var ett jävla jobb för den har verkligen fastnat..
la piazza var det rätt drygt till en början men senare på kvällen så träffade jag Oscar, hans flickvän therese, jonas och rasmus.. De skulle också vara på la piazza och fira therese som fyllde 18. Jag satte mig vid deras bord och pratade med någon 35åring som var tillsammans med en 89a, han var en skön finne haha :) Han gav mig många komplimanger! haha alltid kul.. Kvällen fortsatte på krogen och vid stängning tog jag cykeln och cyklade hem.. En kväll med massa sköna människor, bra musik och god dricka! Perfect :)

Idag ska jag antagligen kolla på matchen och heja på tyskland eftersom jag är halv tysk haha!

Kommentarer
Postat av: M a m m a . J e s s i c a

Hej!

Hoppas du har haft en bra dag idag :)

2008-06-08 @ 17:08:06
URL: http://jyees89.blogg.se/
Postat av: Rosanna

Sen när blev du halvtysk :O?

2008-06-09 @ 08:02:47
URL: http://rosanna.bloggagratis.se
Postat av: Emma

det har jag alltid varit :) min pappa är tysk

2008-06-09 @ 12:17:00
URL: http://lyxpaket.blogg.se/
Postat av: Rosanna

coolt :D

2008-06-09 @ 20:45:20
URL: http://rosanna.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0