Jamelia - Thank you

This is from me to you
man lär sig av sina misstag och jag lärde mig av dig.


For every last bruise you gave me
For every time I sat in tears
For the million ways you hurt me
I just wanna tell you this
You broke my world, made me strong
Thank you
Messed up my dreams, made me strong
Thank you

Skönaste jävla låten ever!

Westlife - Something right



lyssna och njut!

Fre - På grund av dig

 varför finns det inte fler av dig?
 så jag kan säga nej, glömma allt och släppa dig
 skulle bara vilja veta vart du är
 trodde aldrig att det skulle bli såhär
mina tankar och mitt hjärta går i sär

kan inte sova, pga dig
kan inte andas, pga dig
kan inte tänka, pga dig
  du finns här överallt
vill inte äta, pga dig
vill inte jobba, pga dig
vill inte leva, pga dig
  för utan dig så känns allting så kallt

The grass is greener on my side of the road

Godkväll!


Nu har jag precis käkat upp min tallrik med spaghetti carbonara, mumsigt! Denna torsdag har nog varit den segaste dagen jag någonsin varit med om. Jag & antonia kom hem till henne runt kl 9-10 imorse och det första jag gjorde var att gå och lägga mig i sängen och jag sov fram till klockan 3 typ. Det enda vi två latmaskar har gjort idag är att gå till ica fram och tillbaka för att handla glass och bröd till middagen. haha!
Kvällen igår var helt okej, det började med att vi träffade robban och hans två kompisar och gled runt lite i bilen. det var rätt galet, förstår inte hur människan kunde få körkort! :S Vi åkte förbi edsbergs parken en stund och sen åkte vi förbi elin och jag hälsade på en snabbis och passade på att låna toaletten.
Inte så mkt mer med det, sen skjutsade dem hem oss till antonia. Vi bestämde oss då för att gå upp o kolla på någon film typ, och det blev "Hur man gör en pudel" eller vafan den hette men som vi iaf döpte om till "hur man gör en Anders" haha! (internt).
Runt klockan 2 tror jag den var skickade jag sms med Rille och antonia med Ludde och det slutade med att vi tog en taxi till Solna hem till rille för att kröka lite.. pengarna räckte precis till taxin! så jävla smidigt ;O vi kommer iaf dit och börjar dricka lite och det slutar med att jag somnar vid typ 7. Runt 8 halv 9 väcker rille mig för att han var tvungen att dra till jobbet så det var bara att gå upp och möta antonia som dragit till ludde någon gång under natten.. Rätt slitet idag faktiskt! haha..

Igår på dagen solade vi som sagt solarium, det tog inte så himla mycket och det gjorde mig lite besviken.. måste sola snart igen! Efter vi solat drog vi till donken och käkade där vid fridhemsplan, satt och snacka lite osv. På väg tillbaka till solariet för att sola ännu en gång så kom jag och tänka på min kära mormor och morfar som bor i närheten, odenplan. Jag ringde morfar och han var hemma medans mormor var nere och shoppade på stan. jag och antonia bestämmer oss för att gå dit och hälsa på, för det är inte ofta pensionärerna är i stan. De är alltid på resande fot någonstans i världen. Morfar träffade jag bara en snabbis för han skulle på möte men jag, antonia och mormor tog en fika med bröd, te och sockerkaka. Det var riktigt mysigt! Vi satt och snackade och tiden bara flöt iväg, till slut kollade jag på klockan och konstaterade att vi suttit och fikat i 2 timmar.. haha! Vi bestämde oss för att röra oss hemåt och fixa oss inför kvällen.

Mycket mer än så har inte hänt dem senaste dagarna! och nu orkar jag inte skriva mer,
puss & kram


Solarium dags!

Godmorgon Sverige! Jag har precis vaknat, är skit trött!
Idag har jag och antonia bestämt att vi ska åka till Märsta och sola solarium, äntligen! det behövs om man säger så.. :) vi har också bestämt att vi ska käka lunch där någonstans så det ska bli mysigt!
Ikväll är det utgång som gäller, jag vet inte riktigt vart.. men det visar sig ;)

This is where I turn my back on you.
I hope you see clearly now

Inflyttad hos antonia

Japp, nu är jag här igen och jag har flyttat hit känns det som! Mitt andra hem lixom. ;P
Idag vaknade vi tidigt för att jag skulle till tandläkaren och antonia följde med mig dit. Det gick bra, jag hade inga hål som vanligt men jag hade tandsten pga ståltrådarna jag har bakom tänderna efter min tandställning jag hade för nåra år sedan.. Jag och min tandläkare pratade om mina tänder och jag kanske ska få tandställning igen, om jag vill. och jag är inte säker på om jag vill ha det igen, men jag tror det. Jag bokade iaf tid hos tandregleringen den 4 april så ska dem kolla vad dem kan göra åt mitt överbett och om tandställningen inte kan göra något den här gången så är det bara operation som kan hjälpa. Och jag fick reda på att jag har 7 mm överbett, haha :)
Efter tandläkaren gick jag och antonia till sollentuna centrum för att köpa hårfärg till mig och jag hittade även min foundation, som håller på att utgå, på rea så jag köpte två st sådana också. Nu har jag precis sköljt ur hårfärgen så vi får se om det blev ngn skillnad!

Igår vaknade jag hos antonia, kl 3 hade antonia tandläkare så jag följde med henne dit i husby och efter det åkte vi till stinsen för att färga håret, mitt hår sa dem att dem inte kunde göra något åt typ men antonia blev iaf blond! Efter det drog vi in till stan och käkade på Mongolia, riktigt gott!
Runt 9 när vi var klara tog vi tåget till Ulriksdal för att träffa Niclas och sedan skulle Robban och hans kompisar komma från ekerö med bilen men dem var för sega och vi frös så jag och antonia drog till henne för att sova typ.. Vi satt uppe och tjattrade lite med hennes mamma och sedan gick vi och lade oss.

I söndags vaknade jag hemma och hade pratat med antonia om att hitta på något, så vi möttes i kista för att kolla hårfärg och lite sånt sen ringer Ludde och säger att han ska till en polare i Norrtälje för att kröka och undrar om vi vill hänga på. Efter många om och men så bestämde vi oss för att vara lite galna och dra till Norrtälje för att supa! Det blev stressigt, vi åkte först hem till antonia och hon fixade sig sen käkade vi middag här och skyndade oss till bussen för att åka hem till mig så fixade jag mig en snabbis. Sedan tog vi taxi från helenelund till Danderyd och sedan en buss från danderyd till Gustavslund. Bussfärden tog drygt en timme, kändes verkligen som om vi var ute på landet när vi satt där på bussen! Väl framme kom ludde och jonnie o hämtade oss med bilen sedan drog vi hem till jonnie och drack. Vi spelade lite guitar hero och sjöng sing star ett tag.. sedan chillade vi bara och lyssna på musik typ! Sista bussen gick 12 så vi tog den hem jag och antonia. Från danderyd sedan tog vi taxi hem till antonia och taxichauffören var ju helt knasig i bollen! Det verkade som om han hade druckit eller något, han satt och snackade om gamla vänner till honom som dött och ngn forskare som typ tagit kort på fåglar på vintern när dem spänner ut vingarna i boet. Och så låg han och vinglade mellan två filer på motorvägen hela vägen hem typ.. läskig snubbe!!

image59
är vi inte söta? :) två knasiga idioter!

I'm driving myself insane



Why did I have to fall in love with you?
I'm driving myself insane

helgen

goddagens!
Söndag idag då, ska snart ner till Kista centrum för att möta antonia och dra hem till henne antar jag.. Igår gjorde jag inte mycket alls, jag var så himla seg efter i fredags! Jag somnade kl 6 på morgonen och vaknade kl 10.. 4 timmars sömn alltså, jag och elin var iaf på ett jättemysigt fik utanför sollentuna centrum. Jag kände mig lite nyttig och tog en fetaost sallad som var grymt god och elin tog en kopp te. Vi satt och snackade i säkert 2 timmar om allt, det var skönt :)
I fredags började kvällen hemma hos elin med lite förkrök, runt 9-10 rörde vi oss mot barkarby och hem till lucas men stannade inte där särskilt längre, drygt en timme sen tog jag och linn en taxi till hässelby strand och mötte isak och anton och deras killkompisar och drog hem till robin.
Hos robin chillade vi lite några stycken med lite ölspel och klädpoker men till slut bangade alla ur. Runt 3 tog nåra stycken en taxi till skälby och hem till isak. Vi gjorde inte särskilt mkt, isak somnade runt typ 4 tror jag och jag och anton somnade runt 6. Mycket mer än så har inte hänt denna helg,

imorgon ska jag provjobba på "mitt nya" jobb, se om det är någonting som kan passa mig. Jag är inte riktigt säker, det är därför jag vill pröva några ggr först innan jag tackar ja. :) Jobbet är på lördagar och söndagar från kl 10-17 så det är ju rätt tidiga morgonar. Mitt jobb är att stå ute på stan och ta folks mailadresser, vi får se hur jag lyckas!
Man ska ligga på 20 mailadresser i timmen, vi får se OM jag lyckas! :P
wish me luck!

Freeedag och lov!

Hallå där :) nu är det tamejfasiken lov! så jäkla skönt, den här veckan har varit proppad med prov och inlämningar. fy fan säger jag bara.. idag var jag på jobbintervju, finally har jag kommit igång med sökandet igen. trött på mitt nuvarande jobb ;O Jobbet jag sökte var hos God Handling och man ska stå ute på stan och ta folks meiladresser så skänker de en viss summa till barncancerfonden genom att bara ta emot meilet.. vet inte riktigt om jag ska ta det eller inte. men vi får se, det tåls att fundera över :)

Ikväll är det utgång såklart, vart är ännu inte säkert men någonting händer!
Har inte så mkt mer att säga, ha en trevlig fredagskväll!
Peace 'n' love

Träning + Nationella prov

Godmorgon på er! Nu sitter jag hemma i mjukisbyxor och ska precis göra mig i ordning för ett träningspass på medel nivå, det ska bli skönt. Idag har jag nationella prov 13:30 så lycka mig till! Oskar hjälpte mig med matten igår så jag känner mig ganska redo för provet för en gångs skull.
Idag hade vi egentligen Natur lektion på morgonen men det kändes onödigt att gå på den för vi har ingen annan lektion förutom nationella sen halv 2.. Om jag hade gått hade jag haft hål från halv tolv till halv 2 och det är ju inte särskilt nödvändigt. Dessutom har vi gjort slutprovet i natur och avslutat den kursen så vafan skulle vi göra på lektionen? Det är den sista lektionen vi har i natur så den kan ju inte ha varit så viktig, och provet kan hon inte rättat på två dagar så det skulle vi nog inte fått tillbaka.. Aja, jag sket i den i vilket fall som helst :)
Nu ska jag iväg och känna mig nyttig!
image57
Peace 'n' Love

Träningsnarkoman

Hej på er, måste meddela er att jag kommit på skönaste känslan i livet; efter ett träningspass! ni bara MÅSTE hålla med, man har kört fullt ut ett helt träningspass och kommer hem, proppar i sig lite mat för att sedan hoppa in i duschen och sen bara slappa (denna dag blir det istället plugg) men fy fan vad härligt det känns!
Det känns verkligen som om man gjort någon nytta på något sätt :)

sen håller det på att hända en stor grej i mitt liv! Jag håller på att sluta röka utan att jag själv märker det :O så himla skönt! I lördags (notera dagen!!) rökte jag endast 2 cigaretter! TVÅ stycken på en LÖRDAG?! häärligt! I söndags rökte jag också endast två, och idag har jag bara rökt EN enda fjuttig cigarett! kan ni förstå vilken skön känsla? :) utan att ens lixom tänkt på det ;D
Däremot har jag väldigt mkt i skolan just nu, i morse gjorde jag ett prov i natur.. får se hur det gick? :S hoppas att det gick bra, det känns helt okej iaf. :) pluggade som ett svin i söndags och lite i lördags.. herre gud vad händer med mig? jag håller på att förändras helt, EMMA har tagit upp en skolbok på en LÖRDAG! ibland överraskar jag verkligen mig själv :) I alla fall så på onsdag har jag nationella prov i matte, ööh? Ig? nae, ska klara det :)
På torsdag har jag prov i samhälle och en svenska uppgift som ska redovisas, jag ska skriva om hip hopen i framtiden? hahaha sjukaste jävla ämnet man kan få att skriva om! men det är väl bara hitta på, finns ju inget rätt eller fel? :)

Nu ska jag sätta mig med matten, det är den jag prioriterar just nu!
Peace 'n' Love

Kaotisk vardag

Halloj, ursäkta att jag varit dålig på att uppdatera bloggen dem senaste dagarna men det är så mycket som händer i mitt liv just nu. Både bra och dåliga saker. Det är mycket i skolan, jag har hela 3 stora prov nästa vecka, ett muntligt prov i italienska på fredag, uppgift i svenska etc. Så det finns alltid någonting att göra. Plånboken är nästintill tom så jag börjar få lite ångest. Det är så mycket som jag behöver göra men förhoppningsvis så får jag en bra lön nu i februari. Jag skrev en lista på vad som behövs göra, annars glömmer jag bara bort det eller skjuter upp det.
Så här blev det:

  1. Beställa linser
  2. Klacka om skor
  3. Köpa foundation & puder
  4. Ringa jobbet
  5. Sola solarium
  6. Lämna mobilen
  7. Plugga svenska, natur, samhälle, italienska & matte

Härligt va? not..
Idag hade vi egentligen friluftsdag i skolan, men den skippade jag eftersom jag skulle till Model house och ta modell bilder. Jag sov hos linn och rörde mig hemåt runt 12, när jag kommer hem börjar jag plocka fram kläder osv som jag skulle ha på mig under fotograferingen. När jag stressat till tåget och precis sätter mig på tåget så kommer jag på att jag glömt pengarna hemma, fy fan vad sur jag blev! Inga pengar, inga bilder lixom.. Men jag följde iaf med Leijon dit och kollade på henne när hon tog lite bilder och så skrev jag upp mig på en lista så dem får ringa mig och boka en tid..
Nu ska jag försöka plugga lite, får se hur det blir med den saken!

Peace'n'Love


Söndagsparty!

Halloj!
Min helg har varit riktigt nice! Därför har jag heller inte hunnit skriva, har inte varit hemma särskilt mycket, i fredags drog jag, jessica och elin till en kille i rotebro på fest. det var helt okej, vi hade våran egen lilla fest i köket med massa sköna människor :) runt 11-12 bestämde vi oss för att dra vidare, så vi drog till linn som var på fest i carslund i väsby men jag var bara inne i lägenheten ca 30 sekunder sen drog jag till busshållplatsen och träffade Simon. Vi snackade lite om gamla minnen och hur det gick i livet, skönt att träffa honom igen. Inte setts sen vi gjorde slut vilket var typ 2-3 månader sen..
Iaf så kom Fredrik och hämtade mig och elin med bilen runt kl 1-2 (?) och vi åkte hem till elin, när vi står utanför kommer elin på att hon har glömt sina nycklar på festen i rotebro! Så vi stod utanför ett tag och sedan tog hon mod till sig och plingade på klockan, ner kommer hennes far i morgon rock helt chockad eftersom elin sagt att hon skulle sova hos mig..
haha och det första hon säger är "hej.. hehe, eeh, får jag komma hem?" hahaha, pinsamt!

Dagen efter vaknade vi och drog till stinsen och köpte hårfärg.. jag hade jävla tur, jag går in på h&m och där hittar jag min hårfärg på rea! faktiskt rea på rea, så från att kosta 149 kr till att kosta 37 kr :) en jävla bra kap! haha
efter det går vi hem till elin igen och färgar håret, sen käkar vi middag och efter det drar jag och möter linn på sollentuna station och vi drar hem till mig.. runt 10 ringer jag käraste morgan och han säger att han är på väg till en fest i edsviken så jag och linn fixar oss snabbt som fan och drar iväg till helenelunds station och tar bussen som micke dahl hoppade på. Festen var jävligt grym och jag hade skit kul!

Idag fyller Leijon 19 bast så jag ska ut på lidingö och kröka ikväll, igen. haha, men jag är ju ledig imorgon så varför inte? :) nu orkar jag inte skriva mer! ska ladda upp bilderna från igår..
puss & kram

Hela dan varje dag!

God eftermiddag!
Nu har jag spelat lite poker på facebook, kom hem för ca en timme sedan. Idag är det full rulle! Ska snart till stinsen med elin och köpa hårfärg, får se vilken färg det blir denna gång? Hon tycker jag ska bli ljusar igen, det vette fan alltså :/ trivs i mitt svarta hår haha! Ska snart hoppa in i duschen, ikväll är det fecke som gäller! jag ska ha riktigt jävla kul :) det var länge sen jag umgicks med elin så det ska bli kul!

Nu måste jag göra mig i ordning,
hoppas ni får en rolig fredagskväll!
puss & kram

ett skräddarsytt test för mig!

hur dåligt sköter du skolan?

1. [x] du har sagt att du är sjuk fast du egentligen bara inte orkat gå
2. [x] har fått ig på prov
3. [x] du har skolkat
4. [x] du har vart med en kompis istället för att gå till skolan
5. [x] du har åkt hem från skolan för du inte orkat vara kvar
6. [x] ibland orkar du inte lyssna på genomgångarna , istället tänker du på annat och skiter i vad läraren säger.
7. [ ] du har haft tuggummi/godis på lektionen även fast läraren sagt till en annan elev att den inte får ha de.
8. [ ] du har fått en utskällning av läraren
9. [ ] du har blivit utkastad från en lektion
10.[x] du har låtsas arbeta, fast du egentligen inte gjort ett skit
11.[ ] du glömmer oftast böcker och pennor till lektionen
12.[x] du håller aldrig reda på prov, det är andra som får påminna dig
13.[ ] du skiter ifall du inte får bra betyg
14.[ ] du skiter i skolan ihuvudtaget, du vill ändå inte bli något
15.[x] du har skrivit av kompisens svar på uppgifter för att du inte alls följt med.
16.[ ] du får aldrig godkänt på ett prov
17.[x] du har kommit försent till en lektion
18.[x] du har tagit egen sovmorgon
19.[x] du har försovit dig
20.[x] du har sagt att du var sjuk fast du igentligen åkte och shoppade
21.[x] du har vart full på skoltid
22.[ ] du har druckit i skolan
23.[ ] du har slagit en lärare
24.[ ] du har blivit avstängd från skolan

totalt: 14
BAH!

1- 6 Du sköter det mesta, kämpa på så får du nog bra betyg !
8 -15 Du är ganska slarvig i skolan, fortsätter du så här så kommer du inte få bra betyg , skärp dig för fan!
15-24 du skiter i skolan totalt, you'r to bad

jag vill ha fredag varje dag!

God dagens!
Idag har det varit en häktisk dag, stress från morgon till nu. Det började med att jag gick upp något sent, ca 30 min innan tåget gick som jag skulle ta till sollentuna. Så det var bara att kasta sig upp ur sängen, slänga på sig mjukiskläder lite smink, borsta tänderna och dra! men jag hann till doktorn i tid, väl där fick jag reda på att jag tydligen har en inflammation i näsan.. kul? njae.. drog till apoteket och hämtade ut min monster nässpray som jag ska använda nu varje morgon i tre månader! Och jag blev påmind ett antal gånger "spruta diagonalt, inte vertikalt" jaja, jag fattar.. vertikalt var det va? just det.. diagonalt!
När jag var klar på apoteket så kom jag ut från sollentuna centrum och ser min buss stå där, springa till bussen är aldrig roligt. I skolan var det väl helt okej, kursprov i italienska som jag tror gick helt okej, inte överdrivet bra men inte heller överdrivet dåligt.. måste göra bättre ifrån mig imorgon! har ju typ MVG i italienska ;) *stolt*
Efter skolan var jag i alla fall tvungen att stressa till ungdomsmottagningen i husby, som jag nästan hade glömt bort att jag skulle till.. Kom dit i tid i alla fall och fick recept på nya p-piller.. så jag hoppas jag mår bättre nu här framöver :)

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och plugga lite grann.
Nu orkar jag inte med det här längre!

puss & kram

Dagarna kommer och dagarna dem går..

Godkväll! Kom hem för ett tag sedan, har varit inne i stan på bio med syster-leijon och khassi :) vi såg Alvin och gänget, fyfan vilken underbart gullig film! skulle lätt kunna se den en andra gång alltså, sååå himla söta!
Annars har min dag varit ganska trist, har inte gjort så mkt.. åkte bakis till skolan i morse, åkte från lidingö och det tog tamejfan en timme att komma till skolan! haha, som tur var så hade jag ju sovmorgon.. Led igenom två hela lektioner och sen drog jag hem..
Imorgon har jag tid hos doktorn 9:15 så jag får lite sovmorgon, men "tyvärr" missar jag provet i svenska men det är inte mycket att göra.. Imorgon har jag också kursprov i italienska men som tur är så är det bara läsförståelse så det är inte så mycket att plugga till, lite ord o.s.v. men på fredag har vi skriv så imorgon lär det ju bli råplugg!
 
Nu har jag också käkat upp min pasta carbonara som jag gått och längtat efter i stan, tänkte lägga mig i sängen snart och läsa min bok om hur jag ska få MVG i alla ämnen ;)
jag känner mig lite lat nu när jag inte orkar lägga upp bilderna, men det får bli imorgon! som underhållning får ni en sjukt bra musik video här med Plain White T's - Hate.
Den stämmer rätt så bra in på vad jag känner den här med :)



Detta inlägg är egentligen för igår men det gick inte att ladda upp då så jag slänger upp det nu :)

baaakis..

.. men det är sånt man får tåla lixom! Jag hade iaf jäkligt kul igår :) ska lägga upp bilderna på datan snart, men först måste jag käka något!
precis kommit hem från skolan och är heelt slut efter bara två lektioner, det var ingen rolig dag idag haha. Det tog mig en timme att komma till skolan i morse från lidingö, fyfan.. men kul som fan hade vi heller hur baby? :)


ska fixa käk nu! skolans mat smakade ju typ bajs med bönor (chile con carne)
ses snart igen, bye

Alkoholist? javisst!

Idag är jag deppig, det är inte min dag idag. jag mår skit, så jag ska till Leijon ute på lidingö och supa skallen av mig.. alkoholen bedövar känslorna, så sant som det är sagt!

Ha en bra supar-tisdag! för jag ska ha kuuul!

image56



You take the breath right out of me
 You left a hole where my heart should be
 You got to fight just to make it through
 Cause I will be the death of you

Godmorgon tisdag!

Jag sitter hemma hos Linn nu, helt själv.. känns lite sjukt. Jag kom hit igår runt halv 9 så står vi i köket och ska göra frukt smoothie och så frågar jag om hon ska på mentorstiden imorgon och hon säger "ja det är klart, ska inte du?" Då frågar jag henne "vadå, har inte du z dag på förmiddagen imorgon?"
Linn bryter ut i asgarv och jag undar vad fan det är, hon har nationella prov direkt på morgonen så hon är inte ledig och båda börjar asgarva, till slut kom vi på den smarta lösningen att jag stannar kvar och ger henne nyckeln i skolan sen :)
Så idag börjar jag inte förns kl 1, så jäkla skönt! Men jag längtar inte till den långa promenaden till skolan. Nu är det ju så att Linn bor ute på landet uppe på falkberget där absolut inga bussar går, så jag måste gå till skolan och det tar typ 20 minuter! wohoo *not*.

Dagens låt är Jesse McCartney - Just so you know. Den stämmer ganska bra in på allt jag känner och det som hänt just nu.. :)
Så här får ni någonting bra att lyssna på!


Pallar inte...

.. med allt skit, nu åker jag till linn och har tjejsnack med maaaassa tjockisgodis heeela natten lång!

fyfan för allt säger jag bara..
hejdå!

Bra betyg? JA TACK!

God eftermiddag på er!
Idag tänkte jag informera er om en jättespännande bok som jag faktiskt fick från min mormor i födelsedagspresent igår! Och den heter "Hemligheterna med att få högsta betyg i skolan".
Det är en kille som heter Raman Mehrzad som skrivit denna bok och han gick ut med MVG i alla ämnen och anser sig själv inte som ett geni på något sätt utan han påstår att allt handlar om inställningen till saker man gör och hur man är som person i skolan. Man får tips och råd om hur man ska planera, välja sin vänner i klassen, hur man på bästa sätt kan använda tiden på lektionerna o.s.v. Jag började läsa den igår kväll och den verkar väldigt intressant!



image54 

Idag har jag bara planerat att träna, det är step som gäller 17.30. Kanske tar en städning efter det om jag har tid och lust :) hej på er så länge!

Schleten

Hej på er, har precis vaknat och är sjukt jävla trött! Vilken helg alltså, har haft så jäkla kul! I fredags var ju min födelsedag och då var vi 8 tjejer hemma hos Linn och förkrökade. Senare runt 10-11 drog vi till Manne som bor i vaxmora, åh jävlar vilken bit att gåå! Jag hade en blåsa under foten när jag vaknade dagen efter och jag antar att den kommer från den där promenaden. Men som tur var så hade jag druckit en del så jag frös inte särskilt mkt även fast jag bara hade en tunn klänning med tights och en kappa. När vi kom fram till manne drog vi igång festen men var inte där så länge jag bestämde mig för att möta upp K och jimmy i kista så jag drog runt 12.
När jag mött upp dem i kista så gick vi till Shell för att köpa lite gott, det blev en korv och två capricosa pizzor som vi gjorde i ordning uppe hos K sen, vi satt uppe och snackade osv.
 Jag somnade runt 5 den natten och vaknade runt 11, så det var inte så många timmar jag sov.

Bilder från i Fredags lägger jag upp lite senare.
Igår däremot vaknade jag hemma hos K och vi kollade på en sjukt lång film, typ tre timmar.. Sen drog jag hem i snöstormen, fyfan säger jag bara! hade fortfarande min tunna klänning med tights och en kappa. När jag väl kom hem tog jag en varm dusch och sen kom Linn förbi och vi gjorde oss i ordning sedan drog vi på fest på malmvägen, rätt kul faktiskt men var inte där så länge, kom dit vid halv 10 och jag drog vid 11 till kista för att hälsa på K, jimmy och micke. dem var hemma hos krille och kollade på film typ.. Sedan blev det knas när jag skulle hem för jag skulle möta upp Linn, martin och martins kompis i sollentuna och jag skulle ta tuben ifrån husby men den missade jag och då missade jag också bussen. så jag fick sitta o vänta i 15 minuter på nästa tub och sen typ 15-20 min i akalla på bussen.. tråååkigt, och sedan visar det sig att martins polare har dragit så det är bara martin och linn så då drog jag hem istället, mötte upp manne på sollentuna och tog bussen hem sedan.
En lång kväll.. haha

Idag ska jag hem till min mormor och morfar och fira både mig och mamma, äta middag o.s.v. Senare ikväll ska jag nog bara plugga,har fyra prov i veckan. wohoo!
Nu måste jag göra mig i ordning för sen ska jag och mamma o handla,
ha en bra dag! puss & kram

födelsedag!

Önska mig lycka till på min käraste födelsedag för idag är MIN födelsedag!

RSS 2.0