det vart en utekväll

Godmorgon på er! Nu har jag nästan precis vaknat, för ca 15 min sen.. Har även hunnit proppa i mig lite mat från igår kväll.. Igår vart en rätt lyckad kväll med mycket skratt, vi började med att bara vara nåra få st i edsbergs parken och slutade med att vara drygt 30 uppe bakom konsthallen på berget där. Jag var väldigt glad att jag tog med mig långbyxor kan jag säga! Det var massa mygg och det var inte särskilt varmt heller.. Jag träffade lite trevliga personer där och hade allmänt trevligt :)
Jag drog hem med simon, tobbe och måns.. Dem skulle vidare hem till Märsta och jag drog hem, vet inte vad
klockan kunde varit.. 1 typ?

Nu ska jag nog gå ner och sätta mig i trädgården i solen!

image127
Seppe och Simon, tyvärr kom även mitt finger i vägen lite xD

this is what I like

Choklad / kola
Christina Aguilera / Britney Spears
Tv / dator

Godis / chips

Ringa / sms

Förkyld / ont i halsen

Donken / Burger king

Kanal 5 / tv3
Rosa / rött
2-åringar / 5-åringar
Fransk manikyr / rött nagellack

För kallt / för varmt

Skvallertidning / modemagasin

Julafton / födelsedag
Få present
/ ge present

Matte / språkval

Sovmorgon / sluta tidigt

Vanligt vatten / mineralvatten

Midsommar / valborg
Mascara
/ foundation

Pool / sjö eller hav
Pizza / hamburgare

Mary-kate / Ashley Olsen

Sola / bada
Håret uppsatt / utsläppt

Blondiner / brunetter

David Beckham / Brad Pitt

Sagan om ringen / Harry Potter

Fredag / lördag

Gå / cykla

Skrattattack / fnissig
Klänning / kjol

Banan / äpple

Läsa bloggar / blogga själv


2 dagar kvar!

Hej på er, nu har jag precis kommit hem från skolan typ.. eller aa, för ca 10 min sen. :) Det känns så jäkla skönt, nu är det lixom bara två skoldagar kvar sen är det sommarlov och ettan är avklarad! Det är två riktigt slappa dagar också, på måndag har vi bara två lektioner men ska bara gå på ena och på tisdag har vi bara en lektion och det är idrott, då ska vi bara sitta och slappa i edsbergs parken, sola och spela kubb :) myspys!

Idag på historian fick jag tillbaka mina två (egentligen tre) prov som jag gjorde igår och i onsdags.. På ''kursskrivningen'' vilket var typ bara massa konstiga bregepp fick jag IG (väldigt väntat) och på dem andra som jag gjorde igår fick jag G, är glad över att jag får G i kursen iaf :) det är rätt många som troligtvis inte kommer få det!
Däremot så känner jag mig rätt värdelös att jag troligtvis bara kommer få G i idrott, låg på åtminstonde på VG förut men har sänkt mig eftersom jag varit så ''inaktiv'', men får väl skylla mig själv? Känns iaf rätt surt eftersom det är det enklaste ämnet att få bra betyg i och alla andra får typ MVG. haha. Dessutom vet jag innerst inne att jag kunde fått mkt högre betyg om jag bara orkat.. men men!

Ikväll har jag inte bestämt än vad jag ska göra, ska nog ringa och kolla med mogge.. vore kul o hitta på någonting med honom :) var länge sen! Annars så ska jerez och hans kompisar vara i edsbergs parken och typ röka vattenpipa och ta det lugnt, vore rätt mysigt :) Men jag får se! Inte bestämt mig än..

Nu ska jag iaf ta det lugnt och njuta, ciaao!

dumma skalle

Jag vill bara göra rätt men ändå inte ångra mig..
Jag kommer aldrig glömma dina blickar som förtrolla mig

Du har ett leende som inte är av denna värld
Jag vill inte vara ensam jag vill bara ha dig här
Man lever bara en gång, man får nog bara en chans
Man kanske inte ser nån, man kanske aldrig ses alls
Kan inte skilja på min verklighet som varit dömd
Du är den jag tänker på, vi lever i min önskedröm



Emma Ek, 2008-05-30

Sol kära sol!

Hej på er!

Jag har varit hemma nu sen klockan 10 och käkat lunch och stekt i solen.. Ska snart börja röra mig mot tåget och skolan, slutar klockan 4 idag. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske grilla med kistamänniskorna? Vi får se.. :) Härligt väder är det ute iaf!

Till lunch idag var jag duktig och gjorde en fräsch pastasallad med massa nyttigheter, det var riktigt gott! Jag satt ute på balkongen vid vårt nya fina bord som anders köpte hit igår.. Myspys :)


uttråkad

Sitter och funderar på vad man kan hitta på? Försöker få ut lilla olle till helenelund så han kan köpa cigg åt mig och underhålla mig lite grann.. Vet inte om jag lyckas så bra haha :P Ni har inga förslag på vad man kan göra?

Jag har också haft tanken på om jag ska göra snickers eftersom jag varit sugen på det i flera dagar.. Men har varken haft orken för att gå och handla ingredientser eller baka dem, så det blir ju lite svårt..
Det blev ingenting av tatueringen idag förresten, synd..  Simon är troligtvis hemma hos Tobbe nu iaf och drygar sig, han hoppar säkert studsmatta som "en stel fiskpinne" som han själv beskriver honom, haha!
Nej, funderar på att iaf gå en promenad, men först ska jag tamejfan ha mina cigg!

underhållning!


hahahahaha!

Hon har ju bara föööör grym röst!

Du...

När vet man att det är dags att sluta kämpa för något?

Att det inte längre är värt det och när det inte längre känns bra?

När vet man att man bara kan hoppa av allting?

När det känns som om allting bara flyter förbi, utan att ens fastna i dig.

Jag ger upp allting nu. Jag ger upp Dig.




Av: www.rosanna.bloggagratis.se

upplevelse

Hej på er!

Idag har varit en seeeg dag må jag säga, men har suttit ute mkt och bara njutit av det sköna vädret.. :) Idag hade jag prov i historia, fick göra två olika så jag hoppas det går bra.. Fick reda på svenska betyget idag vilket var VG och våran underbara samhällslärare hade skrivit en dikt till klassen. Det var så sött! Älskar när lärare verkligen engagerar sig i eleverna :) Som tur är så är det även min mentor så henne kommer jag se mer utav dom kommande två åren! Efter samhällslektionen bestämde jag och rosanna att vi ska baka snickers till henne till avslutningen. Det kommer antagligen resultera i att vi äter upp halva själva men då får hon iaf andra halvan :)

Hemvägen från skolan var minst sagt en upplevelse. Det började med att bussen var försenad typ 5-10 min och det resulterade i att jag fick sitta och vänta 15-20 min på bussen i den stekande solen. När man väl kommer på bussen tycker man att den är full och stekande het! I sollentuna är det en hel klass med småttingar som ska kliva på.. Det blir ännu varmare.. Jag träffade Dan och vi satt och snackade lite, till sist så kom jag att tänka på att vi står kvar på sollentuna, då är det en jävla fullis och en (ursäkta uttrycket) turk som står och tjaffsar med busschaffisen om något.. Vi sitter längst bak så hör inte vad dom säger till varandra.. Efter ca 10 min så kommer vi iväg, med fullisen och hans kompanion men efter två busshållplatser börjar dom tjaffsa igen.. Fullisen står i dörren och kliver av och på hela tiden typ.. Vi står där ytterligare 10 min, till slut kommer vi iväg utan fullisen. När vi kommer till min busshållplats så verkar det vara något fel för vi stannar typ i korsningen vid kummelby och det är stopp i trafiken.. Då hade jag redan ställt mig vid dörren och jag stod där i nåra minuter och väntade på att han skulle öppna dörrarna och släppa av oss men icke sa nicke!
Han säger i mikrofonen att ja, nu har vi ett annat problem.. vi kommer inte framåt. Då skriker jag att han ska öppna dörrarna, tre gånger också, till slut gjorde han det men han kunde inte tänkt på det tidigare när det bara var typ 10m kvar till busshållplatsen? Min hemresa tog iaf ca 50 min - 1 timme.. Från rudbeck till kummelbyvägen som i vanliga fall tar 15 min.. Kul!

Nu är jag iaf hemma och käkar mellis, senare idag kanske jag ska med jerez när han ska tatuera sig hos en väninna.. Funderar på om jag också ska göra något? En prick typ? :D haha ne får se :)

Bruden

Den här bruden är guld värd! :) <3
image126

varsin låt till er båda

Lifehouse - Blind



Renegade five - running in your veins


Antar att ni förstår vilka personer, kanske..

...

Nu har du gjort bort dig en gång för mkt... Nu orkar jag inte mer


This is where I turn my back on you

magkänslan

.. ja, är den verkligen pålitlig? Har magkänslan alltid rätt? Jag menar, man kan ju inte sluta träffa ngn bara för att man tror något eller för att magkänslan säger så? eller?

Jag tycker inte om sånt här, önskar jag bara kunde sluta tänka på det.. bara sluta bry mig helt enkelt? Det är iaf vad jag ska försöka med, får väl se hur det går.. Men allting kan ju inte alltid vara lätt.
Nu ska jag trösta mig själv med att baka snickers! hej hopp


ensam hemma

Hej på er!

Jag kom hem från skolan för ett tag sen, nu har jag precis lirat lite guitar hero och funderar på vad jag ska ta och käka. Min mamma åkte till Göteborg med jobbet i morse och kommer hem imorgon kväll så nu är jag ensam hemma.. Har bjudit över frugan på middagslagning ikväll och hon skulle komma efter att hon övningskört :)

Skolan idag har gått rätt så smidigt, endast tre lektioner. Hade historiaprov i morse som gick bättre än förväntat eftersom jag knappt pluggat någonting.. Imorgon har jag det större provet som jag ska plugga till nu! Har även en svenska uppgift som jag tänkte försöka mig på. Vi hörs! Ciaao!

Olje- och skumbad

Nu har jag klivit upp ur badet precis, det var hur skönt som helst! Helt babylen på kroppen :) Ska snart börja plugga, tänkte fixa naglarna och ögonbrynen först.. Ciaao!


True love is when you shed a tear and still want him.

It's when he ignores you and you still love him.

It's when he loves another but you still smile and say

"I'm happy for you"


hemma igen

Sådär, nu har jag varit och skämt bort mig lite grann i Kista centrum.. Fast det blev mest nödvändiga saker, köpte ett par svarta shorts (behövdes inte), nylonstrumpor (behövdes), handkräm (behövdes), foundationpensel (behövdes), lösnaglar (behövdes väl inte egentligen).
Snart är det middag och efter middagen ska jag nog plugga lite mer, sen tar jag ett bad med olja och badskum och lyssnar på musik. Efter badet ska jag nog plugga lite mer, om jag orkar eller så kollar jag på tv :) Och så ska jag färga ögonbrynen och sätta på lösnaglarna någonstans där emellan! 

Dessutom råkade jag förstöra ryggen på min datastol, duktig som jag är. Den bara gick sönder! Så nu har jag iaf en anledning till att få en ny datastol :) mohahah!
Fick lite roliga bilder från rosanna nyss som vi tog i lördags lägger upp nåra här :) Enjoy!

image120

image121
 
image122

image123

image124


5 dagar kvar!

Goddagens på er!

Idag
var en kort dag i skolan för min del, endast tre lektioner och slutade klockan 2. Dock hade jag en svenska redovisning som gick sådär och på idrotten som var sista lektion körde vi brännboll. Det var superkul, man fick verkligen en riktig sommarkänsla utav det!
Nu har jag bara 5 dagar kvar utav skolan, sen är det sommarlov. Det är rätt mycket nu dem sista dagarna, jag har två prov i historia, en inlämning i historia och en inlämning i svenska. För tillfället riktar jag in mig på det stora historia provet som jag har på torsdag, det provet är om Imperialismen, Första världskriget och Ryska revolutionen. Det andra provet är som våran lärare CHÖ så fint kallar det "en kursskrivning", det är begrepp osv. som vi har tagit upp under HELA kursen, vilket är 6 månader. Men man får väl alltid försöka göra det bästa. Det provet är förresten redan imorgon, direkt på morgonen. Plugg, plugg, plugg. Jag har pluggat i ca 2 timmar nu, ända sen jag kom hem vill säga..

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra förutom och plugga, kanske ta hand om mig själv lite grann? Det var länge sen man ägnade sig åt sig själv.. I helgen är jag ledig så kanske kan sätta på lösnaglar igen? Färga ögonbrynen? Ta ett bad med mjukgörande olja? Lyxa till det lite för mig själv!
Jag fick min lön idag också, det var ingen dålig lön kan jag säga så jag kanske åker ner till kista och skämma bort mig lite också..
Nu ska jag iaf vila huvudet lite grann från allt pluggande!

En fullspäckad måndag

Hallå alla läsare!

Nu har jag äntligen tid att skriva om min dag, som har varit fullspäckad men ändå rolig! Jag gick som vanligt i skolan fram till klockan 3, halv 4 hade jag tid hos tandläkaren där jag inte fick särskilt roliga besked. Som en del av er vet så hade jag tandställning tidigare och nu har mina tänder och käken flyttats tillbaka, jag biter typ helt fuckat osv. Min tandläkare, Kjell Palm, tog in mig till kontoret och började visa bilder som dom tagit på mina käkar och pratade massa om att dem var ojämna och hit och dit.. fattade inte så mkt. Till slut kom han med beskedet; jag måste till en käk fysiolog och kolla om jag har någon slags reumatism i käklederna (?). Om jag inte har det, vilket jag hoppas att jag inte har, så kan i vilket fall inte endast tandställningen göra så mina käkar hamnar rätt utan jag måste även göra en käkoperation, det finns även möjlighet att göra en plastikoperation. Det var inte direkt vad jag hade tänkt mig.. Trodde det skulle räcka med endast tandställning ELLER käkoperation, men icke sa nicke.. jag behöver göra båda.
Tandställningen kommer jag behöva ha ca 1 år innan operationen, jag ska ha den under operationen och även efter. Det är ju typ 2 år? vet inte om det är värt det egentligen, men jag får ta det som det kommer..

Efter tandläkaren så åkte jag hem och satte mig och pluggade till historia provet som jag har på torsdag, jag har även ett historia prov på onsdag men jag prioriterar det som är på torsdag för det är större. När jag pluggat klart så kom Tobbe hit, jag mötte han vid helenelunds station halv 7. Han hade med sig 4 filmer eftersom vi planerat att kolla på film men det slutade med att vi spelade guitar hero. Runt 8 är båda hungriga så vi drar till ph och käkar, efter det gick vi hem till mig igen och spelade lite mer guitar hero. Nu har jag precis lämnat honom vid stationen och tänkte göra mig i ordning och hoppa i säng. :)

Imorgon har jag inte planerat så mkt mer än att jag ska fortsätta plugga till historian.. Aja, det var iaf min dag! Får se vad morgondagen har att erbjuda. Godnatt!


Jobb

Hallå allihopa!
Nu har jag vaknat, klätt på mig och borstat tänderna.. bara sminkningen kvar, börjar jobba idag kl 1.
 Igår vart en seg men rolig kväll :) Runt klockan 8 kom rosanna och risto och hämtade upp mig och vi åkte till ph, jag käkade och klockan 9 åkte vi hem till mig igen.. Vi glodde lite på melodifestivalen och kollade runt vad som hände, till slut orkade vi inte sitta inne längre så vi tog en sväng med bilen till edsbergsparken och gick vid vattnet.
Elisa och Hilda var på någon fjortisfest vid falkberget och vi bestämmde oss för att åka dit för det är precis i närheten, när vi kommer dit är det massor av lammkött från typ danderyd och asfulla brudar. Det är alltid kul att vara nykter på en fest där andra är as packade! haha, vi var där ett tag och träffade även Jesper Kask från våran klass, vi satt och skrattade åt hur roliga folk var.. Runt klockan halv 1 så begav vi oss hem, eller de andra åkte hem, jag fick skjuts till Niklas där han, john och jerry var och spelade guitar hero/sing star/kollade på American Pie. Var där ett tag och utklassade niklas på sing star, runt halv 2 drog jag hem och somnade som en stock typ.. :)

Nu måste jag göra mig i ordning för jobbet! Chefen ville att jag skulle komma in klockan 11 egentligen men det ville inte jag :) men jag får väl försöka komma dit så tidigt jag kan.
Kram på er så länge!

huvudstaden

Nu har jag äntligen kommit hem från staden. Först träffade jag Tobbe vid centralen, vi gick till kungsan och köpte var sin mjukglass som ingen orkade käka hälften av. Efter ett tag komm jerez och vi gick till först till donken och sedan gallerian. Vi sprang runt i affärer för jerez ville ha ett par jeans, han hittade inga. Efter det gick vi till hötorget för jag tänkte köpa blommor till mamma, men då hade dem stängt igen allting så det blev inga blommor. Till slut bestämde de sig för att gå in i Pub och G-star butiken för att spana in 'supersnygga' Karin från bigbrother, vi såg även bigbrother anton i samma affär. :) han är ju gryyymt snygg!

Nu sitter jag och väntar på att rosanna ska ringa för hon satt och käka när jag ringde nyss, så får vi se vad vi planerar tills ikväll :)

Sola!

Vilken härlig dag, skön också! Jag har fått jättemycket gjort under denna dag. Jag har tvättat massor med kläder, jag har städat både min och mammas lägenhet och jag har underhållt brännan litegrann :) Nu har jag precis käkat lunch och det blev en matlåda från findus med oxjärpar och sånna där potatisgrejer. Kommer aldrig på vad dem heter! Men jag beskriver dem genom att säga: "det ser ut som potatisbullar fast mindre". Jag pratade nyss med rosanna i telefonen och då beskrev jag dem så :) Vi pratade även lite om kvällen och vi ska antingen till sumpan till Fredriks killkompis som tydligen ska ha fest eller så ska vi till märsta med Risto :)
Jag tänkte hoppa in i duschen snart när maten smält, sen ska jag göra mig i ordning för huvudstaden! Måste även ner i tvättstugan och hämta den sista tvätten som håller på att torka nu :)

Här får ni iaf en grym låt att lyssna på så länge, tror jag har haft den här uppe på bloggen förut också. Men skadar aldrig att lägga upp den igen. Det är den värd, den är grym! Om man verkligen lyssnar på texten så blir man rörd, ta er tid och lyssna ordentligt!

You take the breath right out of me
You left a whole where my heart should be
You gotta fight just to make it through
'cause I will be the death of you

En tidig morgon

Härligt väder det är ute va?! hur underbart som helst :)
Gårkvällen var helt okej, var på fest hemma hos Carro i Väsby.. Det var rätt mycket folk där och senare mot kvällen kom även Rosanna förbi och hälsade på :) Dock drog jag hem rätt tidigt för jag blev så jäkla trött, var hemma redan klockan 12. Men det förklarar väl också varför jag vaknade så tidigt idag. :)

Just nu håller jag på och tvätta kläder i tvättstugan och senare idag ska jag in till stan och träffa Tobbe som jag träffade på en fest för en vecka sen, vi ska gå runt i stan och jag tänkte kolla om jag hittar någonting till morsdag som är imorgon :) 
Ikväll ska jag hitta på någonting med Rosanna, vi vet inte riktigt vad vi ska göra än men ut ska vi iaf ;D Rosanna är en underbar tjej :)

Nu ska jag fixa någonting att käka! Vi hörs sen, ciaao!

dagens outfit

Innan jag drar, för att fördriva tiden lite, så tog jag bild på dagens outfit :)

image118
Tröja: JC, crocker, 499
Jeans: J.Lindeberg, 1500
Keps: Hugo Boss
Smycken: Present
Ser jag inte armlös ut?! haha :S
Nu ska jag springa i väg till tåget, måste även hinna köpa cigg innan! Brådis, ciaao!

Sovmorgon!

Godmorgon läsare!
Så himla skönt med sovmorgon, vaknade för ca 30 min sen.. Nu håller jag på och koka pasta till lunch som jag ska äta med lite italienska korvar :)
Idag slutar jag klockan 4 och vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll.. Hoppas på att få hitta på någonting med frugan :)

Igår kväll slutade det med att jag åkte och tog en fika hemma hos antonia min fru och spelade något 'simpson' spel på ps2.. Rätt kul, lånade även en film som jag kollade på när jag kom hem men somnade efter typ halva..
Nu ska jag käka och sen göra mig i ordning för skolan!

Ciaao!


10 dagar kvar!

Tjaabba!

Hoppas allt är bra med er, med mig är allt toppen.. :) Kom hem från skolan för ett tag sedan, dagen gick rätt smidigt dock blev jag lite sur i morse då Sarah bara drog från lektionen när vi har ett arbete som ska vara klart på måndag och det här var sista tillfället vi hade på oss att bli klara :P Men jag löste det bra :)
idrotten idag hade vi softboll, igen.. Det var kul o kolla på när dem körde men fattar inte ett skit av reglerna, men det verkade ingen annan heller göra :P
Imorgonbitti har vi löpning på idrotten så jag tänkte ta en sovmorgon och skippa det, springa har aldrig riktigt varit min grej! Så imorgon börjar jag inte förens 12.40, skönt det ska bli! :)
Idag har man ju även fått lite sol på sig, satt ute på hålet med Philip, Sara och Victor.. Jag försökte plugga men gick väl inte så jäkla bra :P vi satt och snacka och solade lite grann :)

I helgen har jag inte planerat så mkt mer än att jag och Rosanna ska hitta på någonting på lördagkväll.. Vi får se vad helgen har att bjuda på :) Skönt att jag är ledig på lördagen, jobbar bara på söndag men börjar inte förens kl 13 så får ju sova ut :) Längtar tills lönen kommer!

Nu ska jag chilla hårt! Ciaao!

en lång dag!

Tjabba, tjena, hallå!

Idag har varit en lång dag, som jag sa tidigare så skulle vi med italienskan kolla på en film på Sagabiografen. Filmen var helt okej, inte världens bästa men ändå okej. Det var mycket slagsmål och slödder men sånt tycker simon om så han blev glad :)
Innan bion så gick jag och simon runt i gallerian, han kollade i några klädaffärer och sedan satte vi oss på nedervåningen och käkade italiensk glass. Efter bion, som var slut runt klockan 5, frågade simon mig om jag ville komma och kolla på hans träning. Han tränar Muay Thai inne på kungsholmen och jag hade ändå ingenting bättre för mig och det var rätt intressant att kolla på, fick lite ont i rumpan i slutet av timmen dock men sånt får man leva med..

Nu kom jag hem för ca en timme sen och har stoppat i mig lite pasta med ädelostsås och bläddrat mellan olika kanaler på tv. Jag ska snart hoppa i säng för jag är sjukt trött!
Vi hörs imorgon, ciaao!

brandos.se

Jag satt och kollade runt och hittade en hemsida FULL av skor, ni som känner mig vet att jag är besatt av skor och har över 30 par.. Och jag har precis hittat världens finaste skor! Jag är helt kär, jag ska ha dem när lönen kommer! :D

image117
är dem inte underbara? :) 749 kr!

'il mio fratello è figlio unico'

Tjaaaabba!

Idag har jag ju som sagt varit ledig, och mötet på cykelringens huvudkontor gick bra.. Jag träffade Jojje som var hur trevlig som helst.. :) Kändes lite onödigt dock att åka till alvik för att skriva på två papper, men men vad gör man inte för en löneförhöjning ;) Efter att jag hade varit där så åkte jag till Rotebro för att sola solarium och sedan åkte jag hem.. Jag träffade fruganhelenelunds station och höll henne sällskap när hon väntade på bussen.. Nu är det snart middag och jag är hungrig!

Imorgon slutar vi tidigt som vanligt, 13.20.. Men imorgon är ingen vanlig onsdag! Min italienska grupp ska gå på en italiensk bio på Saga som heter "Min bror är enda barnet" (tror det blir 'il mio fratello è figlio unico' på italienska). Rosanna har körlektion så hon kunde inte följa med men jag och Jerez hade tänkt att åka in till gallerian efter skolan och käka italiensk glass och sedan ska vi gå på bion, det ska bli kul :)

Nu är det mat! Ciaaao!

28 min för att skriva på några papper..

Godmorgon folket!
Just nu i detta ögonblick sitter jag och proppar i mig en tallrik gröt och en macka, mums! Var vrålhungrig när jag vaknade idag, konstigt nog.

När jag ätit ska jag göra mig i ordning och åka 28 min till Alvik för att skriva på mina nya avtal med löneförhöjningen, efter jag gjort det ska jag troligtvis åka till antingen karlberg eller rotebro och sola solarium. :) Det var fint väder i morse när jag vakna och tänkte 'yes! då kanske man kan sola ute lite grann idag' men icke sa nicke, efter 5 min började det regna? haha.
I vilket fall som helst så ska jag göra mig i ordning nu! Ciaao!

magont

Nu är jag hemma och har precis käkat rejält med tacos, *mums*. Dock förvärrades min magont som jag konstigt nog har haft i princip hela dan.. Anders tror att det komma från 'magmunnen' och berättade vid middagen att hans kompis åkt in på akuten igår för att han hade så jäkla ont i just magmunnen och det visade sig att han hade inflammation precis där, i magmunnen.. Väldigt lugnande, inte för att jag är orolig så pass mkt problem jag haft med magen i mina år men det är ju inte så jäkla skönt att höra sånt där d:

Imorgon är jag ledig, ska bli skönt att få sova ut :) Dock ska jag in till cykelringens huvudkontor som ligger i alvik, och skriva på nya avtal eftersom jag fått löneförhöjning :) Efter eller innan det, beroende på vilken tid jag vaknar, tänkte jag sola solarium för ett försök till att behålla brännan jag skaffade på cypern..

Ikväll hoppas jag att frugan har tid med mig från allt pluggande och kanske har tid att ta en fika eller kolla på en film :) Jag lade upp bilderna från i lördags och här kommer en på mig innan utgången:
image116
Har inte så mkt mer att skriva, ciaao

engelska nationella

Tjaaabba!
Nu står jag i skolan och början om ca 30 minuter, 10.25. Mitt engelska nationella prov var det muntliga och det gick väl sådär, fick vg+. Jag gjorde med Philip och den jäveln fick mvg- haha :)
Idag är en lång dag, slutar klockan 4, får se om jag pallar vara här hela dagen.. Nu har vi historia *suck* och sedan är det lunch! Hoppas det är någonting gott.

Idag efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi ska käka tacos till middag iaf :)
Vi hörs sen, ciaao!

Fest + jobb är ingen bra kombination!

Hej alla läsare!

Ni får ursäkta för en dålig uppdatering men har inte haft tid i helgen. Kan berätta lite kort vad jag har gjort;
Fredag: Var hemma hos antonia ett tag på kvällen men klockan 9 typ bestämmer vi oss för att åka till sollentuna hem till Niklas, men väl i sollentuna skickar krille sms och säger att dem är hemma hos micke i kista och kollar på hockeyn. Och eftersom jag sagt att jag skulle träffa honom så åkte vi dit istället.. Vi var där ett tag tills det var typ 10 min kvar på matchen, då drog vi.. Krille skjutsade hem antonia och jag sov hos honom. Somnade sent, vi låg och snackade om allt och inget ända fram till klockan 3 typ..

Lördag: Började jobba klockan 11 så det var bara att hasa sig upp på morgonen och sätta sig på tunnelbanan, på jobbet var det rätt lugnt tack och lov så det var rätt chill.. Jag slutade klockan 5 men tänkte att jag skulle ta halv 6 bussen, men det tyckte inte Jerry så han gömde min väska i verkstan så jag skulle missa min buss. Vilket jag också gjorde. Åkte hem klockan 6 istället med honom.. När jag är på väg hem ringer jag Jerez för att kolla vad som händer och han var hemma hos sin kompis Erik som fyllde 18, han sa att det skulle bli fest och att jag skulle komma dit. Jag åkte hem och käkade och hörde av mig till antonia, jag gjorde mig i ordning och vi tog halv 9 tåget till märsta..
Väl där så var det lite segt i början men blev rätt kul fram mot slutet, nackdelen med att vara i märsta är att det är omöjligt att ta sig hem om man inte tar sista tåget så det vart till för oss att ta sista tåget som gick ngn gång halv 1.. Jag hörde iaf senare att festen hade spårat ur och att det blivit tjaffs så det var lika bra att lämna festen när den var som roligast :) Vi dansade iaf och hade kul!

Söndag: Bakis + jobb.. Usch! Började redan klockan 10 så halv 9 var jag tvungen att stiga upp ur sängen, och det tog emot om man säger så.. ville ligga kvar och bara dra mig i sängen hela dan. Men icke sa nicke! Jag höll dessutom på att missa mitt tåg, men jag är duktig så jag hann :) Väl på jobbet så var det bara jag och alexander som var där först, klockan 11 kom jerry och klockan 12 kom mange.. Rätt lugnt idag också, det är ju helgen innan löning så det är väl inte många som har råd att köpa cykel då.. haha. Jag slutade iaf klockan 6 idag och var hemma runt halv 7, då käkade jag middag med mamma och det var gott med mat!
Nu sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och kolla på tv! Har as ont i fötterna..

Det var min helg och jag märker att det här blogginlägget blev rätt så långt haha! Här kommer iaf en bild på mig i skolan, slänger även upp en bild på Jerez :)
image114 image115


Här kommer även en rolig länk som antonia skickade till mig nyss, garvade som satan! Men jag kanske bara har dålig humor.. haha
http://www.garaget.org/video/rhwee8c8grqu

Natti natti!

Fjortistestet

DU VILL

( ) Bli känd
(x) Vara blond
(x) Inte vara ensam
(x) Festa
( ) Vika ut dig i någon tidning
( ) Operera brösten eller läpparna
( ) Vara singel
( ) Vara med i tv
(x) Flytta hemifrån
( ) Bli modell

DU HAR

(x) Blont hår
(x) Minst 4 olika parfymer
( ) Ramlat av en stol när den stått stilla
(x) Använt urringade linnen
(x) Däckat
( ) Spytt offentligt
(x) Ramlat i en trappa
( ) Blivit hysterisk när du tappat en nagel eller ögonfrans
( ) Kollat i nån killes porrtidning
( ) Gått runt med en t- shirt som det står "SLITZ" på
(x) Gått med kortkort kjol
( ) Strippat
(x) Andvänt ord som du själv inte kan förklara
( ) Hånglat med mer än 3 pers på en kväll
(x) Haft rosa nagellack
(x) Fått IG på ett prov
( ) Skrattat tills någon har blivit irriterad
( ) Överdrivet mkt läppglans ibland
(x) Blivit utskälld av en lärare
(x) Rökt
(x) Stringtrosor
( ) Piercing i naveln
( ) Piercing i ansiktet
(x) Bedömt någon efter utseendet
(x) Kallat någon annan för ex. fjortis, bitch, slyna osv..
( ) Varit med barn
( ) Gråtit för att få uppmärksamhet
( ) Tappat bort väldigt mkt saker
( ) Sängkläder i siden
(x) Bitchslapat nån
( ) Mycket mascara
(x) Skolkat
(x) Varit otrogen
( ) löshår
( ) Brun-utan-sol
( ) Solat topless

DU TYCKER OM ATT/BRUKAR

(x) Titta på folk
(x) Dansa vilt
( ) Vakna upp brevid en främmande kille
(x) Kyssas
(x) Festa
(x) Kramas
(x) Sola
(x) Gå i mysbyxor
(x) Ha "stövlar" eller klackade skor
(x) Sminka dig
( ) Ta skumbad
(x) dricka alkohol
( ) Fixa med andras hår
( ) Sminka andra på skoj
(x) Shoppa
( ) Titta på snyftfilmer
(x) Bära färgen rosa
(x) Bära smycken
(x) Ha brunkräm eller foundation
(x) Ha läppstift
(x) Knäppa "ego kort"
(x) Sova naken
( ) Säga "Blonda" saker
(x) Ha Lösnaglar
(x) Umgås med killar
( ) Vara olydig
( ) Få/ge massage
( ) Vara GALEN
(x) Skratta
(x) Sjunga med i låttexter
(x) Få/ge komplimanger
(x) Retas
( ) Slåss
( ) Tjafsa
(x) Skoja
(x) Göra som du vill
( ) Ha leggings
(x) Sitta vid datorn
(x) Ligga på beachen och glassa

DU GILLAR

(x) Killar
( ) Skvallerblaskor
( ) Att visa dig naken
(x) Att ragga
(x) Att träffa nytt folk
( ) Göra "spa" behandlingar
(x) Mys
(x) Helger
( ) Att kolla på tv- serier

total: 53...

60 och du är fjortis

Snickersreceptet!

Man behöver:
2 dl ljussirap
1 dl strösocker
1 burk jordnötssmör
1 dl kokosflingor
1 L K-special flingor
1 tsk vaniljsocker
1 pkt blockchoklad (ljus eller mörk)
1 bakplåt + bakplåtspapper

Ta fram en kastrull och ställ den på spisen, utan att sätta på värmen. Häll ner sirapen och sockret, sätt sedan på värmen och då räcker det med 2an eller 3an allting ska bara smälta ihop. Fortsätt med att hälla i jordnötssmöret och sedan kokosflingor och vaniljsocker, rör om ordentligt så allting blandas. Häll sedan i flingorna, häll i lite i taget samtidigt som du rör om. När du hällt i flingorna så försök krossa dem så dem blir mindre annars kommer smeten bli väldigt kompakt och det kommer ni märka.
När ni blandat ihop allting så dra av kastrullen från plattan och ta fram en bakplåt med bakplåtspapper på, bred ut smeten över hela bakplåten så den är ca 1 cm tjock. Låt den svalna i ett kylskåp.
   Medan den svalnar så kan man smälta chokladen och det brukar jag göra i ett vattenbad. Man har en större kastrull med vatten och en mindre i den stora kastrullen. I den mindre kastrullen lägger man i chokladen som smälter när vattnet under börjar koka. När chokladen smält och smeten har svalnat så bred ut chokladen över smeten. Låt svalna och stelna.
   Skär sedan upp så stora bitar som ni själva vill ha.

Sedan är det bara att njuta!
Enjoy!

Softboll är verkligen inte soft!

Hallå hallå!

Nu
är jag hemma och har precis proppat i mig lite käk, två mackor och lite gröt.. Det satt bra i min tomma mage kan jag säga! Idag har varit en rätt seg dag.. Sista lektionen var idrott och vi skulle ha softboll, vilket inte gick så bra för mig eftersom jag är bollrädd som ett barn är rädd för spöken. Det är ju typ rena rama självmordet att spela softboll, man ska stå mitt framför den som slår bollen.. hur logiskt är det på en skala från ett till tio?

I alla fall så gick jag en promenad och pratade med frugan i telefonen sen gick jag tillbaka och kollade på när de spelade match.
Idag fick Simon sin födelsedagspresent, trodde inte han skulle uppskatta den men det gjorde han :) roligt! Snart ska jag ner till tvättstugan för jag har sjukt mkt kläder som ska tvättas! Senare kanske jag tar en fika med frugan om hon har tid i allt pluggande..

Imorgon är det fredag och då ska jag ut! Jag lägger upp snickers receptet alldeles strax :)
Hej så länge!

plugg,plugg,plugg...

Hallojsan!

Idag
har varit en skön dag, skolan gick lagom smidigt förutom den där förbaskade historian i morse i två jävla timmar. Rena rama pinan! Men snart är det slut.. bara 2½ vecka kvar.. :)
Jag slutade skolan klockan 13.20 idag och klockan 14.30 skulle jag befinna mig på sollentuna sjukhus på vårdcentralen där.. så för att fördriva ca 40 min så tog jag 523V ifrån sollentuna och åkte ett varv (?) haha onödigt men aja, det är skönt att åka buss och lyssna på musik. Jag hade iaf inte hunnit hem. Isf skulle det vara att komma hem, ta av sig skorna och sen på med dem igen och tillbaka till sollentuna.. Väl på sjukhuset träffar jag inga mindre än Micke Dahl och Morgan, blev lagom chockad! Har inte träffat ngn av dem på sjuuukt länge så det var kul :) Morgan var där för hans hosta och Dahl var med som stöd, haha gulliga pojkar :)
Vi satt och småpratade en stund och morgan sprang och gjorde massa prover, jag fick också reda på att lilla pojken har fått körtkort! Morgan har blivit en stor pojke..
När jag väl var hos doktorn iaf så kollade hon i min näsa, vilket var väldigt obehagligt och hon konstaterade att jag var väldigt svullen med ngn konstig polyp? vad det nu är.. Hon skulle iaf göra en remiss till öron, näsa och hals avdelningen så jag kommer väl få en kallelse dit någon gång här framöver..
  
Mötet gick iaf snabbt och när jag kommer ut igen så sitter morgan och dahlen och väntar på mig.. Dem frågar om jag inte ska med hem till morgan och fixa lite käk eller något och klart man nappar på det! Vi åkte hem till morgan och självklart var det jag som fick stå och göra pannkakssmeten men morgan var duktig och gräddade dem :)
Vi käkade pannkakor iaf som på gamla goda tiden och de frågade ut mig om killar och mitt sexliv.. Haha dem fick sig några goda skratt! Efter att vi käkat så gick vi in till garaget och satte igång vattenpipan, dahlen var inte kvar länge för han var tvungen att plugga så jag och morgan satt och rökte vattenpipa ett tag och snackade om gamla minnen sedan skjutsade han mig hem precis :) Mysigt!

Nu ska jag tyvärr plugga.. Har 3 saker tills imorgon och det ena är ett läxförhör i samhälle på internationell ekonomi, det andra är en läslogg i svenskan som man ska ha gjort samtidigt som man läst en bok och det tredje är en redovisning i svenskan som jag missade när jag var på cypern i förra veckan.. Så det är bara att sätta igång!
      Idag fick jag även en försenad födelsedagspresent av Jerez i skolan :D det var ett jättefint armband med små snäckor typ som han köpt i Thailand :) Han ska få sin 18-års present av mig imorgon, glömde den i morse!

Nu måste jag plugga... Ciaaaao!

härligt!

image112

image113




Back to reality..

Nu är jag hemma efter en resa full av överraskningar! Planet landade klockan 5 i morse efter att ha varit 12 timmar försenat.. fy fan! Vi står och väntar på bussen utanför vårat hotell i fig tree bay, när bussen inte har kommit efter 25 minuter så ringer mamma till någon service disk och de säger att bussen är på väg. Kort därefter anländer bussen och 'äntligen' tänkte vi då.. En tjej stiger ut från bussen och är från fritidsresor, hon meddelar att planet är försenat och inte kommer att lyfta förens halv 9 samma kväll. När vi stog där var klockan kvart över 11, kul! De skjutsade i väg oss till något annat hotell längre ut på udden och där lämnade de oss. De bjöd förvisso på lunch, men den var långt ifrån god.. Förbannad som jag var så fick vi ett nytt besked; flyget skulle inte lyfta förens klockan 10 på kvällen.. "jaha okej, vad nu då?" där satt vi med våran packning och bara väntade. Jag tog några dopp i havet och solade lite grann, jag tog en tur på stan och när jag kommer tillbaka får vi ett nytt besked; flyget lyfter inte förens klockan kvart över 1 i natt. snacka om förbannad jag var! De fick bjuda oss på middag och middagen var väl bättre än lunchen men fortfarande inte bra.. Fy fan, har aldrig varit så lycklig när planet äntligen lyfte från Larnaca! Halleluja tänkte jag, äntligen på väg hem..

Vi kom i alla fall hem i morse halv 6 och jag var i säng kvart i 6, kvart i 7 ringer min väckarklocka för att gå upp till skolan. Jag var tvungen att gå eftersom vi hade redovisning i samhälle direkt på morgonen så det fanns inte så mkt att göra.. Jag fick i alla fall massa glada ansikten i skolan i morse när jag kom :) härligt!

Nu sitter jag här och har käkat en tallrik gröt. Efter skolan idag så åkte jag med Manne till sollentuna centrum och köpte en klänning och en tröja, riktiga fynd på Lindex
Idag lite senare ska jag träffa min fru, vi kanske drar till ug eller så tar vi det bara lugnt.. vet inte om jag pallar åka någonstans, kanske orkar ta en promenad eller något. Men en sak är säker; det blir till att sova tidigt ikväll! fy fan för fritidsresor och "tekniska fel".

2 dagar kvar... sen tillbaka till reality

Tjudiluuu!
Det blir sa att nar mamma  tar en sovstund sa hamnar jag har nere vid datan och garna pa en shoppingtur.. Idag har jag inforskaffat en brun vaska och en sen fodelsedagspresent till simon som fyllde 18 for ngn vecka sedan :) Jag overraskade aven mamma med kaffe pa burk, haha hon blev overlycklig!
Idag har jag annars bara legat pa stranden och degat, anda fram till klockan 4 faktiskt! Brannan borjar ta sig nu, imorgon blir det troligtvis sololjan som kommer fram de har tva sista dagarna..
    Vi aker hem pa mandag, tror flyget aker klockan 2 nagongang, trakigt. Jag verkligen stormtrivs har och har angest over att behova ga tillbaka till skolan och ta igen allt jag missat! Vilket ar enormt mkt... suck. Men sa lange jag ar har sa ska jag inte tanka pa skolan!

Idag kakade jag en underbar carbonara till lunch, grymt god. Maten har ar faktiskt helt super! Har aldrig varit med om, och jag ar valdigt krasen nar det galler mat, att jag varit nojd med all mat jag kakat under hela veckan! Har troligtvis lagt pa mig nagra kilo den har veckan..
Ikvall ska vi kaka pa en italiensk restaurang precis uppfor backen dar vi kakade lunch forsta dagen nar vi kom hit.
Efter det blir det troligtvis en drink pa varat stammis stalle vid namn ''Ghetto Bar'' haha!

Nu ska jag upp och ta en dusch sen ska vi ut.. Har ar klockan en timme fore er tid i sverige sa snart ar det middagsdags! Middagstiden har pa cypern ar runt 8-9..
Ciaaaao!

Cyprus!

Yes nu ar jag antligen har! Det ar helt underbart och hotellet ar det finaste jag nagonsin varit med om.. en helt underbar upplevelse maste jag saga! Hotellet ar 4 stjarnigt  och hur lyxigt som helst, haha.
Idag har det dock varit daligt vader pa eftermiddagen, pa formiddagen lag vi vid poolen for forsta gangen. Vi har annars legat vid havet. Runt klockan 12 borjade det regna sa vi bestamde oss for att kaka lunch da.. Efter lunch ville jag dra till Aiya Napa men det var mamma inte sa sugen pa sa jag fick aka sjalv.. Helt okej, men shoppingen var dalig. Iaf inte battre an vad det ar har i Fig Tree Bay.
Nu ska jag snart upp pa rummet igen for att gora mig i ordning for middagen, vi far se vart vi kakar ikvall.

Annars har jag det bra och solar och badar mycket! Det ar kallt som satan i havet men jag har badat anda, det var mitt mal for den har resan!
Hoppas ni har det bra i Sverige byeeee

By the way sa var det ngn som fragade hur man gjorde hemma gjorda snickers och jag lagger upp receptet har pa bloggen nar jag kommer tillbaka till sverige!

Färdig att åka

Nu är jag äntligen klar med nästan all packning! Nu inväntar jag bara taxin som kommer klockan 4 i natt :) Idag har jag inte gjort mycket alls, har faktiskt inte varit utanför dörren ens.. Jag har packat och spelat poker på facebook. Rätt lat dag men funderar på att ta en promenad snart, skulle vara skönt med lite frisk luft!

Här kommer lite bilder på hotellet där vi kommer bo :)
image108 image109
image110 image111

Hoppas ni har det skönt här i Sverige medan jag är här!

I natt åker jag!

Godmorgon kära läsare!
Fan va skönt jag har sovit i natt, nu är jag riktigt utvilad! Har sovit i fan 12 timmar.. Idag står på schemat att packa! Så tråkigt, men det måste göras... hatar att glömma saker hemma.
Igår var en lat dag.. Gjorde inte mycket alls, jag jobbade till klockan 3 och senare på kvällen runt 10-11 gick jag ut och mötte jerry. Vi satt och snackade lite.. Mycket mer än så gjorde jag faktiskt inte!

Nu funderar jag på vad jag ska käka till lunch.. Antingen fisk med remouladsås och potatis eller stekt potatis med ägg och bacon? Tror faktiskt det blir det sista alternativet! Måste bara få ork till att göra det.. haha
Vi hörs sen!

till dig

alla förstår förutom du, nu är det bevisat...

Snickers!

Nu har jag kommit hem från jobbet och sitter o proppar i mig snickers som jag och jerry gjorde igår :) mums! Nu är jag äntligen hel-ledig en vecka, ingen skola och inget jobb! bara deeega på stranden och i poolen! Ska bli så jävla härligt..
Nu ska jag sätta igång och börja förbereda packningen, ska kolla igenom sommarkläderna och vad jag ska ha med mig o s v. Känns så himla overkligt att jag åker imorgon natt ;O kan inte förstå det själv.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är rätt sugen på att dra ut om det händer någonting. Men det beror på hur mkt jag får gjort av packningen ikväll. Umair ringde mig iaf när jag var på väg hem från jobbet och frågade om jag skulle till edsviken för det skulle tydligen vara ngn fest där för nån tjej som fyller år. Men vi får se!

Dagens citat måste endå vara:
*censur* är som att para en hund med en katt... det kanske funkar... men det blir bara skit .

Nu ska jag börja plocka fram alla sommarkläder :) Tjena hej!

image107


2 dagar kvar

Godmorgon!
Nu har jag precis sminkat mig klart och ska snart börja röra mig mot tåget.. Börjar jobba klockan 10, suck..
Gårkvällen slutade ändå helt okej, jag var inte helt själv.. Jag och Jerry träffades vid ICA i helenelund och köpte ingredienser till snickers och sen drog vi hem till honom 'bakade' :) Jag fick honom att erkänna att dem är jävligt goda! haha. Kvällen fortsatte med lite guitar hero och snick snack, kom hem runt 12 så jag har ändå fått hyffsat mycket sömn i natt!

Idag är inte särskilt mycket planerat, jag slutar kl 15. Jerry försöker övertala mig om att sola solarium med honom idag, fast jag solade solarium senast igår! Får se hur det blir.. Annars ska jag kolla igenom vad jag ska ha med mig och börja förbereda packningen :) Kanske får lite plugg gjort också.
Nu måste jag packa väskan och börja röra mig mot tåget!

Ha en superbra dag! Ciao amigos!

Tråkig fredagskväll

Idag har jag känt mig nyttig och varit en duktig flicka.. Dagen började med att jag som sagt var hos tandläkaren och tog typ 3 bilder, efter det åkte jag till rotebro och solade solarium. När jag kom hem degade jag i ca 45 minuter sen gick jag ner i tvättstugan och började tvätta kläder och när jag kommer upp så sätter jag igång att börja städa (?). Jag börjar med att bädda ur och bädda rent i sängen och så luftade jag alla kuddar på balkongen. Väl klar med det så började jag damma, när jag hade dammat hela min lägenhet så började jag städa toan och så tog jag ut alla mattor på vädring. Medan dem var ute på vädring dammsög jag golven, mitt upp i alltihopa så börjar den låta konstigt och till slut förstår jag att det är påsen inuti som är full. Jag har dammsugit många,många ggr i mitt liv men jag har tamejfan aldrig bytt ngn jävla dammsugspåse!
Synd nog var mamma inte hemma så hon kunde inte hjälpa mig.. Det tog ca 5 min för mig att bara få upp skalet på dammsugaren så jag fick bort den gamla påsen sen var det bara att fixa och trixa så den nya påsen satt på plats. Jag fixade det iaf, helt själv!
När jag var klar med allt tvättande och städande så begav jag mig mot helenelunds station för att träffa Jerry. Jag glömde nämligen min hårklämma och min öl hos honom igår och så köpte han cigg åt mig..
Sedan har jag inte gjort så mycket mer idag faktiskt!

Ikväll tror jag blir en lugn kväll, har varit på dåligt humör dem senaste timmarna så jag funderar på att gå ut och gå en sväng eller så går jag förbi ICA och handlar ingredienser så jag kan baka snickers och sen bädda ner mig i sängen! Men vi får se vad kvällen leder mig.. :) 
Imorgon jobbar jag från klockan 10 till 15, rätt kort pass men skönt! Då har jag tid för att småpacka och tänka ut vad jag ska ha med mig.. Hatar att göra allting i sista minuten haha :)

För er som har tråkig så lyssna på den här låten, as härlig refräng! Hela låten är bra, men refrängen är absolut bäst.. VARNING! denna låt är beroende framkallande!



Why give up? Why give in?

Nu ska jag ta att fundera ut vad jag ska hitta på, promenad eller snickers bakande? CIAO!

3 dagar kvar!

Godmorgon alla läsare!
Idag
var jag uppe tidigt, redan klockan 8. Inte frivilligt, men uppe var jag. Jag hade tandläkare klockan 9 i sollentuna och så tänkte jag att när jag ändå var ute och rörde på mig så kunde jag åka till rotebro och sola solarium, vilket jag gjorde! Nu är jag hemma igen och ska snart fixa lite frukost.. Idag har jag planerat att vara med frugan men först är tvättning på schemat. Har bokat tvättstugan klockan 11, måste tvätta alla sommarkläder o.s.v. tills vi åker. Längtar!!

Igår var en riktigt mysig dag! Jag vaknar runt 10-11 och slår en pling till frugan som också precis vaknat, vi bestämmer oss för att åka in till stan och sätta oss på en mysig uteservering i kungsan och glassa i solen. Klockan 1-2 var vi inne i stan och jag har beställt min bakisfrukost; Pasta med pesto och kyckling, riktigt mumsigt! Efter att vi suttit ute och myst så bestämmer vi oss för att ta en promenad till gamla stan för att kolla på alla knasiga butiker som finns där.. Vi gick runt ett tag och till slut köpte vi varsin mjukglass och satte oss vid vattnet. Därefter vart det kallt så vi rörde oss hemåt.
På kvällen mötte vi jerry, falk, peter och simon vid ICA i helenelund. Vi hade bestämt oss för att grilla hemma hos Jerry. Jag hade med mig marinerad lövbiff, potatissallad och lite sallad. Riktigt gott! Vi satt ute ett tag tills det började bli kallt, runt klockan 11 började vi kolla på någon cp film som jag somnade till och runt klockan 1 fick jag skjuts hem. Jag kan säga att jag somnade som en stock när jag kom hem :)

Nu ska jag fixa någonting att käka! Här kommer lite bilder från valborg på våran intressata väg till tåget. Enjoy!

image102 image103 image104 image105 image106


valborg 08

Godmorgon bakis-sverige!
Valborg var det roligaste på länge måste jag säga! Kvällen började hemma hos mig. Jag, rosanna och anotnia möttes här sen drog vi till bussen till Manne. På bussen mötte vi Jerry, Peter, Falk och Jerrys dalakompis Simon. Hos Manne var det redan 3 andra killar, när vi kom dit lade jag och rosanna på korvarna på grillen för jag var grymt hungrig! Sedan satt vi och käka ett tag sen började folk vandra runt och det var rätt roligt. Runt 10-11 (kommer inte ihåg vad klockan var) kommer jessica hem till manne för att hämta sina cigg och hon säger att hon ska på lokalfest vid löpgymnasiet så jag hänka på henne. Vi springer till bussen och kommer dit, i början var det rätt segt men det var grym musik! En halv timme- timme senare började det komma igång och till slut var alla på dansgolvet och dansade! så jävla härligt..
När vi varit där ett tag så börjar jag och jessica röra oss mot sista tåget och då får vi sällskap av Umair och hans kompis.. vägen till tåget var en spännande upplevelse haha.

När jag väl sitter på tåget och dem andra har gått av så börjar nåra jävla turkar snacka med mig, som tur var så skulle jag precis gå av då.. När jag är på station så sätter jag mig på bänkarna för att förbereda mig inför trapporna, då från ingenstans kommer min ängel Morgan och hjälper mig ner för trapporna och följer mig hem till dörren :)
Idag är det planerat att jag, rosanna och antonia ska in till kungsan och sitta på ngn mysig uteservering i solen! så jag ska börja göra mig i ordning nu.. :) Idag blir det kjol!
Ikväll hoppas jag på grillning!

CIAO AMIGOS!

RSS 2.0