Jävla skruv..

Idag blev det ingen målning heller eftersom en pensel ska ha en speciellt jävla verktyg för att kunna justera måttet från tak till vägg.. och det verktyget hade vi inte hemma så det ska mamma köpa imorgon, så imorgon förhoppningsvis börjar vi måla!
Sedan jag sist skrev har jag varit och handlat mat med mamma så nu finns det massa gottgott i frysen! Jag har även ätit middag, kyckling med potatissallad. Mums! Nu ska jag packa väskan och begära mig mot Jesper, mamma skjutsar. Där ska jag vara ikväll och kanske sover där men kanske även sover hemma.. Who knows?


"Jag började röka för att visa hur lätt det är att sluta"

Nu sitter jag här och dunkar musik och funderar på om man ska börja förbereda målningen.. Har även proppat i mig lite godis som jag, eller rättare sagt jesper, köpte igår :) Igår var vi här och kollade på en film som gick på tv, den var helt okej faktiskt :) kommer tyvärr inte ihåg vad den hette men den fick iaf på 3an kl 21!
Dagen idag har varit skön, har gått i skolan från 8,20 till 14 och 14,45 hade jag tid hos min frisör i solna för att klippa upp håret mer.. var där för någon vecka men blev inte särskilt nöjd, kändes bara som om håret hängde så jag bokade en ny tid och behövde inte betala någonting. Hon är bara för gullig! Nu är jag iaf riktigt nöjd :)
Om ett tag ska jag väl börja röra mig mot centrum där jag ska möta upp mamma och handla hem lite mat till veckan och efter det ska vi måla.. Sen ikväll kanske jag ska hem till Jesper beroende på vad klockan blir, han skulle kolla på nya avsnitten från entourage och prison break och eftersom han är ensam hemma så kanske han vill ha lite sällskap :) omtänksamt va?

annars har jag inte så mycket att berätta! men jag undrar fortfarande vem du är ":/"? och vadå jag passar inte in i väsby, är det något positivt eller negativt? ^o)


Två riktigt sköna låtar i en låt!


Mjaaau!

Idag är en riktigt bra dag!

Först och främst vill jag bara säga såhär; jag mår så jävla bra nu! allt flyter på och jag har fått en massa goda nyheter idag i skolan :) Först och främst fick jag reda på att jag fick VG på affärsjuridiks provet, otippat! Krister (som är min lärare) gav mig väldigt mycket beröm om att jag är en väldigt klok kvinna som kommer bli något stort inom juridiken och att jag är riktigt smart. Hade även rätt på en fråga på provet som (enligt honom) ingen annan hade fått rätt på, credds till mig!
Efter det sitter jag på min körkortsteori och då får jag ett sms från mitt jobb där de gratulerar mig för att jag är en av tio som haft bäst timförsäljning på hela företaget under helgen, det är väl ändå rätt coolt? Jag menar, Cykelringen finns ju runt om i Sverige och är ändå en stor kedja med många anställda.. Jag måste ju vara riktigt duktig? haha!
Dessutom började dagen bra; med en sovmorgon! Idag ska vi även börja måla om mitt rum så det kan verkligen inte bli så mycket bättre än såhär nu!

Det finns bara en nackdel som jag kan hitta; jag är snuvig. Värre än så är det faktiskt inte :)

Igår var jag hemma hos Jesper och vi kollade på Mirrors, den går på bio nu och nja.. det var en bra handling och så men vet inte om jag kan påstå att den är så läskig som alla säger? Den får 3 av 5 stjärnor, kunde varit läskigare!
Idag ska vi ju börja måla om rummet mitt sen ska jag antingen träna eller träffa Jesper.. det visar sig! Kanske inte så smart att träna om jag är snuvig? men det har aldrig hindrat mig förut, ska iaf göra övningarna som står på mitt schema som jag har på madeinlumpen.se.. Denna vecka har det ökat styrketräningen från 1 set till 2 set, får se hur det känns!

Denna dunkar jag för tillfället, nu ska jag träna!

Vaxmorasnubben

Hmmm.. kan det möjligtvis vara alexander? ;O

Vaxmora?

Svar till kommentaren under; VADÅ VAXMORA NU?!

hahaha!

Stan

Idag har jag varit i stan med frugan, vi gick runt lite i affärer och hon köpte en kort kappa på topshop.. vädligt näääjz! För en gångs skull köpte jag ingenting, och verkligen ingenting! Tror aldrig det hänt förut, har alltid köpt med mig någonting litet.. Det kan iofs bero på att jag lämnade bakomatkortet hemma, för säkerhetens skull..
Jag var iaf hemma till klockan halv 6 och nu har jag precis ätit en stor portion spagetti med köttfärssås :) Nu ska jag göra mig i ordning och sen träffa jesper!

Imorgon har jag sovmorgon till 10.25, wohooo!

Söndag

Hej kära blogg!
Nu har jag vaknat, ätit och duschat.. Idag är det planerat att träffa antonia och ta en fika någonstans och även att träffa jesper. Egentligen skulle jag sovit hos honom igår men han var ute på krogen och jag orkade inte vänta tills klockan 3 för jag var trött redan vid 1.
Igår var jag ju som sagt hemma hos Stefan som bor här i helenelund, det var väl kul till en början. Helt sjukt, de sprang runt och sköt soft airgun och så hade de en grej som man hade en pil liknande grej i och sköt med luft från munnen (vet inte vad de kallas) och det skulle skjuta den där pilen i felix rumpa men axel siktade lite fel så den satt sig i svanskotan, I BENET. Det var riktigt riktigt vidrigt och de spelade in allting. Alla killar stod och tog i allt vad de hade för att få ut nålen men det gick inte, de var tvugna att hämta en tång och stefan drog allt vad han hade. Till slut fick de loss den iaf och det var ingen rolig syn.. fatta om den hade satt sig i en ryggkota? livsfarligt och riktigt äckligt!
Kvällen slutade iaf med hemgång runt klockan 1 och somnade bums när jag kom hem..

Sen har jag en liten fråga;
Vem är ":/" som kommenterade ett inlägg jag skrivit? och varför ska jag sluta vara i väsby?

Nu ska jag iaf klä på mig och fixa mig så mamma kan börja måla om mitt rum! Wohoooo

Parteeey!

Party in, party ut! Gårkvällen bestod av skratt, flum, alkohol, dans och fotboll med hittad mössa. Kort och gott :) Kvällen började hemma hos Linn, vi gjorde oss i ordning och fixade. När vi var klara drog vi ner till Shell i edsberg för att möta Isac och Kimberly, där satt vi ett tag och snackade innan vi till slut bestämde oss för att dra på fest i helenelund hos Philips kompis Tomas. Där var det helt okej, bra förkrök. När vi tröttnat på det så drog vi mot bussen och mot Sjöberg. Vid bussen mötte vi stackars lilla Carro som jagat dricka hela kvällen pga missförstånd. Där var hon iaf, med drickan.
Medan vi väntade på bussen roade vi oss med BIRKA glaset och musik. Bussen kommer och vi fortsätter parta på bussen, väl i sjöberg möter vi martin och börjar röra oss mot festen.. Jag frågar martin och konstaterar att det är jespers lillesyrra som har fest, hm? Kändes något fel att gå på hans syrras fest men väl där så hade vi ändå rätt kul..
Sen händer det saker och när alla dragit så går jag och jesper ner till hans stuga och somnar inte förens klockan halv 6..

Dagen efter ringer mobilen klockan halv 11, då var det bara upp och göra sig i ordning för att sedan dra till jobbet. Suck! Då önskade jag att jag aldrig tagit det passet men väl där så gick det rätt bra.. Jobbade fram till klockan 12 och fick besök av Jesper och Oscar som kom förbi och lämnade min dricka, så snällt så :)
När jag slutat var det bara till att dra hem, käka och umgås lite med mamma. Nu har jag gjort mig i ordning för att snart dra iväg till Stefan som bor här i helenelund och där ska vi dricka lite grann..

Nu orkar jag inte skriva mer men här kommer lite bilder från igår!

Väsby

För tillfället håller jag på att slänga i mig lite köttbullar med makaroner, pratade med linn för 40 min sen och bestämde att jag, hon och carro skulle till väsby centrum och kolla runt lite grann så dit beger jag mig med 17 över tåget!

brottom brottom, stress stress

Nyvaken

Jag har precis vaknar och sovit i typ 11-12 timmar! Helt sjukt.. och jag skulle kunna sovit längre om jag inte tvingat upp mig själv. Idag har jag inte mycket planerat alls, eller rättare sagt ingenting planerat! Och inte heller ikväll så det blir inte särskilt mycket att skriva om..

Igår i alla fall så åkte jag iväg till edsberg och träffade jessica och carro.. Vi degade ute typ as länge och det var svin kallt, vi snackade om allt och hade kul. Runt klockan halv 9 kom jesper och hämtade mig sen åkte vi hem till honom och kollade på White Chicks :) as rolig film faktiskt! Efter den skjutsade han hem mig och sen somnade jag bums.

Inget roligt inlägg men ändå ett inlägg..

Orka svenska C

Jag sket i min sista lektion.. orkade verkligen inte dra tillbaka till skolan för en timmes rutten svenska c lektion.. blä!
Istället har jag tvättat mina nya lakan och bäddat rent med dem, jag har skrivit upp vad jag vill ha från ellos och josefssons och jag har även påbörjat städningen av min lägenhet..
I Ellos katalog hittade jag ett jättefint överkast, ett svart! För er som inte vet så ska jag måla om mitt rum och det ska bli vita väggar med en jätterosa (rätt mörk rosa) fondvägg och svart passar perfekt till rosa så jag hade tänkt att inredningen ska vara svart-vitt-rosa och guld.. Väggen är rosa och små inslag i rummet också, överkastet är svart, sängen och möblerna vita och små guld inslag av någon form som jag inte bestämt än.. får se! Vi börjar iaf med väggarna så får man fixa resten sen :) tror det kommer bli coolers!
Hittade även ett par fina kuddfodral i mörkrosa, guld och lila-rosa som skulle passa perfekt.

Nu ska jag fortsätta med golven och toaletten!




Den här låten dunkar jag just nu; Skillet - The older I get

Håååål

Nu sitter jag hemma och har precis kastat in två maskiner nere i tvättstugan, tänkte bädda rent med mina nya lakan som jag köpt men först måste dem ju tvättas.. Idag har jag haft två lektioner; Körkortsteori och Affärsjuridik. På körkortsteorin såg vi en väldigt intressant film, den handlade om en kille som fått en skallskada i en MC-olycka och varit ''död'' i två år men sedan vaknat till liv och utvecklats så pass mycket så han kan leva ett normalt liv. "Ett levande mirakel" kallade doktorerna honom. När han precis vaknat påstod dem att det var en chans på 5% att hans tillstånd skulle kunna förbättras, efter två år kunde han gå, prata, skriva, läsa, höra, se som vilken annnan människa som helst.
När han vaknade upp efter två år var han helt paralyserad, han kunde inte röra sig, inte prata eller kommunicera på något sätt. Riktigt kul att se faktiskt!
Nu har jag iaf hål fram till klockan 3 då jag har svenska C och sen slutar jag, får se om jag ens går på den där jävla lektionen.. hon hatar ju mig i alla fall ;S

Igårkväll var det derbymatch och Djurgården ledde med 1-0 ända fram till de sista 4 minuterna då aik kvitterade till 1-1, riktigt synd! Hade vart kul att jävlas ordentligt med antonia... Jag kom hem vid 11 och somnade på en gång.
Idag ska jag försöka städa och ikväll kanske jag ska träffa Jesper :) Imorgon är jag ledig och det ska bli sjuuukt skönt att få sova ut!

Nu ska jag fixa lite lunch.. får se vad jag hittar på ;)


en bild på mig och lollo på carros födelsedagsfest, diggar minen jag gör!

AIK - Djurgården

Nu har jag precis proppat i mig lite sallad och carbonara och snart bär det av till frugan där vi ska kolla på kvällens match, AIK - Djurgården.. Kan bli riktigt intressant eftersom hon är AIKare och jag är djurgårdare ;)
Jag hann även städa mammas lägenhet innan hon kom hem och har även tagit en dusch, köpte ny hårinpackning igår som jag prövade och den verkar funka bra! Känner redan skillnad..

Jag prövade även spänna min rygg (jag brukar aldrig spänna mig framför en spegel, jag är tjej!) men gjorde det bara på skoj och träningen börjar ta må jag säga! Kanske lite väl..
 


Nu ska jag iaf väg till min fru! Adios amigos!

humor dags!




"Att melodifestivalen hamnade i finland är ett bevis på att satan finns" hahaha

Solarium och träning

Nu är klockan halv 5 och jag har ännu inte städat.. Det får nog bli nästa uppdrag, jag som lovade mamma att städa hennes lägenhet också? Blir nog till att sätta igång snart..
Jag har i alla fall precis tränat klart, idag var det styrka och det gick väl hyffsat smidigt. Det tog emot i armarna men ben, mage och rygg var lätt som en plätt! Jag var även på Öhrn's i sollentuna och låg i solariet 30 minuter, somnade nog till ett tag där och det var riktigt skönt må jag säga.

Nej, nu är det städning!



cozy made UF

Här sitter jag och sjunger med i Crossfades låt "Breathing Slowly", sjukt grym låt! Idag har jag varit i skolan, hade endast tre lektioner. Dagen började med italienska då jag och en annan tjej skulle ha muntligt mittkursprov, gick väl sisådär.. Blev mest en massa fnitter för att vi inte fattade någonting. Därefter var det Ung Företagsamhet som stod på schemat och på den lektionen fick vi en hel del gjort. Vi gjorde ett samarbetsavtal som alla skrev på, vi skrev klart våran affärsidé och produktbeskrivning och vi hann även maila Lars och fråga om han vill vara våran rådgivare. Om han går med på det så är vi klara, då är det bara att registrera företaget och fixa riskkapital så vi kan börja köpa in allting. Grymt va? :)

För er som inte vet så heter vårat företag COZY MADE UF och vi ska sälja ett presentkitt bestående utav hemmagjord marmeland, hemmagjord snickers, en påse löste och en tesil.. Som gjort för en mysig hemma-vinter-kväll! Under julen ska vi även sälja hemmagjorda brändamandlar :) Coolt va?

Efter Ung Företagsamhet åt jag i alla fall lunch med Limpan och vi snackade lite allmänt om allt och ingenting, därefter hade jag Book talk om en bok som är skriven utav Nick Hornby och heter A long way down. Det gick helt okej fast jag inte hade läst hela boken..
Idag är det planerat att sola solarium med elin eftersom det inte blev så igår, solariet stängde klockan 7 så det sket sig.. men idag ska vi dit vid klockan halv 3 och då jävlar ska jag få lite bränna. Därefter blir det nog hem och städa och sen ska jag troligtvis träna ikväll, det är skivstång 19.30 som jag vill gå på. Får se om jag orkar, känner mig rätt slut men om jag inte går på den så blir det iaf träning här hemma efter schemat jag har på madeinlumpen.se!

Gårkvällen bestod utav myspys med Jesper, vi kollade på Proof of life som gick på 3an. Den filmen är riktigt bra! Han åkte härifrån runt 12 och jag somnade rätt snabbt efter det kan jag säga..
Nu ska jag iaf fixa naglarna eftersom inte det heller blev av igår! Gårdagen bestod mestadels av plugg tyvärr men jag har absolut INGENTING att göra tills imorgon, första gången på terminen jag inte har någonting att göra! Wohoooo!

Crossfade - Breathing Slowly

Rondellgubbe

Hemma igen, sittandes framför datan med en hel plugg hög.. Idag har varit en kort, men ack så seg, dag! Började som vanligt, 8.20, och slutade klockan 14. Dagen började med två timmar affärsjuridik och därefter en timmas körkortsteori med elisa. Vi, eller jag i alla fall, hade väldigt kul med rondellerna vi skulle fylla i! Efter var det mentorstid, sedan den efterlängtade lunchen och till slut svenska C. På svenskan fick vi tillbaka våra personporträtt som vi skrivit och det var inte en glad syn, så mkt tid och ork jag har lagt ner på det där och jag får ett G! Hon verkligen hatar oss Philip...

Idag är även en vilodag för min del, ingen träning vill säga. Jag tänkte ta itu med mitt rum som behöver städas och även få lite plugg avklarat. Vi får se vart dagen leder mig! Kanske en fika med frugan?


Gullig va? :)

Mega träning!

Nu har jag precis tagit mig ur duschen och ska snart vika min fina tvätthög som ligger här på sängen.. Klockan 19,30 hade jag planerat in Step på schemat och den träningen var väl... sådär. Det var en vikarie från Järfälla och det kändes som om jag aldrig fick upp pulsen, hur mycket jag än försökte. Ett värdelöst pass helt enkelt, eller så kanske jag börjar bli för duktig? ;) haha, tror inte det..
När jag hade cyklat hem (vilket gav mer träning än själva passet kändes det som) så drog jag av mig ytterjackan och slängde in väskan sen direkt ut igen och började springa.. och springa.. och springa.. och lyssna på musik. Ett tag sprang jag så mycket så jag visste inte ens vart jag var någonstans! Jag sprang iaf i drygt 20 min, kändes dock som en timme och till slut var jag riktigt slutkörd i benen.
Dem 20 minuterna är jag riktigt stolt över och ni som känner mig borde även vara stolt över mig! Jag har alltid varit den personen som hatat att springa pga min astma (som förövrigt verkar ha försvunnit när jag slutat röka?) och har aldrig klarat att springa längre än 100 meter, då överdriver jag verkligen inte utan det var absolut inte längre än 100 meter innan jag var helt slut och knappt kunde andas. Framsteg gott folk! Nu ska jag bara fylla i det i mitt träningsschema på www.madeinlumpen.se ;D

Nu ska jag nog ta mig själv en kopp te, vika den nedrans klähögen och sedan hoppa ner i sängen och unna mig en bra bok eller kanske ett bra tvprogram?




I'm missing you

Bloggtime

I'm back! Nu har jag tagit mig tiden att börja blogga igen och jag hoppas jag kan hålla det.. alla har olika perioder i livet och det är samma med bloggningen för min del, ibland orkar man bara inte men nu så hoppas jag att jag fått tillbaka krafterna!

Idag gick jag i skolan till halv 12 bara, jag hade tre inställda lektioner efter varandra så egentligen skulle jag slutat klockan 16. Lagom skönt! När jag kom hem fixade jag lite lunch och det blev makaroner med köttbullar, därefter tog jag min överfulla tvättkorg ner till tvättstugan och håller på att tvätta fortfarande. Den var verkligen överfull med kläder!
Medan jag var duktig och tvättade så passade jag även på att plugga lite så nu har jag fått en del gjort men har fortfarande affärsjuridiken kvar, det är två inlämningar och några rätt/fel-frågor kvar att göra.
Ikväll har jag planerat att fortsätta plugga och sedan träna klockan 19.30, jag har även ett eget träningsschema från www.madeinlumpen.se och enligt den ska jag även springa en halvtimme, får se när det passar att göra det. Skönast när det är mörkt ute va? Då slipper man bli igenkänd om man skulle stöta på ngn här i trakterna.

Nej, nu ska jag nog ta och måla naglarna!


You're better than drugs

J

Trapt - Only one in color



I've been searchin all my life
I used to be so color blind, you opened up my eyes
Do you want to share your dreams, see a different side of me
you're everything I need

I like it when you think out loud
the things you say when you know
there is no one else around
I can dig my own graves now
but will you smile every time
I try to crawl my way out

There is no one like you
and in a world of black and white
you are the only one in color
There is no one like you
into history I slide
I want you to keep it all uncovered
you are the only one in color


You know when to set that mood
you can light up any room
just by the way you move
the only one who understands
what I've given you you've given back
come on and take my hand

I like it when you think out loud
the things you say when you know
there is no one else around
I can dig my own graves now
but will you smile every time
I try to crawl my way out

There is no one like you
and in a world of black and white
you are the only one in color
There is no one like you
into history I slide
I want you to keep it all uncovered
you are the only one in color


You turned an old world upside down
you would've come when I was so tightly wound
and so full of doubt
I'll never tell you that two's a crowd I know I can't get through without
ever needing you around

There is no one like you
and in a world of black and white
you are the only one in color
There is no one like you
into history I slide
I want you to keep it all uncovered
you are the only one in color

underhållande

UTSEENDE
[  ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag har många ärr.
[  ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[  ] Jag har en tatuering/ar
[  ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[  ] Jag har mer än två piercingar.
[  ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[  ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[  ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[  ] Jag har barn.
[  ] Jag har mist ett barn.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[  ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[  ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[  ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[  ] Jag föddes med en sjukdom.
[  ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[  ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[  ] Mina visdomständer har tagits bort.
[x] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[  ] Jag har sett en fallande stjärna.
[  ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[  ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[  ] Jag har varit i ett casino.
[  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[  ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[  ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[  ] Jag kan inte svälja piller.
[  ] Jag tar mediciner mot depression.
[  ] Jag har/haft anorexi och/eller bulimi.
[  ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[  ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[  ] Jag har vaknat gråtande.


DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[  ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x] Någon nära till mig har begått självmord.

RANDOM
[  ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[  ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[  ] Jag ser på nyheterna.
[  ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[  ] Jag sjunger i duschen.
[  ] Jag är en morgonperson. 
[  ] Jag betalade för min rington.
[  ] Jag är en sportfanatiker.
[  ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[  ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[  ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[  ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag tror på spöken.
[  ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[  ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[X] Jag är väldigt kittlig.
[  ] Jag älskar mörk choklad.
[  ] Jag biter på mina naglar.
[  ] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[  ] Jag är bra på att minnas namn.
[  ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.

RSS 2.0