Ledig idag

Hej på er! för tillfället ligger jag i jespers sköna säng med hans nya bärbara data i knäet men ska snart gå upp och ta mig lite frukost. Idag är jag ledig och det var superskönt att få sova ut, tyckte dock synd om min sötnos som gick upp halv 7 i morse för att åka till jobbet men men.. om 5 dagar åker vi till Hawaii och då får vi sova båda två :)
Denna dag står i att följa med jesper till frisören i solna, ta upp sommarkläder från källaren, kanske få några maskiner tvättade och ikväll är det middag här hemma eftersom jespers syrra fyller 18 idag :)

Nåja, jesper kommer och hämtar mig om 50 min och jag ligger kvar i sängen.. nä, dags att såsa sig upp! hare bra så länge!

Brådis

.. är det nu! Jespers pappa fyller år idag så vi ska fira honom ikväll. Jag ska in i duschen och fixa mat innan jesper kommer hit.. vilket är om typ 15 min. Dock är jag ju duktig som i vilket fall som helst slänger iväg ett litet inlägg :)

Vill bara säga att det är 9 dagar kvar till hawaii! jag längtar så fruktansvärt mycket. vi ska snorkla, simma med delfiner, sola och bada, kolla på vulkaner, åka till regnskogar, hyra bil och se en hel del och massa annat spännande! Sug på den ni ;)

Hej igen!

Nu är jag tillbaka igen med förhoppningsvis ny energi! :) Att folk fortfarande tittar in på denna eländiga blogg.. ofattbart! Nu har jag iaf ingenting annat att göra så jag tog mig ork till att skriva några rader här.. och den största händelsen i mitt liv för tillfället är att JAG SKA TILL HAWAII OM 12 DAGAR! för er som missat det vilket borde vara omöjligt eftersom det är det enda jag tjatar om typ :) Jag ska iaf dit med min kära pojkvän jesper och hans pappa och syster. Vi mellanlandar i New York och spenderar sammanlagt 25 timmar i stan, på hotellet och på flygplatsen, därefter flyger vi vidare till Honolulu där vi kommer vara i några dagar, sedan flyger vi troligtvis över till Maui. Otroligt härligt kommer det bli och massa bilder!

Nytt år, nya händelser.. På tal om nyår så var jag uppe i Åre på nyår, riktigt trevligt :) vi bodde en vecka uppe i storlien där jesper har en stuga och vi var där med oskar och marie. Det var riktigt nice! massa scoter åkande och en hel del skidor, riktigt nice. Fick t.o.m. köra scoter för första gången i mitt liv ;) det var en hit! Mycket snö var det också, säkert en meter..
Nåja, nu ska jag iväg till jesper för att äta middag!


en fin bild på mig och älskling på nyår :)

RSS 2.0