valborg 08

Godmorgon bakis-sverige!
Valborg var det roligaste på länge måste jag säga! Kvällen började hemma hos mig. Jag, rosanna och anotnia möttes här sen drog vi till bussen till Manne. På bussen mötte vi Jerry, Peter, Falk och Jerrys dalakompis Simon. Hos Manne var det redan 3 andra killar, när vi kom dit lade jag och rosanna på korvarna på grillen för jag var grymt hungrig! Sedan satt vi och käka ett tag sen började folk vandra runt och det var rätt roligt. Runt 10-11 (kommer inte ihåg vad klockan var) kommer jessica hem till manne för att hämta sina cigg och hon säger att hon ska på lokalfest vid löpgymnasiet så jag hänka på henne. Vi springer till bussen och kommer dit, i början var det rätt segt men det var grym musik! En halv timme- timme senare började det komma igång och till slut var alla på dansgolvet och dansade! så jävla härligt..
När vi varit där ett tag så börjar jag och jessica röra oss mot sista tåget och då får vi sällskap av Umair och hans kompis.. vägen till tåget var en spännande upplevelse haha.

När jag väl sitter på tåget och dem andra har gått av så börjar nåra jävla turkar snacka med mig, som tur var så skulle jag precis gå av då.. När jag är på station så sätter jag mig på bänkarna för att förbereda mig inför trapporna, då från ingenstans kommer min ängel Morgan och hjälper mig ner för trapporna och följer mig hem till dörren :)
Idag är det planerat att jag, rosanna och antonia ska in till kungsan och sitta på ngn mysig uteservering i solen! så jag ska börja göra mig i ordning nu.. :) Idag blir det kjol!
Ikväll hoppas jag på grillning!

CIAO AMIGOS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0