ett snabbt inlägg

Hallå på er alla goa läsare!
Nu har jag kommit hem till min sköna lägenhet igen, jag har sovit hos elin hela helgen + jobbat en jävla massa.. Nu håller jag på att fixa lite lunch till mig själv innan jag sticker iväg till jobbet igen, det är en så härlig känsla att ha ett jobb där man verkligen trivs med allt. Vi har så sjukt kul tillsammans på jobbet så det finns inte!
Idag är det dock robins sista dag, sen slutar han och börjar på Volvo istället den svikaren..

Jag har inte riktigt tid att berätta allt om helgen så det får jag göra sen! Jag har iaf haft sjukt kul men gjort nåra grejer på fyllan som man kanske ångrar dagen efter men sånt är livet.

Idag jobbar jag till klockan 12 så vi hörs antagligen imogon!


kul ska det bli ikväll!

Hallå hallå!
För tillfället sitter jag och försöker få i mig två bakade potatisar, går inte så bra haha.. Igår blev en lång dag, jobbade ända fram till klockan 12 och när vi stängt satt vi (jag, robin, mange och alex) i köket och drack lite bärs.. Vi tyckte vi förtjänade det eftersom alla vi jobbade mer än 10 timmar den dagen och slitit som djur..
Som sagt så hade vi nattöppet på cykelringen igår och klockan nio när det började så stod folk utanför och köade, helt sjukt.. Innan nattöppet hade vi sålt för drygt 15 000 kr, när vi stängde hade vi sålt för mer än 100 000 kr, sinnessjukt! mer än 75 000 på mindre än 3 timmar.

Jag lyckades iaf få skjuts hem av alex igår och tror jag var hemma runt halv 3.. Idag vaknade jag av att elin ringde mig klockan 20 i 2 typ, fan va trött jag var.. Tycker synd om alex som började jobba klockan 9 i morse haha.

Ikväll ska vi ha kul! Elin ska ha fest och jag tror att det kommer bli riktigt kul faktiskt, det är en del som ska komma verkar det som. T.o.m. grabbarna från jobbet ska komma! hahah det kan bli riktigt kul eftersom alla är över 20. Alex är 21, mange 27 och sunken 25. Robin kanske också kommer men han är lika gammal som mig och elin. 

Igår fick jag även årets skrattattack tror jag haha.. Alex och mange skulle driva när vi käkade middag från donken och prata med mat i mun och låtsas som om dem förstod varandra och så gjorde dem massa ljud och gestikulerade massa. Jag skrattade så mkt att jag inte fick ngn luft och tårarna bara rann, det gjorde även mascaran kan jag berätta.. Så säger alex med rolig dialekt; "Det där är vad vi på landet skulle kalla lättroad" hahah fyfan, höll på att dö av garv.


men men, nu ska jag nog bränna en cdskiva till ikväll! :)
jag måste bara meddela att den här låten är gryyyyyyym! har fastnat totalt för den


jobb, jobb, jobb

Godmorgon!
Nu har jag precis sminkat mig och ska snart försöka få i mig någon form av mat.. Idag väntar ett långt arbetspass och jag hoppas elin kommer och äter lunch med mig idag!
Ikväll tror jag inte jag ska göra så mkt, jag kommer vara hemm runt halv 11 - 11, om det händer något kul i närheten så kanske men annars blir det nog till att sova! Kommer vara helt död, men imorgon däremot ska vi ha kul! :)

Ha en bra dag!

du,du,du

innerst inne vill jag bara ditt hjärta nå
det enda jag vill är att få dig att förstå
att jag tänker på dig oftare än bara då och då
jag vet inte riktigt hur jag ska formulera detta
men jag känner på mig att du är den rätta

jag säger detta rakt upp och ner
hela jag skiner upp bara när du ler
jag lägger mitt liv i dina händer
varje dag utan dig blir ett kryss i min kalender
jag tänker på dig natten lång, på avstånd
flirtar med dig baby varje gång, på avstånd

du har så vackra ögon, djupa att några drunkna i
jag försöker sluta kolla men kan bara inte låta bli
du är den enda som kan släppa mig fri
att det blir vi, finns bara i min fantasi


Godnatt!


Lång dag på jobbet

Hallå hallå!
Nu kom jag precis hem från jobbet, stannade kvar en timme och höll lilla alex sällskap.. Idag har jag jobbat från klockan 11 och imorgon väntar en ännu längre dag eftersom vi har nattöppet till klockan 24 (?). Inte för att jag tror att någon kommer komma och köpa cykel sent en fredagskväll, tror folket har bättre saker för sig en ledig fredagskväll.. men men! Jobbar iaf 11-22 vilket är 11 timmar.. suck!

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, micke tycker jag ska komma till honom och kolla på matchen men vette fan om jag orkar.. dessutom har jag en lång dag framför mig imorgon, men vi får se! Jag är inte direkt en person som tycker om att vara hemma hur trött jag än är, konstigt nog.

Nu ska jag nog fixa någonting att käka så jag får lite energi!


såhär jobbar vi på cykelringen.. jerry ligger i en cykelkartong inne i verkstaden. Mysigt! haha

myskväll

Godmorgon på er!
Vaknade för en stund sen och ska snart åka iväg till jobbet, idag jobbar jag 11-19 med mange, sundbrink och alexander.. får se hur denna dag slutar!
Jag måste dock dra mig ifrån jobbet någongång vid halv 1 för klockan 1 ska jag vara på eastmaninstitutet hos den där bettfysiologen igen.

Igårkväll hade jag och elin pelin myspys hemma hos henne, vi åt äppelpaj som hon hade bakat och så åt vi chips och gurka med dip och kollade på filmen 1408. Innan detta så mötte jag olle i helenelund station och han var snäll och skjutsade mig till elin :)

Nu måste jag göra mig i ordning och packa väskan!

som fisken i vattnet

Nu har jag stekt lite ute i solen och så håller jag på att tvätta kläder nere i tvättstugan så måste snart springa ner igen..
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska jobba imorgon så ska nog bara ta det lugnt..



hoppas att det kommer gå
önskar att det kommer gå
hoppas att det blir vi två
för du är min prins

Onsdag

Hej hej hallå!
Igår var jag hos mickan i rotebro och vi hade jättetrevligt :) Jag kom dit och så visade hon mig runt i deras nya hus och det var superduper fint! Därefter tog vi en långpromenad i ca 2 timmar och pratade om allt möjligt, när båda började bli hungriga så gick vi tillbaka till henne och åt varmkorv med bröd.
När jag kommer in genom dörren blir jag helt chockad, jag ser sabina (mickans tvilling) stå och kramas med linus som jag jobbat med på telekiosken i sollentuna! haha, visste att hon var tillsammans med ngn linus men inte f*n trodde jag att det var han :) trevligt, trevligt!
Vi käkade korv tillsammans och pratade om ngn snubbe som dött i en bilolycka och när hans älskarinna typ skulle till hans begravning eller minnesstund så kör hon in i en bergsvägg och dör. Tragiskt? Ja!
Vi försökte komma på flera olika lösningar till hur hon lyckats köra in i en bergsvägg och dem flesta var rätt så knasiga! Vi skratta väldigt mkt..

Efter middagen gick jag och mickan upp på hennes rum och kollade på "Tjenare Kungen", grym film tycker jag! Iaf för att vara svensk. Svenska filmer brukar mest bli en blöt pöl av tråkig humor men den här var riktigt rolig och bra :) Rekommenderas! Därefter gick vi ut på en promenad igen och så tog jag 23.08 bussen hem.

Nu ska jag ut och sola! underbart väder inte sant? :)

en seg tisdag

Här sitter man fortfarande när klockan snart är halv 5 med morgonrock och håret slarvigt uppsatt. Skäms! Jag har varit riktigt lat idag och verkligen inte gjort någonting.. Elin ringde och väkte mig i morse runt klockan 12 och berättade att hon och jessica bestämt att vi ska till göteborg vecka 29 så vi började kolla på olika boendepaket på liseberg. Det ska bli grymt kul!
Snart ska jag ta mig ork till att hoppa in i duschen för jag ska iväg och träffa mickan, troligtvis hem till henne i rotebro eftersom inte inte fått sitt sl-kort än som hon beställt.




You and me, we should be making memories whenever we're together

promenad med hasse

Hej hej hallå!
Kom hem för ca 1 och en halvtimme sen, var ute på en långpromenad med hasse vilket var grymt skönt. Vi snackade massa kärleksproblem och kom underfund med att vi satt ungefär i samma båt, haha :)

Nu ska jag snart hoppa ner i säng och kolla på tv men först ska jag visa att jag har tråkigt;
Lyssnar på just nu: "'cause i'm only in town for one night only" vet inte vem som sjunger..
Jobbigaste skolämnet: historia
Favoritcafé: coffee house
Favorittidning: city
Största som händer i sommar: Franska Rivieran
Favoritplagg i garderoben just nu: mina fina nya underkläder ;)
Längd: ca 165
Byter gärna garderob med: Jessica Simpson
Vanligaste färgen på mina kläder: Blå eller rosa
I sommar kommer jag gå klädd i: bikini
Men absolut inte i: baddräkt
Min yngsta kusin heter: Victor
Favoritmodellen just nu: öööh bryr mig inte :p
Byxa eller kjol? Kjol
Så många skor har jag: 34 st
Sminktips till allmänheten: naturligt är finast
Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?: SKOR!
Senast utlästa bok: haha läser aldrig ut en bok
Mitt rum kan beskrivas som: ny möblerat :)
Mig själv med tre ord: rolig, lättroad, omtänkssam
Jag tränar: ingenting för tillfället
Jag ville bli när jag var liten: veterinär


Godnatt folket!

jag önskar, jag vill, jag hoppas

jag önskar, jag vill, jag hoppas..
på att du ska se mig
jag önskar, jag vill, jag hoppas..
att du hör av dig
jag önskar, jag vill, jag hoppas..
att du tänker på mig
jag önskar, jag vill, jag hoppas..
att nästa samtal är från dig

ett sommarminne

Hej på er!
Nu får jag ursäkta mig igen för dålig uppdatering, haha. Nu har jag äntligen tid att berätta för er om min helg.

Fredags: Jobbade med alex 10-14 sedan fick jag skjuts hem av honom, underbart snällt! Det var en riktigt lat dag på jobbet, vi snackade barndomsminnen och sålde i princip ingenting pga att det var midsommar.
Sedan pratade jag och alex om att gå emot traditionen om att man måste kröka på midsommar och bara ligga hemma och kolla på film men det blev inte så, jag pratade med sanna och vi drog till viby hem till Leroy. Det var trevligt och vi spelade ett spel som sanna kommit på, finns i sjön men i ett mer öl-spels-format. haha! Jag tog taxi hem runt klockan 2 och somna som en stock när jag kom hem.
 

Lördags: Vaknade rätt tidigt och det var superfint väder! Pratade med rosanna dagen innan om att träffas vilket vi också gjorde, vi träffades i edsbergs parken och hade en mysig picknick tills det började regna men vi var två tappra själar som satt kvar med en plastpåse på huvudet invirade i filten haha!
Efter många om och men så kom micke och hämtade upp oss, yurek var även med, dem skulle och handla men smart som micke är så glömmer han pengarna hemma så vi åker hem till honom och hämtar dem och på vägen tillbaka droppar vi rosanna i sollentuna. Vi åker till Willys och handlar och bestämmer oss för att laga tacos till middag. Därefter åkte vi hem till micke och lagade mat, när vi var klara kom jimmy och krille förbi och vi kollade på matchen resten av kvällen.

söta rosanna
Söndag: Jag vaknar runt 12 och bestämde med elin att träffas, jag får skjuts av anders till henne och var där till klockan 2. När jag var där var även eddie där. Vi tog det lugnt och gjorde inte så mycket, gick till stinsen och till deras jobb för elin skulle kolla när hon jobbade. Eddie drog runt klockan 6 och jag och elin bestämmer oss att vi ska göra myspys ute på hennes balkong så vi börjar plocka på oss filtar, kuddar, dynor och allt möjligt från huset och bäddade fint där uppe. Där satt vi i timmar och bara pratade.. Efter ett tag bestämde vi oss för att ta upp hennes söta kanin och det gjorde vi också.Klockan 10-11 så blev vi sugna på te och gick ner och tog oss lite kvällsmat, vi pratade även med Philip om elins kärleksproblem och jag tror att det var ett bra samtal för henne. När vi var klara där nere så gick vi upp på balkongen igen och där satt vi ännu en timme och lyssnade på hur regnet smattrade mot markisen, hur mysigt som helst! Ett riktigt sommarminne.

På dagen med kaninen ingrid :) lägg inte märke till våran torra humor haha

<
Kvällsvideo :)

Måndag: Vaknade hos elin runt halv 1 och gick ner och gjorde oss lite frukost, det blev kokt ägg, yoghurt och rostad macka. Vi tog det bara lugnt ett tag ute i solen och sen bestämde vi oss för att åka till sollentuna, jag skulle köpa ögonbrynsfärg. Därefter åkte jag hem för jag fick ett flipp och ville möblera om mitt rum. Jag blev jätte nöjd!

v. 25

Hallå där!
Ursäkta för dålig uppdatering men har verkligen inte haft tid och ork till att skriva någonting, jag lovade iaf att berätta vad jag gjort på landet i veckan :) Jag hade massa saker för mig hela tiden, som jag sa innan jag åkte så skulle jag gå en golfkurs men denna kurs visade sig vara för nybörjare och Peter (läraren) tyckte inte att jag skulle gå med dem och det ville inte jag heller eftersom jag spelat golf till och från i några år.
Vi betalade iaf avgiften så jag gick på kursen men på sidan om och istället för att lära sig att svinga och slå så gick jag ut på banan med mormor och morfar varje dag. Riktigt kul och i slutet hade jag blivit riktigt grym! :)
Sista dagen, i torsdags, så fick jag avlägga ett prov på 40 frågor om regler och golfvett på banan. Jag hade endast 1 fel! Å andra sidan så hade jag gjort det där provet typ 3 ggr innan.. haha. Genom det provet fick jag gult kort och nästa gång jag har tid att åka till landet så ska jag fixa grönt kort :)
Så på dagarna spelade jag golf medan jag på kvällarna övningskörde jag med morfar, grymt kul men grymt svårt! Jag fick vända, backa, starta typ 150 ggr och starta i uppförsbacke.. Att starta i uppförsbacke var inte det lättaste, det var typ det svåraste haha.
Utöver detta så åt jag god mat och bara tog det lugnt och spenderade lite quality time med mormor och morfar ;D

Nu ska jag ta någonting och käka så berättar jag om helgen sen :)

hemma efter en händelserik vecka

Godkväll läsare!
Nu är jag hemma, eller jag kom väl hem för ca 1 timme sen, men orkar inte skriva så mycket om vad jag gjort.. ska hoppa i säng med godispåsen och somna sakta men säkert! Är dötrött efter en körig vecka med massa golf, mer får ni veta imorgon!

Imorgon är det midsommar och vet inte vad jag ska göra än exakt.. Mamma är i Holland och kommer inte hem förens imorgon kväll någongång så det kanske blir förkrök här. Vem vet? Jag jobbar iaf imorgon så nu ska jag hoppa i säng!

en superskön sommarlåt!

är inte han i mitten sjuuukt söt? :)

sista inlägget

Nu har jag äntligen packat klart allting och golfklubborna är i bilen. Skönt! En timme kvar tills mamma skjutsar mig till centralen så det här blir troligtvis sista inlägget. Jag kommer hem igen på torsdag kväll och jobbar på fredag.
Konstigt nog är jag inte lika pepp på att åka till landet, vill egentligen inte åka nu.. Har varit grinig hela dagen och vet inte varför, mamma har frågat mig minst 5 ggr varför jag är irriterad men har inget riktigt bra svar på det..
Hon åker till Holland imorgon, kanske rädd för det. ingen aning?

Aja, ha en toppen fin vecka så hörs vi på fredag!

Nya låtar

Här kommer nåra nya låtar som jag blivit beroende av, denna gång är det låtar av Plain White T's.


All that we needed


Take me away


Sad story


Our time now


Nu måste jag verkligen packa.. hej!

Grymt lyckad kväll!

Hej hopp! Nu har jag precis proppat i mig lite lunch, fan vad hungrig jag var när jag vakna! Igår blev det vilt, haha. Dagen började med ''förkrök'' hos micke med lite käk. Klockan 5-halv 6 började vi rulla ner till La Piazza och där kollade vi på matchen och fortsatte dricka.. Efter matchen kom Jessica och Chrippe som hade sett matchen på bion i Kista centrum och ett tag senare hittade även Elin dit. Vi hade trevligt och alla satt och snacka och skoja till slut tröttnade jag och elin på att sitta inne så vi flyttade till uteserveringen och la filtar om oss, inte lång tid efter kom resten ut också och där satt vi och skojade och hade as trevligt. Klockan 11 så stängde uteserveringen och då flyttade vi oss in till våran stammishörna och elin och jessica hittade ragg i rökrummet som bjöd dem på drinkar om och om igen, jessica spelade bort någons pengar på en spelautomat och jag köpte en x-cider för bartenderns dricks haha :)
Vet inte vad klockan var när jessica och chrippe drog men dem drog väl runt klockan 12-halv 1 kanske.. Vid stägning så var elin rätt påverkad och vi som var kvar (jag, elin, micke och frank) tog en promenad i kista, när vi kommer ner till bussarna så visar det sig att dem har slutat gått så stackars elin var tvungen att ringa och väcka sin brorsa.. Vi gick runt kista och började traska upp mot helenelund, på vägen tröttnar jag på mina skavsår så jag tar av mig skorna och går barfota. Jag hade såklart min kära cykel vid Kista så när elin blivit hämtad av sin brorsa så cyklade jag hem och snälla Frank och Micke som följde med oss fick äntligen gå hem :)

Här kommer lite bildminnen från igår

Frank, jessica och micke

elin

micke och jag

micke

micke, jag och chrippe

jag och elin inne på toan

Idag har jag inte planerat särskilt mycket jag måste packa och ta upp golfklubborna osv eftersom jag åker till landet ikväll och ska gå golfkurs mån-tors. Ska bli riktigt kul! :) Bussen går 18.30 från centralen så måste verkligen sätta igång haha :) Ska bli skönt att komma ut till landet och ta det lugnt, bara njuta. Ska även bli kul att få umgås lite med mormor och morfar utan några barn eller min mamma.. Bara egen tid med dem, de är mina bästa vänner :)
Jag och morfar ska övningsköra för första gången och det ska bli spännande!

Sverige - Spanien

Japp! Nu bär det av till Micke för lite förkrök, mina fina x-cider låg här hemma och såg så goda ut.. håller ni inte med?

muums!

En slö och skön fredag

Hej hej hallå! Nu har jag precis vaknat, skönt fast är fortfarande trött :S
Igår var jag som sagt i Kista med elin, hon köpte ett par skor och käkade. Vi träffade även Hasse, Jessica och Chrippe en snabbis :)
Efter Kista tog vi moppen och åkte till Burger King i Stinsen för elin var tvungen att kolla sina jobbtider på måndag och jag käkade.. Efter det åkte vi hem till elin och slappade och runt 10 kom vi hem till eddie där även martin var :) Vi kollade på matchen som det endast var 10 min kvar på och sedan kollade vi på Hiphip hora haha sjukt rolig film, alla är så jävla löjliga så man sitter bara o garvar :D

Idag är det match för sveriges del och den ska man såklart se!  


jag med en otroligt snygg hjälm! haha geeky. Den här bjuder jag på!

Kista med elin

Sådär ja! Nu har jag jagat dammsugaren i mammas lägenhet iklädd endast underkläder haha, efter att jag ätit min lunch så blev jag så jävla varm, ville inte ha nåra kläder på mig!
Nu har jag även duschat och gjort mig i ordning, väntar bara på att elin ska ringa och säga att hon åker hemifrån snart så ska hon hämta upp mig på helenelund station och åka ner till kista. Hon skulle köpa nåra skor som hon enligt henne glömt bort att hon skulle köpa (?).. Iaf, vet inte vad vi ska göra sen.. något hittar vi alltid på!

Jag borde fan bli kock, kolla vad jag lyckades tillaga;


stekt potatis, torkad bacon och stekt ägg! Fettigt och gott :)

fin

man blir ju bara sååå underbart kär när man hör låten!


a drop in the ocean

En mysig torsdags kväll med mycket skratt

Ja.. väldigt mycket skratt blev det! Dagen gick rätt segt, jag var bara hemma och segade och jag lyckades även städa lite grann med dammsugaren :)
Runt klockan halv 9 var jag hemma hos elin och vi höll på med en rolig grej som hon hade köpt i USA, därefter fixade vi ihop lite tacos som bestod av köttfärs, sallad, gurka, gräddfil, bröd och potatissallad. haha homemade tacos eller vad?
Runt klockan 10 mötte vid söta eddie från min klass, han och elin jobbar nämligen på samma jobb vilket är Burger King i Stinsen. Vi trängdes oss på elins moppe alla tre och åkte hem till eddie som bor i gamla viby, as fint! När vi kommer hem till honom sätter vi på musik och han hoppar in i duschen därefter visar han hur nördig han är på GH, helt sinnessjukt!
Till slut orkade vi inte sitta inne längre så vi gick ut på en promenad och hamnade på en skolgård, vi satt där på en bänk typ hur länge som helst och bara pratade och skrattade.. Eddies mun gick verkligen i 140, han pratade om allt och ingenting.. haha! Runt halv 1 - 1 gick vi hem till honom igen och elin höll på med sitt jävla äpple som hon fått, hon gjorde en smile i äpplet och var helt seriös, hon satt med det säkert en halvtimme medan jag kliade eddie på ryggen. Man kunde inte göra så mycket mer än att garva.
Halv 2 började vi sakta men säkert börja röra oss hem, jag hade nästan somnat i eddies säng medan elin var så seg på att klä på sig.. haha
Jag fick skjuts av elin hem och var hemma runt klockan 2, sedan somnade jag som en stock!

Här är elins fina äpple som hon ville ta kort på..



Nu ska jag fixa lunch och det blir stekt potatis med ägg och bacon! Muums :)

grymma låtar

Richard Marx - I will be right here waiting for you


Foo figthers - Best of you


Samuel Gajicki - Here In Your Arms


hahahah minnen!

en inre kärlek

Jag förstår inte hur du lyckas såra mig om och om igen.. Allt du sa, kommer du ihåg det eller var det bara skitsnack? Jag verkligen ogillar dig och ditt sätt men trots det så är jag så jävla fast för dig. Det är som en hat-kärlek, jag blir irriterad av dig men ändå så är det du som snurrar runt i mina tankar.. varför?
Du är inte den snyggaste av dem alla och du har definitivt inte den bästa personligheten, vad är det då jag ser hos dig? jag önskar att jag hade svar på alla frågor men tyvärr har jag inte det..


"Hate is a word for someone you don't believe in"

En tidig sommarlovs morgon

Hej hej hallå!
Idag vaknade jag klockan 7 när min väckarklocka ringde för fullt.. Det var dags att gå upp och röra sig mot odenplan och eastman institutet till en käkfysiolog.. Jag kom i tid och fick till en början bara kryssa i ja eller nej på massa frågor.. Till slut tog de in mig och tandläkaren började känna och klämma och fråga om jag hade ont när hon klämde typ överallt och det gjorde jätteont! Det verkade iaf inte som om jag hade någon reumatism för dem sa ingenting mer om de men hon skulle fixa ngn bettskena åt mig som jag ska ha på natten som gör så att mitt underbett flyttas framåt en bit och som ska hjälpa mot gnisslande tänder..
Innan jag gick därifrån så fick jag två nya tider, ena var till att rönkas uppe på en annan avdelning och den andra var tillbaka till henne och få den där bettskenan.
Hon var iaf jättetrevlig och det gick väldigt smidigt!

Nu sitter jag här och smaskar i mig resterna från min fina pastasallad från igår, vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag.. Vi får se! :)

En seg bakis-dag

Idag har varit en riktigt lugn dag, jag har varit utanför dörren två ggr. Ena gången var när jag cyklade till ICA här i helenelund och handlade mat och andra gången var när jag gick på promenad, var tvungen att prata av mig med rosanna.. Det är så mkt som hänt nu på kort tid så kände att jag bara behövde prata av mig om tankar och känslor..
Jag har också glömt bort att berätta att jag blev väckt i morse med ett samtal från eastman institutet och fick en avbokningstid imorgon klockan 8.15. För er som inte vet så ska jag till en käkfysiolog och undersöka mina käkar, man tror att jag kan ha ngn reumatism.. Förhoppningsvis inte.

Nu ska jag kolla på tv igen!

middag

Nu var jag duktig! Jag gjorde en heelt egen pasta sallad, helt själv och den vart grymt god!


Ni måste ju erkänna att den ser grymt lockande ut? :)

Ingredientser:
Romansallad
Gul och röd paprika
Gurka
Havstorkade tomater
Avokado
Strimlad pepparsalami
Skruvpasta
Pestosås
Purjolök
Toppat med permesanost

Ta åt dig

Jag tyckte om dig som fan min vän och lägg märke till tyckte. Du har förändrats och jag tycker inte om det som du har förändrats till.. Visst alla människor förändras och det kan väl vara bra på något sätt, men då är det också människor runt omkring en som tar avstånd och det får man acceptera.
Men människor som inte visar att dem uppskattar mig, blir utan mig och detta är exakt vad som hänt med dig. Nu står du utan mig och jag är inte så säker på att du kommer ha så många vänner kvar i fortsättningen om du behandlar dem som du behandlat mig. Vi stod varandra nära så jag gav dig chans efter chans, men folk som inte känner dig lika bra som jag gör kan lika gärna dra sig undan på en gång, utan att ens ge en andra chans.

Jag hoppas du lyssnar på mina ord för det är sista gången, nu står du utan mig och jag begär skillsmässa.

Gårdagen

Igår var en bra dag, riktigt rolig dag! Klockan 10 vaknar jag och käraste mickan undrar om jag vill träffas och ta en shoppingrunda i stan, klart man inte tackar nej till det?! Klockan 12 sitter vi på tåget på väg in och vi hade det riktigt trevligt faktiskt :) Mickan är en tjej som bodde här i helenelund förrut men flyttade för nått år sen, vi var som bill och bull för 3 år sen.. Riktigt kul att träffa henne igen!
 I stan köpte jag två bhar med trosor till, solglasögon, två svarta klackskor och en ring. Skorna var välbehövda, vet inte om de andra grejerna var det men. Ibland får man skämma bort sig ;D
Jag var hemma runt klockan 4 och då tog jag det bara lugnt, klockan 6-7 var jag nere i kista och på la piazza där gänget var samlat; micke, jimmy, krille, robin, alex m, frank, alex k och jag. Sanna kom ca 1 timme senare :) Vi kollade på sverige som spelade mot grekland och vi VANN! 0-2 till sverige! Jag hade faktiskt tippat på att grekland skulle vinna :)
När matchen var slut partade vi vidare med massa dricka och till slut skulle jag cykla hem, det gick iaf framåt och jag kom hem oskadd ;D

Igår fick jag även ett nytt smeknamn av robin och frank; Mrs. Ballack. De fick reda på att jag var halvtysk och tydligen är Ballack en spelare i tyskland. haha, så kan det gå!

Här kommer lite mobilbilder från la piazza och Grekland - Sverige!

Krille och micke

jimmy, frank, micke och krille

micke ser helt död ut

Måndags

Halloj! Först och främst tänkte jag berätta om måndagen, har varit så dålig uppdatering! Iaf så började dagen med att jag och micke låg nere och stekte på fältet och runt klockan 3 var jag hungrig så vi drog till honom och jag fixade mackor till mig själv.. Vi kollade lite på tv sen drog jag hem och var hemma vid klockan 4.. Jag började kolla runt om det var ngn som var sugen på att hitta på någonting och jag bestämmer med jessica att vi ska dra till badberget vid edsviken med massa folk, vilket vi också gjorde! Det var inget direkt drag, men bara chilla och ta det lugnt. Det var riktigt mysigt :)
Jag kom hem tidigt, var hemma redan klockan 12 men jag var trött och det var kallt vid vattnet, dessutom skulle elin åka då så jag fick skjuts till busshållplatsen.. :)
Här kommer lite bilder på oss!


frida och jessica

elin med sin marsmellow (hur det nu stavas)

det söta paret, jessica och chrippe. men här gick det hett till!

Nu är det slut

Nu orkar jag inte mer, du kan dra åt pipsvängen! Det är slut nu, jag känner inte dig längre..

Sol, kära sol!

Hallå på er! Underbart väder, inte sant?
Jag kom hem för ett tag sedan, idag har jag och micke varit nere på fältet och solat ngn timme :) Runt tre när vi solat klart cyklade vi hem till honom och kollade på tv.. Mycket mer har jag inte gjort idag.. bara slappat :)

Nu ska jag ta någonting att käka!

Underbara dag

Goddagens solståle!
Nu har jag precis kommit hem från fältet i kista där jag, jimmy, micke och krille legat hela dagen och spelat fotboll och solat.. helt underbart! Nu är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen..
Igår jobbade jag till klockan 5, fick jobba över en timme.. När jag kom hem gjorde jag mig i ordning och åkte ner till Kista och la piazza där min cykel stod med en kedja som hoppat. De andra satt redan där och kollade på fotboll, jag och jimmy gick ut för att kolla på cykeln.. Jag försökte fixa den men det var svårt utan verktyg men som tur var så kom kocken på la piazza ut och hjälpte oss, han hade massa verktyg i bilen.. Så den blev fixad men det var ett jävla jobb för den har verkligen fastnat..
la piazza var det rätt drygt till en början men senare på kvällen så träffade jag Oscar, hans flickvän therese, jonas och rasmus.. De skulle också vara på la piazza och fira therese som fyllde 18. Jag satte mig vid deras bord och pratade med någon 35åring som var tillsammans med en 89a, han var en skön finne haha :) Han gav mig många komplimanger! haha alltid kul.. Kvällen fortsatte på krogen och vid stängning tog jag cykeln och cyklade hem.. En kväll med massa sköna människor, bra musik och god dricka! Perfect :)

Idag ska jag antagligen kolla på matchen och heja på tyskland eftersom jag är halv tysk haha!

Hemma igen

Hallå på er! Nu har jag precis kommit hem ifrån jobbet, sjukt trött och har sjukt ont i fötterna! Jag ska snart käka middag sen ska jag göra mig i ordning. Vet inte exakt vad jag ska göra ikväll, ska iaf ner till kista för att hämta min cykel på krogen på torget som heter La Piazza, killarna ska kolla på EM där och Jimmy har tagit dit min cykel från krille eftersom han lånade den i natt när han skulle hem.

På jobbet har det inte varit kaos men det har heller inte varit särskilt lugnt, kan bero på att vi endast varit tre st i butiken när man normalt brukar vara 4-5 stycken men Rasmus hade skadat foten och kunde ej jobba..
Nu ska jag iaf käka middag!

Sjukt trött!

Godmorgon på er.. Nu sitter jag här igen, redo för jobbet. Jag hoppas fan att det blir en lugn dag idag! Är så sjukt trött från igår, somnade typ halv 3.
Gårdagen bestod bara av jobb, synd då det är så fantastiskt väder ute.. Efter jobbet åkte jag hem och duscha och gjorde mig i ordning sedan cyklade jag ner till Kista och hem till micke, vi chillade lite där och när jimmy och krille var klara med det dom hade gjort så drog vi till la piazza. Krille, jag och alex m käkade och sen satt vi bara där och tog det lugnt till typ 10.. Därefter så drog jag, micke, krille och jimmy hem till micke.. Vi satt och snackade och tog det lugnt tills jag kom på den brillianta idén att spela ngn slags poker, det blev Chicago! Runt klockan 1 cyklade jag och krille hem till mig men han var tvungen att åka hem igen vid klockan halv 3 för att hans syrra satt hemma utanför hans port och ville sova hos honom.

Dessutom fyllde micke pojken 19 år igår!  :) Nu är du ännu lite större!  ;D

Idag jobbar jag till klockan 4 sen vet jag inte vad jag ska göra, vara ute i det fina vädret! Nu måste jag rusa till tåget.
Puss & kram

Jobb

Hej på er! Jag har nåra minuter på mig att skriva sedan måste jag rusa till jobbet. Idag jobbar jag fram till klockan 5, efter det så kanske jag ska till rålis om krille och jimmy fortfarande är där då.. Sitta och chilla lite. Sen ikväll vet jag inte vad jag ska göra, bara ta det lugnt kanske eftersom jag börjar jobba kl 10 imorgon bitti också..

Igår kväll gjorde jag inte särskilt mkt, jag kom hem och plockade undan lite, vek tvätt och gjorde mig i ordning. Redan klockan 9 hoppade jag ner i säng för att kolla på 2 fast 2 furious (hur det nu stavas).. Somnade efter ca halva filmen, men det brukar jag göra :)

Nu måste jag röra mig mot tåget! Hörs sen!

Sysselsättning nr 2

DU:

Äger ett par vita string
Japp
Har mer än 5 bh:ar ooo ja!
Älskar killar som har magrutor det är väl ett plus
Har färgat håret minst 3 gånger Japp!
Går inte ut utan smink Nej det antar jag väl att jag inte gör...
Har någon gång spelat klädpoker Jajamensan
Har haft sex offentligt Yes box
Du har någon gång föreställt dig själv ha sex med Brad Pitt Nej faktiskt inte
Du har hånglat med över 15 killar på en kväll  Ööh, nej haha
Du älskar att prata om sex och killar Det bästa som finns!
Har dåligt självförtroende Nopp
Älskar att få uppmärksamhet Love it!
Kysst en tjej Yes
Strippat inför en folksamling Icke
Tittat på en porrfilm Yes sir
Du studerar OFTA din kropp i speglen Nej
Älskar att shoppa underkläder JA!
Romantiska filmer är det bästa man kan se Skulle jag inte vilja påstå
Du har solat solarium Japp
Du har haft sex med mer än 10 olika killar Hmm. nej..
Du bär alltid läppglans Nooope!
Du är nöjd med dina bröst Oh yes! :)
Du har provat på droger Aldrig
DU HAR SVARAT ÄRLIGT PÅ FÖLJANDE FRÅGOR Japp :)

sysselsättning

DIG:

1. Hur lång är du? ca 165 cm

2. Vad vill du bli när du bli stor? Mäklare eller jurist

3. Vad pluggar du? sam- juridik

4. Har du långt hår? Inte särskilt..

5. Vilken hårfärg har du? Mest blont

6. Sminkar du dig? Ja

7. Har du haft sex senaste månaden? Absolut

9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Rosa och lila

10. Har du kysst någon idag? Jajamensan



FAMILJEN:

1. Bor dina föräldrar ihop? Nej

2. Vem är bäst, mamma eller pappa? MAMMA!

3. Hur många syskon har du? Inga alls

4. Vad är det senaste du sa till din pappa? Det är inte värt att nämnas

5. Vilken mat lagade din pappa senast? Ingen aning

6. Hur många ställen har du bott på? 3 ställen.

7. Vem i din familj stör du dig mest på? Ingen?

8. Vilken familjemedlem är snällast? Mormor & morfar!


KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? Idag

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Krille

3. Har du kysst nån kompis? Yes

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Ja!

5. Vem har du varit kompis med längst? Antonia

6. Vem känner dig bäst? Antonia min fru

7. Längsta tid du varit osams med en kompis? En del är jag fortfarande ovän med?

8. Skulle du säga till en kompis att du hatade dens tröja om du gjorde det? Ja

9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Absolut inte



VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? Ja men tycker inte om att göra det

2. Klä dig annorlunda? Ja

3. Vara dig själv? Hela dan, varje dag

4. Visa dig i bikini/badbyxor?  Absolut

5. Fisa inför din pojk/flickvän? Jag vågar,men det är äckligt

6. Pierca dej? Jadå

7. Ge dig på utmaningar? Älskar utmaningar

8. Ha sex på offentlig plats? Ja!

9. Vara omogen? Japp

10. Äta småkryp? Aldrig



RANDOM:

1. Vet du vem FATO är? Nej, ett fetto kanske? låter lite så.. haha

2. När tuggade du tuggummi senast? I tisdags kanske?

3. När var du på semester senast? I början av maj

4. Vilken färg är det på din tandborste? Jag har två, ena är grön och den andra lila

5. Är ditt hår tråkigt? Det hoppas jag inte eftersom jag var hos frisören igår

6. Vad har du för påslakan just nu? Rosa och vitt

7. När såg någon dig naken senast? Idag

8. Hur ofta duschar du? Kroppen varje dag, håret varannan.

9. Gillar du BUBBEL ROLLER? Njaa, sådär 

Mrs. trötter

Hej på er alla läsare! Idag har varit en slapp dag för min del, jag vaknar upp runt klockan 10 och bestämmer mig för att sätta mig i solen ett tag.. Där sitter jag till klockan 12 då antonia kommer hit och vi käkar lunch,eller jag käkar lunch och hon käkar bröd eftersom hon inte är ngn kanin som jag är :) Till lunch blev det en ost och skinksallad som smakade smaskens! Därefter gick vi till helenelunds station för att hon skulle hälsa på andreas sedan tog vi cykeln tillbaka till mig och slappade.. 
Runt 2 hoppar jag in i duschen och börjar göra mig i ordning och klockan 3 är jag hemma hos krille i kista.. Jag och antonia tog samma buss och när hon skulle gå av bussen i akalla så såg hon ett busskort, "oj mitt busskort" tänkte hon.. Men hoppsan det var mitt som hade ramlat ur väskan! Jäkla tur att hon såg det annars hade jag varit utan nu..
Hemma hos krille kollade vi lite på tv, snackade och tog det lugnt.. Jag tror klockan var runt 5 när båda slockna framför tvn, jag vaknade igen klockan 6 och var tvungen att röra på mig eftersom det var middag klockan 7. Men innan jag åkte hem så var jag tvungen att till akalla och hem till antonia för att hämta mitt busskort som hon gömt i sin pappas träsko utanför dörren, de åkte nämligen till landet runt klockan 4..
När jag gått en ''liten'' promenad så rörde jag mig hemåt och träffade Jacob och hans kompis, vi stod och snackade lite sen hoppade jag på bussen.. Satan vad jag är trött nu!

Imorgon jobbar jag kl 10-17 och sedan är jag ensam hemma, mamma åker nämligen till landet imorgon bitti. Skönt! :)

Hej jag har tråkigt

SISTA SOM

1. Du fick en puss av?

Krille

2. Sov med dej i samma säng & när?

Krille, i lördags tror jag
3. Du delade ett riktigt skratt med?

 Micke troligtvis

4. Du gick på bio med?

hm, måste nog vart therese och khassi

5. Du höll i handen?

Micke 

6. Du gick på stan med?

Simon och Tobbe

7. Delade en pizza med dej?

Micke och Mattias

8. Du ringde?

Simon Jerez

9. Skicka ett sms till dej?

Antonia

10. Du kramade?

Simon, liggandes! haha



KOMPISAR

1. Är du ofta med dina vänner?

Ja, nästintill alltid

2. Vad leker ni när ni träffas?

Mamma, pappa, barn

3. Bästa minnet med en vän?

För två sommrar sen när jag och jacob var onyktra och skulle cykla hem, vi krockade. haha

4. Vilken är din äldsta vän?

Anotnia 

5. Kan du vara dej själv med dina kompisar?

Ja (?)
6. När hade ni olika meningar senast?

Någon dag sen kanske

7. Har du alltid kul med dina vänner?

Inte alltid, men oftast :)


FAMILJ/BOENDE

1.Är dina föräldrar skilda?

Ja

2. Har du några syskon & isåfall vad?

Nej

3. Bråkar du ofta med din mamma/pappa?

Nej

4. Bor du i lägenhet?

Ja
5. Har du eget rum?

Ja haha

6. Har du enfärgade tapeter?

Har inga tapeter :) Vi målade!

7. Har du gjort iordning ditt rum?

Ja det har jag

8. Har du en tv i ditt rum?

Japp

9. Stor eller liten säng?

Stor som satan!

10. Är dina syskon jobbiga?

Jag har inga?

11. Har du dator på ditt rum?

Jajamensan :)


Bilder från igår

Här kommer lite bilder från mickes mottagning och edsbergs parken!


Jimmy

för jag var glad och rolig!

FÖR MICKE HAR TAGIT STUDENTEN!

snyggingarna

han hade svårt att fastna på bild men här fastna han, Krille

jag och simon jerez i edsbergs parken

simon och pillan

En tidig sommarlovsmorgon

God morgon alla läsare!

Igår var en händelserik dag, en riktigt rolig dag! En riktig sommardag.. Dagen börjar dock med att jag måste till läkarenakuttid och missar skolavslutningen, jag var där klockan 10 iaf med antonia som stöd och var klar kl 11 drygt.. Då gick vi till sollentuna och tog ut mitt recept och satte oss på balders café, jag tog en macka och ett glas vatten medan antonia tog en bulle och en kopp kaffe.
Klockan 12 hade jag tid hos frisören så vi tog tåget ifrån sollentuna till solna och sedan buss, vi kom iaf i tid. Jag blev btw riktigt nöjd med håret! Lite blondare och mindre brunt, men fortfarande lite bruna slingo :)
Kvart i 2 var vi klara och micke hade sitt utspring från Solna Gymnasium klockan 2 men som tur var så slutade Inger, min frisör, när hon var klar med mig så söta hon gav oss skjuts och vi hittade tillslut micke, krille, jimmy, mickes mamma, pappa och mormor. Vi stod där ett tag och till slut var det dags för flaket. Jag, antonia, jimmy och krille gick ut och satte oss på ett fik och såg när flaken åkte iväg :) Därefter rörde vi oss hemåt förutom antonia som skulle på picknick med andreas.
Klockan 6 var vi hemma hos micke på hans mottagning och innan hade vi köpt ett presentkort åt honom på Salt Men, det droppade in folk och släktingar lite då och då. Till slut fick vi hugga in i maten och satan vad det var gott! Massa pajer med en jättefräsch sallad :) Mums! Vi satt i vardagsrummet och snackade lite och hade trevligt, till slut började folket röra sig och då var väl klockan runt 9.. Vi åkte från micke när klockan var halv 11, jag åkte till edsbergs parken där det var grymt mkt folk och dem åkte in till Göta Källaremickes avslutningsskiva.
Jag kom hem rätt tidigt den kvällen för jag hade så satans ont i fötterna, men kul var det och jag träffade massa människor! :)

Idag ska antonia komma hit, vi ska fixa lunch tillsammans och hon ska hämta sina betygspapper som hon glömde i min väska igår.. Därefter vet jag inte exakt vad jag ska göra, det visar sig! Ikväll ska jag iaf antagligen ta det lugnt eftersom jag jobbar 10-17 imorgon.. Nu ska jag iaf göra mig i ordning innan antonia kommer för här sitter jag i endast trosor!

Konfirmationsläger 2005

Jag satt och kollade igenom lite bilder från mitt konfirmationsläger i måndags.. Satan vad kul vi hade, vi var tre veckor uppe i Vallbo som ligger ungefär vid Åre. Här är lite bilder!

Vandring; jag, oja, jeppe, angeliqa

Kalle på ett berg

Drickpaus från en fors

Våran präst

Oja

Badande i en fors, 7 grader kallt

Läskig hängbro

Snökrig i Juni

SOMMARLOV!

Hej på er! :) Idag vaknade jag klockan 8 för att ringa till solletuna sjukhus och få en akuttid, jag ska vara där klockan 10.. Pga detta så kan jag inte gå på skolavslutningen, så nu skulle man kunna säga att jag har sommarlov :)
Efter läkaren ska jag till min frisör i solna och fixa till håret, beroende på vad klockan är efter det så ska jag troligtvis hem och göra mig i ordning för mickes mottagning.. ska bli kul! Senare på kvällen kommer jag antagligen åka till edsbergs parken och fira sommarlovet med resten av rudbeck ;D

Nu ska jag göra mig i ordning!


hos hasse

Tjena! För tillfället är jag hos hasse i kista och vi har suttit ute i solen och druckit lite vin och öl, as mysigt :) är här med antonia. Nu kom hasse precis tillbaka från pia's kiosk, han har köpt mjölk och ska börja laga lasagne..

en vanlig promenad i kista en vanlig söndag




SOMMARLOV!

Hallå hallå! Underbart väder, inte sant? Idag har vi bara legat och solat på våran enda lektion, as mys! När lektionen var slut stannade jag och rosanna kvar och solade lite extra.. Runt klockan 11 så gick vi till pizzeria fresta och mötte de andra, alla käkade lunch.. Exept for me :) Jag är nyttig och duktig som sparar pengar ;)

Igår kväll hämtade jag ut mina skor, är inte alls nöjd typ.. Tror jag skickar tillbaka dem, mina tår ser fuckade ut haha! När jag var på väg och hämta ut skorna ringer mister christoffer och frågar om jag ska med till fältet. Jimmy skulle spraymåla en banderoll tills han student, vilket han tar om 10 min! Grattis! :) Jag följde iaf med och dem hämtade upp mig i helenelunds centrum. På fältet satt vi vid solnedgången och kollade på jimmy haha.. var hemma runt 11 och somnade som en stock!

Imorgon är det skolavslutning, vi ska mötas klockan 08.40 och det är samling i aulan klockan 09.00. Efteråt ska jag till edsbergs parken med resten och festa lite. Klockan 14.15 har jag tid hos frisören i solna, ska klippa och slinga håret ännu lite blondare.. Efter det ska jag på mickes mottagning :)

Idag så har jag planerat att städa här hemma och fixa i min klädkammare som ser ut som ett bombnedslag.. Jag har även planerat att tvätta. När jag är klar så måste jag fixa dricka tills imorgon och jag kanske även ska träffa frugan.
Nu ska jag ner till tvättstugan och fixa i ordning med tvätten!
Hej så länge!

Bilder från våran myshörna :)

 

Inlägg från igår som ej blev publicerat

Hej på er! :) Nu har jag precis kommit hem från Kista, har varit med krille och micke.
Dagen började med en historia lektion som bara var ca 20 min, efter det tömde jag skåpet och lämnade tillbaka böcker.. Efter det drog jag och rosanna hem till mig, fixade lite käk och sen åkte vi och handlade ingredientser.. Som jag sagt tidigare så hade vi tänkt baka snickers åt våran mentor till skolavslutningen, vilket vi också gjorde men vi bakade även en egen plåt åt oss själva! :) När vi var klara och jag hade duschat osv så drog vi ner till Kista och till La Piazza där micke och krille satt.. Krille försökte som en handikappad käka, haha stackars liten..
Därefter så mötte vi även alex och det köpte en present åt jimmy som tar studenten imorgon, det blev en clone-a-willy och två ''stressbollar'' som ska föreställa tuttar. haha! Efter det så följde vi rosanna till bussen och hon åkte hem medan jag, micke och krille gick på en liten promenad i kista och satte oss i solen på kvarbackaskolans skolgård.. Myspys

Nu håller jag på att koka spagetti till middag, är sjukt hungrig! Imorgon har vi endast en lektion, vilket är idrott och då ska vi ha picknick och spela kubb i edsbergs parken. ska bli mysigt.

Nu ska jag iväg till centrum och hämta ut mina skor jag beställt från www.brandos.se
Ciaao!


OBS. Detta inlägg är från igår (2008-06-02 18:36)

en dag kvar!

Hej på er! :) Nu har jag precis kommit hem från Kista, har varit med krille och micke.
Dagen började med en historia lektion som bara var ca 20 min, efter det tömde jag skåpet och lämnade tillbaka böcker.. Efter det drog jag och rosanna hem till mig, fixade lite käk och sen åkte vi och handlade ingredientser.. Som jag sagt tidigare så hade vi tänkt baka snickers åt våran mentor till skolavslutningen, vilket vi också gjorde men vi bakade även en egen plåt åt oss själva! :) När vi var klara och jag hade duschat osv så drog vi ner till Kista och till La Piazza där micke och krille satt.. Krille försökte som en handikappad käka, haha stackars liten..
Därefter så mötte vi även alex och det köpte en present åt jimmy som tar studenten imorgon, det blev en clone-a-willy och två ''stressbollar'' som ska föreställa tuttar. haha! Efter det så följde vi rosanna till bussen och hon åkte hem medan jag, micke och krille gick på en liten promenad i kista och satte oss i solen på kvarbackaskolans skolgård.. Myspys

Nu håller jag på att koka spagetti till middag, är sjukt hungrig! Imorgon har vi endast en lektion, vilket är idrott och då ska vi ha picknick och spela kubb i edsbergs parken. ska bli mysigt.

Nu ska jag iväg till centrum och hämta ut mina skor jag beställt från www.brandos.se
Ciaao!

en händelserik helg

Hej på er! Ursäkta för dålig uppdatering men har ej varit hemma sedan igår och nu är jag hemma hos micke i kista..
Igår åkte jag först hit hem till micke vid 5 tiden, vi snackade lite och satt och kollade på tv. Efter ett tag ringer Krille och frågar om vi vill med till La piazza som är en krog nere på kista torg, vi drar dit och dem dricker typ massa öl och jag käkade middag; pasta carbonara.. Vi sitter där ett tag och snackar, det var jag, micke, jimmy, krille, alex, robin och daniel. Senare på kvällen blir det tjaffs med mellan krille och ngn snubbe som han rykt ihop med tidigare och det blir typ kallabalik som hos morfar prosten. Nog om det, inte så kul att berätta om ett bråk.. Efteråt fixar killarna två flak öl och medan dem hämtade det så drog jag och micke hem till honom för att jag frös och skulle få låna ett par byxor. Det blev ett par baggyjeans men det var riktigt skönt med långbyxor, när vi varit hemma hos jag bytt om så drar vi ner till OK-macken och träffar resten.. Vi sitter där ett tag sen börjar vi röra oss hem mot Micke och fortsatte dricka där, vi fixade även i ordning vattenpipa osv.
Runt klockan 12 kom även Marcelo och hans kompis Fransisco förbi, kul att träffa den där jäveln Marcelo igen! :) För er som inte vet så gick jag i kunskapsskolan i kista förut och därifrån är nästan hela gänget; micke, jimmy, krille, jag och marcelo.. Old school reunion! haha
Senare drar jag och K hem till honom och slaggar där..

Idag vaknade vi runt klockan 11, vi chillar lite hemma hos honom och sen ringer han till St Görans sjukhus för hans vänstra hand var typ helt blå och det slutade med att han åkte in till akuten och jag drog hem till micke för att lämna tillbaka kläderna.. Nu på eftermiddagen ringde krille och sa att han fått gipsat handen för att han brutit en knoge och lillfingret. När jag väl var hos micke igen så kollade vi på tv och snackade, runt klockan 3 så tröttna vi så jag, micke och jimmy går till akalla och möter yurek sedan drar vi och spelar minigolf. Hur kul som helst! Även fast jag förlorade..
Efter det drog vi till akalla torget och jag käkade en calzone, den satt riktigt fint! Till slut så börjar jag och micke röra oss tillbaka mot kista för han skulle hem och käka.. Vi gick förbi mina gamla hemtrakter; trädgårdsstaden. Jag hälsade på min gamla granne och gick förbi linda och hälsade på henne och hennes mamma och pappa.
Nu har micke precis käkat klart, vet inte vad vi ska göra nu får se vad vi hittar på..

Imorgon har jag sovmorgon och börjar klockan 10.25 och det är min enda lektion.. Efter skolan hade jag och rosanna planerat att åka hem till mig och baka snickers till våran mentor :) Nu blev det här inlägget ganska långt, men så får det bli!

RSS 2.0