Bowling

Tjabba tjena hallå!

Nu är jag hemma hos sanna, det var länge sen man träffade den bruden! Hon är inne i duschen för tillfället, vi ska och bowla med alexandroz och leroy snart. ska bli riktigt kul! älskar att bowla :)
Gårkvällen var rätt lugn, jag åkte hem till viktor och vi kollade på Hot Rod, rolig men konstig film.. ingen att rekommendera! den var bara knasig alltså.. Klockan blev mycket och det slutade med att jag sov kvar där. Idag när vi vaknat gick vi till Sigma centrum och han köpte lite saker från Ica och sen gick vi till krogen där och käkade lunch, efter det gick vi tillbaka till honom och spelade Mario Cart. Super kul!

Ikväll ska jag som sagt bowla, vi har bokat bana till kl 20 och efter det vet jag inte riktigt vad vi ska göra. får se vad vi hittar på :)
Puss & kram ses på stan!

Lill-lördag

Godkväll gott folk!

Idag har varit en rätt seg dag, men den har samtidigt gått fort! Hur nu det funkar? I alla fall så var jag på jobbet från klockan 1 till klockan halv 5 typ. Vi hade en jäkla massa utbildningar, det var på t.ex. olika cyklar och på kassasystemet och ordningsregler och blablabla.. Massa, men nu ska jag börja jobba på riktigt! Jag är uppskriven på lördag och söndag men kanske t o m börjar redan på fredag! Får se, skulle smsa honom om det imorgon :)
Efter jag varit på utbildningen åkte jag hem och käkade grekisk sallad till middag och glass till efterrätt! Mums, tyvärr mättar sallad inte särskilt bra, men gott är det!

Snart ska jag börja röra mig mot väsby och hem till hamster, vi ska typ glo på film eller något.. får se. Tills dess hittade jag ett roligt tidsfördriv:

Lovar du att vara ärlig? Handen på hjärtat
Du heter: Emma
Smeknamn: Kärt barn har många namn
Låt just nu: Flipsyde - Spun
Om du röker: Ja
Beroende av: Träning
Favoritkaraktär(er) i bok: Poliser
Vem behöver du mest just nu: ööh, ingen för tillfället. Jag nöjer mig med sängen!
Vad tror folk om dig: Att jag är mammas lilla flicka, tror jag..
Stämmer det: NEJ.
Vad får du oftast komplimanger för: Kroppen och ögonen
Vad säger du för att imponera på någon: Drar ett dåligt skämt, haha
Hur imponerar man på dig: Bjuder mig på glass

Brukar du skratta för dig själv? Ja ofta!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Nej, du?"
Vilken är din favoritmålning? ööh.. ngn av picasso?
Vart bor du: Helenelund
Trivs du där: Självklart
Äger du några converse: Nej
Vad har du för mobil operatör: comviq kompis såklart
Är du allergisk i mot något: Nope
Har du haft sex idag: Nej
Nästa mål i ditt liv: Studera utomlands
Hur svarar du i mobilen: Beror på om det är ngn jag känner eller om det är privat nr
Vem ringde du senast: Hamster
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Jag slutar klockan 8 och är hemma senast halv 9" typ..
Antal sömntimmar inatt: 9 typ
Sov du ensam: Ja
Tycker du om din pappa: Nej.

Brukar du komma i tid: Beror på till vad.. Lektioner? nej. Jobb? ja
När mår du bra: när jag befinner mig i roligt sällskap
När blev du fotad senast: Idag vid matbordet
Vanligaste färg på dina kläder: Rosa
Vad tycker du om fötter: Nödvändiga, men otroligt fula!
Är du smart: Ja, när jag har lust och ork
Är du aktiv i skolan: Ja, när jag är på humör för det
Vem/vilka saknar du just nu: Jag saknar min fru!

Favorit dryck på morgonen: Proviva
Rakar du benen: Of course
När brukar du gå och lägga dig: Efter 12
Är du blyg: Absolut, inte!
Sysslar du med någon idrott: Ja en del olika
Vill du hellre ha mail än brev: Nej!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja typ..
Har du spytt offentligt: Det har jag säkert men kommer inte ihåg när. I wounder why?

Använder du stjärnor eller kajal: Inget av dem
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: mormor och morfar
Är du nöjd med ditt liv: Japp!
Om inte, vad vill du ändra på: ..
Är du bortskämd: folk brukar påstå det ja

Utbildning

Godmorgon kära läsare!

Idag ställde jag klockan på 10 för att jag var tvungen att ringa min nya chef Magnus på Cykelringen och meddela att jag fått hem alla papper o s v. Jag blev då inbjuden på utbildning idag klockan 13.00 så jag ska börja göra mig i ordning alldeles snart och sedan röra mig mot Bromma/Sundbyberg. Efter utbildningen vet jag inte riktigt vad jag gör, kanske tar en shoppingrunda!

Önska mig lycka till nu!
Peace'n'Love

Svordomar

Godkväll Sverige!

Idag
har nog varit den segaste dagen hittils det här lovet i alla fall, vaknade i morse av att frugan ringer och väcker mig runt halv 11 och ber mig komma till henne. Så jag hasar mig upp ur sängen och gör mig i ordning och sedan drar fötterna till bussen och hem till henne. Väl hemma där så gör jag makaroner och köttbullar till lunch och efter det kollade vi på den andra filmen vi hyrde kvällen innan, vilket var Heartbreak Kid. Har sett den innan och tycker den är otroligt bra!
Däremot så hyrde vi den tillsammans med en annan bra film igår, vilket var Hairspray som jag sett reklam på. Det är en moderniserad musikal och det var faktiskt rätt bra och rolig! Mycket mer än så har vi inte gjort, eller jo, vi har iofs spelat Mario Cart och käkat pizza också haha. Men absolut inte mer än så.. Riktigt lata har vi varit.

Just nu sitter jag här och lodar och pratar med Marco på msn som lär mig italienska svordomar. Hittils har jag lärt mig;

Cazo - Kukhuvud
Stronzo - Skithög
Pottana - Hora
Figliopottana - Horunge

haha, tråkigt man kan ha det! Ska nog gå och lägga mig i min underbara säng om ett tag :) Imorgon har jag inte särskilt mycket planerat, kanske städar lite och tvättar. Vem vet?
Natti nattnatt


12 timmars sömn

Goddagens folket!
Idag känner jag mig riktigt utvilad, somnade typ klockan 1 i natt och vaknade vid halv 2 idag. Det är mer än 12 timmars sömn! Idag ska jag nog till frugan på en kopp te, ska börja röra mig ditåt alldeles strax.. Mer än så har jag inte bestämt men jag har förövrigt precis stigit upp ur min underbara säng så kanske inte så konstigt.
Gårkvällen var mysig, jag och frugan satt på mongolia och käkade gott och hade ett litet tjejsnack.. Runt 9 började vi röra oss hemåt och vi åkte till henne och tog en kopp te och jag tog 23.20 bussen hem..

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag kommer ut idag!
Peace 'n' Love

Äntligen!

Tjena mitt bena!
ääntligen är min nya säng i ordning gjord och ihop satt! Fan va snygg den är, en riktig skönhet :) mitt tvbord är också klart, så himla skönt.. nu slipper tvn stå på en jävla pall haha! Det jag ska göra nu är att ta upp ett pelarbord från källaren och jämföra med nattduksbordet jag har nu, vilket som ser bäst ut. Sen utgår jag från vad jag väljer och vad som behövs göras. Jag kan rensa min bokhylla och flytta in en del grejer till tvbordet.
Men om det är någon som kommer sova som en prinsessa inatt så är det iaf jag! :D

Här kommer en bild på min älskling :)
image97

Nu ska jag fixa lite mer grejer på rummet och sen ska jag göra mig i ordning för ikväll!

Söndags seg

Jag har precis käkat upp min frukost, vilket blev gröt denna härliga söndags morgon (?) eller eftermiddag (?). Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, bara lata mig och kanske fixa lite här hemma. Mamma och Anders åkte just till Ikea för att hämta mitt tvbord och få sängen hemskickad. Så det blir fix och trix när dem kommer hem men innan det kan jag försöka städa i mammas lägenhet och tjäna en hundring.
Ikväll har jag bokat bord åt mig och fruganMongolia inne i stan, Sveriges bästa och godaste restaurang må jag säga! Jag tog med mig frugan dit på sportlovet och sedan dess har hon tjatat om att hon vill gå tillbaka. haha :)

Igår kväll åkte jag hem till Hamster och där var vi under kvällen några stycken och spelade ölspelet, även klädpoker. Drog mig hemåt runt 1 cirkus.. Nu ska jag försöka få någonting gjort medan dem är borta!

Så länge får ni ännu några låtar som jag fastnat för! Fan va grymma dem är :)

Flipsyde - Spun

Flipsyde - Flipsyde

Flipsyde - US history


Enjoy!

Avril Lavigne

Avril Lavigne - Losing grip



Avril Lavigne - Get over it


Enjoy!

Påskägg

Hallå på er!

Just nu i denna sekund sitter jag och smaskar på mitt påskägg som mamma köpt åt mig, mums! Idag har jag och mamsen varit på Ikea, har köpt en ny säng och ett nytt tvbord. Eller aa nytt och nytt, tvn står på en pall för tillfället. haha, så det behövdes om man säger så. Och sängen blev en 1,20 säng, även ikeas dyraste (a) Men riktigt snygg och skön var den! Förhoppningsvis kommer den på Måndag eller Tisdag. Vi köpte även lite smått och gott därifrån, sånt som man plockar på sig under resan igenom varuhuset lixom. :) Efter Ikea åkte vi till Ica i Sollentuna centrum och skulle kolla på blomma in till mitt rum, men vi hittade ingen.. så vi handlade lite mat och dylikt.. Idag hade jag tänkt fixa på mitt rum, plocka bort delar på sängen och min sänghimmel osv så någonting blir klart idag!
Gårdagen var en trevlig dag! Jag, frugan och hennes brorsson Challe åkte till Stinsen och fikade runt 1-2, efter det åkte vi hem till henne och tog det lugnt.. Jag käkade middag där och runt klockan 8 började jag röra mig hemåt för att göra mig i ordning. Klockan 9 tog jag tåget mot Märsta och av i väsby för att dra hem till Viktor. Kvällen gick och vi spelade Poker med pepparkakor som marker (?) och senare även Mario Cart eller vad fan det hette.. Vi pimplade lite öl och hade trevligt.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Viktor bjöd med mig hem till Chrilles kusin i märsta men vi får se vart kvällen leder någonstans!

Nu ska jag fixa och trixa! Lägger upp några låtar snart som jag har fastnat för :)
Puss & kram ses på stan!

Långfredagen

Godmorgon Sverige!

Nu har jag precis vaknat, eller nej där ljög jag.. vaknade för typ en timme sen :S Har precis käkat lite frukost dock som satt väldigt fint i kistan, åt inte särskilt mycket igår..
Min dag igår bestod av skolan och ungdomsmottagningen, efter det åkte jag till stinsen med mamma och shoppade lite grann! Sedan käkade vi middag med Elin som jobbar på Burger King och efter stinsen drog jag mig mot väsby och hem till viktor. Vi glodde först på King Arthur men det var tydligen "Directors blabla.." så jag fattade inte ett piss, istället satte vi på Saw 4. Jag kom hem runt 1 och lade mig i sängen och somnade som en stock!

Idag är planerna att jag ska käka lunch eller fika med frugan som är barnvakt åt challe, hennes brorsson. Hon sa att han skulle käka runt kl 1 så det blir väl någongång då.. Ikväll har jag inte många planer alls än faktiskt. Viktor är ensam hemma så det kanske blir någonting där men det visar sig!
Nu ska jag göra mig i ordning och så hörs vi!
Puss & kram skumbanan!

lov, härliga lov!

PÅSKLOV! Javisst, en härlig känsla! och endast 5 dagar kvar till löning! Wohoo, snart tänkte jag dra mig mot stinsen och sätta sprätt på dem sista hundralapparna jag har kvar denna månad.. :)
Idag har dagen varit helt okej, skönt med sovmorgon må jag säga! Ikväll ska jag hem till viktor, även kallad hamster, och glo på en film elr något. Har inte så mkt mer än så att säga! Nu ska jag hoppa in i duschen och så länge kan ni få en grym låt att lyssna på!

Nickelback - Too bad


Peace 'n' Love!

All day, all night long!

Ja nu är jag hemma igen och försöker plugga in italienska glosorna som vi ska ha förhör på imorgon (?). Det är egentligen helt sjuka adjektiv, lixom vem behöver veta hur man säger "hotfull" eller "väluppfostrad" på italienska? men men.. sånt är livet :D
Imorgon har jag sovmorgon och det ska bli sååå skönt! inte så länge dock, börjar 10.25 men en liten är det i alla fall :)

Tänkte hoppa in i duschen alldeles strax och sen lägga mig i sängen och kolla på tv eller något. Men först kan jag lära er lite italienska glosor!

Bortskämd = Viziata
Blyg = Timido
Hotfull = Minaccioso
Stökig = Disordinata
Väluppfostrad = Ben educata
Modig = Coraggiosa
Farlig = Pericoloso
Våldsam = Violento
Solbränd = Abbronzato 
Penna = Matita
Skrivbok = Quaderno
Cool = Cartola
Bok = Libro
Moster = Zia
Farbror = Zio
Kusin = Cugina
Mormor = Nonna
Morfar = Nonno


Det var det, hoppas ni lärde er något nytt och vettigt nu gott folk! :D
Puss & kram skumbanan!


Oberoende!

Nu är jag hemma igen, slutade för nästan exakt en timme sedan.. så himla skönt o sluta tidigt! Bara kunna sitta hemma och tare lugnt. Men det är just då man börjar fundera.. I detta fall funderar jag på ett bra sätt, tror jag. Jag känner mig glad idag, vet inte varför.. men det känns som en bra dag helt enkelt! Det är så himla skönt att vara helt oberoende av någon, att bara kunna stå på mina egna fötter och känna att jag klarar mig bra själv. Och om jag ska vara ärlig så har jag inte känt såhär på nästan 1½ år, det har alltid funnits någon jag lutat mig mot.. Som en betongvägg som alltid finns där. 
Självklart har jag fortfarande väggar här och där som jag kan luta mig mot när det känns jobbigt och tungt, men jag har inte det där beroendet att jämt och ständigt ha någon där och det är en sån underbar känsla!

Jag vet att det låter dumt.. men det är en milstolpe i mitt liv tror jag! haha, det lät dumt.
här kommer en as härlig låt!

Gavin DeGraw - Chariot

Plugget

Ja, nu står man här i datasalen igen.. Bland alla spelande små töntar, haha! Börjar om ca en halvtimme så detta får bli mitt tidsfördriv tills dess. Idag hände det en rolig grej när vi var på engelskan och precis satt oss i datasalen, från ett rum bredvid kom en man ut och började småskrika på oss att vi inte fick vara där inne utan lärare och massa saker. Han slet tag i antons stol och påstod att han flyttat datan och hotade med att han skulle slänga ut oss alla. Vi protesterade då och sa att våran lärare är Ann Björklund och att hon kommer hit vilken sekund som helst och då kläcker han ur sig att Ann Björklund är tjänsteledig (?) wtf lixom? han gick in på sitt rum och stängde ner ALLA datorer till slut kom Ann och hon var då inte tjänstledig! hahah.

Igår blev det dock ingen shoppingrunda i väsby centrum, jag åkte till hamster direkt och han var taggad på att festa som vanligt.. haha, så vi åkte ner till centrum och dem fixade bira och då passade jag på att möta elisa och rosanna som jag lovat.
Kvällen gick och vi hade rätt trevligt, idag har jag å andra sidan inte bestämt så mkt. Frugan ska på dejt så hon ville ha hjälp med klädval, kanske är snäll och droppar förbi henne en sväng sen..

Nu har jag inte så mkt mer att skriva så vi hörs väl lite senare!
Peace 'n' Love


Fight very hard

Idag har jag gjort det igen! Fick tillbaka våra samhällsprov som vi gjorde innan sportlovet och jag fick VG, jag känner mig duktig nu och det känns som om jag börjar få tillbaka mitt flyt!
Idag slutade vi som sagt tidigare eftersom våran idrott var inställd, så himla skönt! Nu sitter jag hemma och är vrålhungrig medan jag redan har proppat i mig en portion med makaronipudding.. Skulle inte klaga på en till alltså!
Idag hade jag tänkt att möta upp rosanna och elisa i väsby centrum och kolla lite i affärer och efter det hade jag tänkt att träffa Hamster. Btw så hittade en rolig bild, eller några st, på mig som blondin. Dem är tagna i Antibes, som för er som inte vet ligger på franska rivieran, år 2006.
image96

Nu måste jag fixa någonting mer att äta innan jag dööör!
Puss & kram ses på stan!

YES I CAN!

FO' SHO! Jag är helt enkelt bäst, bara bäääst :) fick ett samtal för en stund sen från Cykelringen där jag var på jobbintervju i torsdags. And guess what? JAG FICK JOBBET! så jävla glad, ville verkligen ha det där nedrans jobbet och jag fick det!
Det roliga är att det hade varit hur många som helst som sökt, när jag var där på intervju så pekade han på en hel hög med papper och sa att de hade fått in en del ansökningar.. but I was the lucky one ;) så jävla grymt...
Jag hoppas bara att han hörde vad han sa när han ringde för 1. min mobil är inte den bästa och 2. min röst är helt förstörd.. Hör typ inte ett ord av vad jag säger i verkligheten undra då hur jag lät i telefonen?
Aja.. jag fick i alla fall jobbet :) nu

En annan sak jag glömt att berätta; det där nedrans fördjupningsarbetet i Historia som jag gjorde.. fick vi tillbaka idag. och jag fick VG! Förstår ni hur grymt det är? En uppgift som jag gjorde över en kväll fick jag VG på, jag är då bääääst i hela världen :)

Nu har jag skrytit klart men när man är duktig får man skryta! Nu ska jag träffa frugan på en kopp té och hoppas att min röst blir lite bättre av det!
Peace 'n' Love

I'm that girl right here

God eftermiddag kära läsare!
Nu sitter jag här igen.. Funderar på om man verkligen orkar plocka upp skiten från golvet. Jag har precis dammsugit mammas lägenhet och kände att det inte var särskilt bra för min hals. Just nu känns det ungefär som om om jag skulle spotta så skulle jag spotta blod, just därför sitter jag med mitt allt-i-allo te framför mig och varvar ner!
För eran information så har jag bara rökt typ nåra bloss idag :) men det kommer brista om jag ska hem till frugan och dricka te! det kommer spricka rejält.. och snart är det lov då, tre dagar kvar. Imorgon slutar jag tidigt, så jävla skönt. slutar runt 12 redan och på onsdag slutar jag 13.20 o sen är det bara torsdagen kvar!

Nu funderar jag på om jag ska ge upp det här med skrivandet och kanske fixa designen?
Det visar sig! Jag menar, ni lär ju se om det blivit ngn förändring :)
Puss på er så länge!

Ögongodis

Ja, dagens ögongodis var brandmannen i matsalen alldeles nyss! Han med lockigt hår där, haha! Rosanna hittade sitt nya onanerings objekt. haha!
Nu har vi lunchrast och står och lodar i datasalen för tillfället, maten var inte den bästa idag heller.. Pytt i panna med rödbetor. Men grillkrydda gör susen till allt! Emma fixar lixom..

Om ca 30 min har vi italienska och efter det har vi samhälle sen slutar vi för svenskan är komp-tid. :)
Nu orkar jag inte mer, ses!

School

Japp, det är bäst att skriva lite på engelska eftersom jag nu sitter på min engelska lektion.. Suck. Blev precis klar med min artikel, så jäkla skönt att få det avklarat! Den skulle egentligen vara klar på onsdag men lika bra att få det överstökat :) Nu sitter jag och kollar runt på facebook och pa, slutar om 10 minuter så det ska jag väl fortsätta med under den resterande lektionen.
Efter den här lektionen har vi historia, SUCK! hatar historia och CHÖ (våran lärare), han är så himla tråkig! det enda vi gör är antingen kolla på film eller anteckna när han går igenom på tavlan.. Införskaffa en fantasi snubben!

Idag har jag inte mycket planerat, när jag kommer hem ska jag städa mammas lägenhet och tjäna en hundralapp och sen vet jag inte. Antingen tränar jag eller så träffar jag kanske frugan :)
Nu ska jag lyssna lite på musik tills vi slutar!
Peace 'n' Love

Besöksrekord!

Måste bara meddela att jag har fått besöksrekord idag såg jag nyss! Himlarns vad kul! Hoppas ni tycker om bloggen!

Godnatt på er allihopa!


Close Therapy

Äntligen hemma säger jag bara.. Jag kom iofs hem för ca 2 timmar sen, men iaf! Har precis gjort klart min engelska uppgift vilket var att skriva en artikel om Irlands shopping.. Skönt!
Jag kan säga såhär; det finns en hel del att berätta om den här helgen. I fredags hände det iofs inte särskilt mycket, jag drog aldrig in till stan.. Pallade verkligen inte det, med tanke på att vi skulle till landet tidigt på lördagmorgon. Så jag blev bjuden över till Jonte min kära granne som jag inte träffat på år och dar och där rökte vi lite vattenpipa och pipla öl. Jag och antonia tog sista bussen hem till henne och somnade runt typ 1..
lördagsmorgonen blev jag väckt av att Antonia står och skriker att vi ska till landet och att mitt te är klart, haha! Det var bara att dra sig upp ur sängen och sätta sig vid köksbordet, dricka sitt te och ta en macka eller två. Runt 11 kom erik och hämtade oss sen bar det iväg mot Sala och landet.
Jag orkar inte skriva allt in i minsta detalj men lördagen där ute på landet bestod av att vi åkte till Sala fram och tillbaka för att kolla på "staden", åkte förbi antonias landställe och checka läget och sedan till en restaurang i Heby.. Där jag btw beställde en grekisk sallad (så nyttig som jag är) och hittar en jävla fluga på tomaten! Usch, salabor alltså! haha..
När vi käkat och handlat och allt som vi skulle så började vi kröka, äntligen tänkte jag! haha, erik fick sin karatefylla runt kl 8 redan efter några shots och någon öl så vi hade någonting att fnittra åt.. Kvällen gick och vi hade rätt så trevligt ändå tycker jag :)
När vi vaknade i morse var det bara till att sätta igång och städa och diska.. vilket visade sig bli ett jävla ståhej eftersom det varken fanns rinnande vatten i huset ELLER varmvatten.. haha! Tur att jag tog tag i dammsugaren snabbt och slapp diska haha!
Klockan 3 bar det hemåt iaf, vi hade räknat med ca 1½ timme eftersom det var ungefär så lång tid det tog dit, men icke sa nicke! Självklart så var det trafikstoppE18 p g a några klumpiga förare som kört rakt in i något räcke längs vägen så vi fick stå still i typ 45 min innan det började rulla, sakta...
Resan som vi hade planerat skulle ta ca 1½ timme, tog helt plötsligt 3 timmar istället..
Nu får jag låta bilderna tala för sig själv!

image83image84image85
På väg till Sala               Jag och frugan i bilen           Här pimplar jag öl
image87image88
           Jag fixar musiken        Och antonia tycker om musiken
image89image90image91
           Karatefylla på g             Titut?                Sen fick det bli singstar
image92image93image94
   Antonia lite sliten                Ja här var vi!                 Jävla trafikolycka!

 
Nu ska jag lägga mig i sängen och glo lite på tv, håller på o bli sjuk så jag behöver mycket sömn! När jag hostar så låter och känns det som om jag ska hosta upp mina lungor eller halsmandlar eller något.. och så låter jag lika sexig som en man när jag pratar :) haha!
Godnatt på er!

Helg!

Yes, finally! Idag var jag inte i skolan, eller jo jag var på idrottslektionen i morse som btw var as rolig! Vi fick som uppgift att göra en egen hinderbana och sedan körde vi som brännboll fast med typ en mjuk boll som man fick kasta och sen springa runt hinderbanan.. as kul! Efter den lektionen så drog jag hem eftersom vi har ett lååångt hål efter.. Sen hände det en grej så jag pallade inte dra tillbaka..
Nu sitter jag iaf här. Frugan gick för en stund sen, hon kom hit efter att hon slutat skolan.. Ikväll ska jag in till stan hem till någon som kallar sig själv för Nemo (?). Det är rosanna som bjuder med mig så jag, hon och katja ska dit.. Hoppas det blir kul! Vet inte om jag sover hemma eller om jag möter upp antonia lite senare och sover där..

Imorgon ska vi till landet och festa är det bestämt. :) Vi åker dit med erik imorgon förmiddag, runt lunch. Så det blir inte så jättemycket festande för mig ikväll.. imorgon däremot ska jag slå på stort ;) Det blir tydligen jag, frugan erik och hasse.. hoppas det blir storslaget! Jag ska försöka få antonia att ta med nyckeln till fyrhjulingen så vi kan åka lite imorgon när vi kommer dit :D galet kul! :)

Aja, nu ska jag göra någonting annat.. kanske packa tills imorgon..
Peace 'n' Love

3 grymma låtar!

Här kommer 3 grymma låtar av Lostprophets!

4am forever


Rooftops


Last train home


Enjoy! :)

Today is the day!

Yes it is! Idag ska jag nämligen på jobbintervjuCykelringen i Bromma/sundbyberg.. Hoppas verkligen jag får det jobbet, behöver extra pengar med tanke på att jag ska åka utomlands 3 ggr i sommar! Det blir mycket fickpengar..
Jag gick tidigare från skolan idag, italienskan slutade 13.40 och jag gick efter den lektionen. Egentligen hade vi hål då och sen kl 15 har vi idrott, men den hoppade jag över för att jag ska hinna göra mig i ordning och komma i tid. Inte helt säker på hur man åker än, men jag hoppas det går bra i alla fall.. Önska mig lycka till :)

Efter intervjun ska jag och frugan sola solarium i rådhuset på solkungen och efter det tänkte vi ta en fika. Nu måste jag göra mig i ordning!
Peace 'n' Love


Armani tävling

Tävling - vinn Armani Halsduk (Värde: 1200 kronor)

image1

För att vara med i tävlingen gå in på http://blogghjalpen.blogg.se


Hemma-fix

Tjollahopp!
Nu är jag hemma från skolan och har precis varit nere i tvättstugan för att tvätta lite kläder.. Idag tänkte jag ta en hemma-fix dag.. Städa här, för det behövs! och tvätta massa kläder.

Idag hände en liten rolig grej vid lunchen som jag tänkte dela med mig av.. Jag, rosanna och philip sitter och käkar och kommer in på ämnet om att rosanna ska träffa en kille som har sambo. Philip tycker absolut inte att det är okej att ha sex med ngn som har flickvän/pojkvän. Jag och Rosanna tycker det är helt upp till killen/tjejen som har förhållande, om båda personerna i fråga är med på det så tycker jag varför inte lixom? Men i alla fall så när vi förde denna konversation så satt det en kille bredvid mig vid matbordet och jävlar vilka blickar han gav mig och rosanna! hahah, lite småkul :)
Men vad tycker ni? Är det okej eller inte okej att vara med en kille som har flickvän? kommentera :)

Nu ska jag städa lite och fixa här hemma :)
Peace 'n' Love

En rolig grej!

TIO FÖRSTA:
första bästa kompis: Angeliqa
första kärlek: Morgan
första husdjur: Hamstern Elvis
första semester: Spanien
första jobb: telefonförsäljare
första köpta skiva: spice girls
första riktiga kärlek: Simon
första piercing: örat
första konsert: Spice girls

NIO SISTA:
sista alkohol drycken: öl
sista bilfärd: till skolan igår morse
sista filmen du såg: The notebook
sista ringda telefonsamtal: Frugan
sista bubbelbadet: ett bra tag sen
sist spelade cd: en bränd
sista gången du grät: I slutet av januari
sista måltiden: runt kl 18.00

ÅTTA HAR DU NÅNSIN:
dejtat en av dina bästa kompisar? Nej
blivit arresterad? Nej
blivit kär vid första ögonkastet? Nej
fått ditt hjärta krossat? Ja
sagt att du älskar någon utan att mena det? Ja
haft ett one night stand? Ja
busringt till någon? Ja

Veckans listor!

Måste-göra-lista                                         Måste-införskaffa-lista                   
[  ] Sola solarium                                          [  ] Vita linnen
[X] Lämna mobilen                                       [  ] Rouge

[X] Städa                                                      [  ] Nagelförstärkning

[X] Plugga historia                                        [  ] Nya dvd-filmer

[X] Plugga engelska                                      [  ] Större minneskort till mobilen

[X] Plugga svenska                                       [  ] Pumps

[  ] Träna                                                       [  ] Tygskor

[X] Tvätta kläder                                                                          


Home, sweet home

Goddagens!

Nu är jag hemma igen. Idag har dagen gått riktigt fort, morgonen började med 2 timmars samhällslektion som gick rätt så smidigt. Efter det hade vi svenska i en timme där vi håller på med en myt som vi ska spela upp på torsdag så det var mest flams och trams med min grupp, efter svenskan hade vi mentorstid i typ 2 min och sen fick vi gå på lunch. Till sist hade vi gymnastik efter lunchen, det var riktigt kul idag! Vi spelade volleyboll och det var tjejerna mot tjejerna så det vart mest skratt och trams. Inte lika seriöst spel som killarna alltså. Jag fick också ett smeknamn av en lagmedlem, Julia E, och det fick bli Emskel (?). Fråga mig inte vart hon fick det ifrån men så blev det! haha.

Idag hade jag inte tänkt göra särskilt mycket, har tre saker som ska vara klara imorgon. Det ena är i historia och då är det ett fördjupningsarbete som ska vara klart (vilket jag knappt börjat på) och sedan är det instuderingsfrågor som ska vara klara, vilket dem är. Sen ska jag ha ett utkast på min artikel om Irlands shopping i engelska klart. Det går nog rätt fort, det är historian jag måste lägga ner mest tid på.. suck.

haha, jag fick precis ett fint mms från antonia och scott! :D Tänkte dela med mig av getingarna :)
image82

Nu har jag inte mkt mer att skriva, lägger snart upp en lista för vad som behövs göras!
Peace 'n' Love

Måndag igen..

ja, suck.. idag var den segaste dagen någonsin! Känns som om det gått typ 2 dagar på en dag! Kanske för att jag inte har någon mobil (?) nej, för den pajade idag på lunchen.. så nu hoppas jag på att få en ny! Den jävla skitmobilen har varit inne på lagning typ 4 ggr, så nu jävlar.. det roliga är ju att jag inte ens haft den i ett år, köpte den i augusti förra året, suck. dagens mobiler alltså! haha, man ska nog hålla sig till Nokias gamla 3310!

Nu är klockan 5 och jag har precis plugga lite historia, vi har ett fördjupningsarbete som ska vara inlämnat på onsdag. Idag hade jag planerat att bara plugga typ men nu måste jag ju fixa mobilen så jag hade tänkt att åka ner till kista med frugan och fixa det där sen kanske vi tar en fika på något café eller så kanske man kan hoppas på att åka hem till henne och ta en fika :)
Helgen har varit helt okej, lite knasig bara.. I det tidigare inlägget skrev jag vad som hände på fredagen, inte så mkt med andra ord. Och i lördags drog vi på någon knasig fest i Väsby, rätt värdelöst faktiskt. Det var kul ett tag när jag och elin tog över dansgolvet men annars var det rätt dött med irriterande fjortisar. Därför blev det en rätt tidig hemgång, runt 12 redan började vi röra oss hemåt, kom hem runt kvar i 1 till antonia.. Då satt vi uppe i hennes kök och snackade lite grann sen bestämde vi oss för att dra oss till sängen och kolla på The Notebook, världens bästa film! Somnade runt klockan 3.

Jag har också hunnit färga håret den här helgen, det blev rätt ballt faktiskt. Här kommer en bild. Man kan väl säga att det inte riktigt lätt att ta bild, blev ljusare på bilden. Men det ser ut som röda slingor i svart hår typ.. lite ljusa inslag här och där.. :)

image80 

Peace 'n' Love

Hinder - Better than me

I told myself I won't miss you,
but I remember..
what it feels like beside you

I really miss your hair in my face

Lördag

Hej på er! Nu är jag hemma hos antonia igen, som vanligt :) vi är på g in till stan, antonia ska köpa en ring till sin piercing i läppen och jag ska köpa nåra tröjor typ.
Den här dagen började härligt, vi vaknade vid 10 och det var superfint väder ute så jag tog mitt morgon te och antonia tog sitt morgonkaffe ute på hennes balkong i solen. underbart skönt :)
Igår hände inte så mycket, jag åkte till solna och träffade antonia sen tog vi bussen till hässelby strand där jag fick min tröja som jag tjatat efter i två veckor typ. Fy vilken bussresa, tog nästan en timme! haha.
När jag fått tröjan satte vi oss på en pizzeria där och sen ringde erik och han kom med bilen och skjutsade oss till vällingby.därifrån tog vi bussen till kista och sen en buss hem till antonia..

Ikväll hoppas jag på party! är riktigt festsugen. nu ska vi röra oss mot stan
ha en toppen dag!
Peace 'n' love

Fredagslunch

Tjolahopp! Jag har inte skrivit på ett tag såg jag och anledningen till det är väl för att jag inte varit hemma så mycket. Som sagt så bor jag mer eller mindre hos frugan antonia. :)
Den här veckan har varit ganska lugn, en del att göra i skolan men det överlever man. Igår hade vi hål innan sista lektionen som var idrott så då gick jag, eddie, pontus, stefan och martin till gymmet i sollentuna simhall och gymmade lite grann och fyfan vilken träningsvärk jag har nu alltså!
Nu är jag hemma för att jag har långt hål ända fram till 12.40, jag har precis stoppat i mig en räksallad som Anders köpte med sig åt mig igår. Riktigt mumsigt!

Under veckan har jag börjat läsa min bok om hur man får MVG i alla ämnen igen, jag hamna lite ur spår där ett tag, och jag har nu börjat blivit en nyttigare människa faktiskt! Jag har börjat käka sallad till maten t.ex. och det är ett stort framsteg :) Rökningen kämpar jag fortfarande med och det kommer, det kommer.. nångång.
Till er som aldrig börjat röka, börja aldrig! Fy fan vilket helvette det är att komma ur det sen, fy alltså. Börja aldrig, pröva aldrig. Så himla onödigt.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som sker, jag kanske skulle träffa elin. Min fruga ska ju till ludde och sova där, bara dissar mig sådär! Fy skäms :p

Nu har jag inte mycket mer att säga och vi får väl se när jag skriver nästa gång.. :)
Puss & kram

Måndag...

.. Ja suck. måndag igen, en tuff dag i skolan må jag säga! Kom hem för ca 20 minuter sen och har precis tryckt i mig lite gröt och en avokado *mums*. Om ca 15 min tänkte jag röra mig ner mot friskis och svettis för ett jympa pass, idag står step på schemat! Riktigt kul faktiskt..
Ikväll kanske jag ser en film med frugan, vi får se vad klockan blir när jag är hemma igen!

Nu ska jag ta och byta om och packa väskan, ha en bra dag!
Peace 'n' Love

Bilder

Sådär ja, nu har jag laddat upp bilder från fredagsnatten och lördagen! Enjoy, klicka på bilderna för en förstoring!

Fredagsnatt/morgon (OBS!  Kolla klockslaget!)
           

Lördagskvällen
      


Hoppas ni hade en lika rolig och galen helg som jag hade! Nu ska jag göra mig i ordning för jag och antonia ska till märsta och sola solarium :)
Peace 'n' Love

Hunger

Nu har jag precis käkat två mackor med ost och keso, fyfan vad gott! men trotts det är jag fortfarande gaaaalet hungrig alltså!! Idag har jag endast käkat en korv med bröd och några kyckling bitar från Kilanders Pennekyckling... ni kanske förstår varför jag är hungrig? Plus att klockan är typ 2 på natten och då är man extra hungrig..


Nu måste jag fixa någonting annat, tyst så inte morsan vaknar..
SMYG!

fre-lör-sön

Japp, nu är det söndag enligt klockan.. suck, skola imorgon. :/ den här helgen har varit knas alltså, knas som i knasboll!
I fredags så var jag och antonia först i kista, jag lämnade in mina klackskor för omklackning och sedan drog vi hem till henne. Vi trodde först vi skulle på fest i jakan men sen snackade jag med mogge som jag inte träffat på år och dar så vi drog dit. Det vart en lång kväll och en lång natt. Det var mycket som hände alltså och vi sov typ inte en blund under natten, jag sov en timme typ sen vaknade jag och var vaken nåra timmar sen somnade jag en timme igen och vaknade sedan igen och då drog jag och antonia hem till henne.
Vi tog taxi och var hemma hos henne typ runt halv 2 på dagen. När vi kom hem till henne var hennes föräldrar hos hennes storebrorsa i vallentuna och jag satte mig i köket för att ta en cigg och från ingenstans fick jag värsta skrattattacken. Jag satt och grät samtidigt som jag skrattade, fy fan! Antonia var nära på att ringa hennes morsa för hon trodde jag blivit galen.. haha!
Efter det la vi oss i sängen för att kolla på Jönsson ligan med vi båda somnade ganska snabbt och vaknade igen runt klockan 6.
När jag pratade med lill micke på msn om kvällen kom jag på att jag var tvungen att hämta mina skor hos skomakarn i kista, så jag tog första bästa buss till kista, hämtade skorna och åkte hem för att ta en dusch och göra mig i ordning.
Ikväll har jag varit hos mogge igen, vi har kört lite olika ölspel och rökt vattenpipa typ. Riktigt trevligt har jag haft! Ska nog dit snart igen, var tvungen att dra hem och hämta någonting att käka bara.. Orkar inte skriva så mkt mer eftersom jag druckit lite och är jäääävligt trött, typ övertrött. haha

Här kommer iaf lite roliga skämt från fredagsnatten;
"vad är det som klättrar i trä och äter bannaner? Jag vet inte.... Jo klart du vet kom igen nu... Jaa, joo kan det vara en neger?" haha Jonas berättar vad han hörde på radion. 
                  
"Om Michel Jacksson skulle föda barn skulle ungen bli svart eller vit?" Kläcker antonia ur sig. hahaha för det första kan inte michel jacksson föda barn och för det andra "tror du ungen blir vit bara för att han byter hudfärg?" antonias fråga och jonas & mogges svar

 "Varför sköt hitler sig i bunken? Han såg gas räkningen.." hahaha Kilanders lilla skämt.

 "Det var en gång en elefant och en myra som skulle gå och bada, när dom kom till badet så säger elefanten, men oj jag har glömt mina badbyxor. myran svarar ingen fara du kan låna mina" haha mogges skämt

 "Det va en gång en gång en Jonas en Patrik och en Mogge, dom alla va tokiga i våld, och dom skulle ut å åka luftbalong, alla tog med sig nått dom tycker om. Jonas börjar med att slänga ut en kniv från balongen och då såg dom en flicka gråta där nere, så dom åker ner för att fråga flickan, varför gråter du? min pappa fick en kniv i huvudet och dog svara flickan. Jonas sa oj men haha synd för dig. Sen vart det Patriks tur och han slängde ner en bomb. Sen ser dom en liten flicka gråta, så dom landar för att fråga flickan varför hon gråter, hon svara att hennes pappa blivit sprängd i tusen bitar. Patrik sa bara haha synd för dig då. Nu var det Mogges tur och han hade med sig en hel gas tub. han släpte den, och sen ser dom en flicka som står där nere och gap skrattar och alla vart chockade och sa men nej hon ska ju gråta, vi måste landa för att fråga vad som är så kul. Och lite argt landar dom och tar tag i flickan å frågar vad som är så jävla roligt. Flickan svara haha när pappa prutta sprängdes hela garaget." hahhahhha Mogges lilla skämt.

Lite bilder från idag (lör) och från i fredags kommer upp imorgon. pallar inte nu, ska röra mig tillbaka!
peace 'n' love

RSS 2.0