Welcome to the club

Sol, kära sol! Har suttit ute i solen ett tag nu och förbättrat min solbränna lite grann, med sololja får man ett snabbt och snyggt resultat! ;P
Idag hade jag bara två lektioner + mentorstid, därför slutade jag redan kvart i tolv och idag är jag på ett mycket bra humör. Är faktiskt riktigt sugen på att klubba men på en tisdag, njaae.. känns inte helt okej. Humöret lär förmodligen hålla i sig till helgen! Hoppas bara att operationen går bra på fredag så jag inte blir liggandes hela helgen :/

Snart kommer Antonia hit och vi ska hitta på någonting.. Här får ni en låt som jag dunkar på högsta volym för tillfället!


Crossfire - on fire

Lady Gaga - Eh eh (nothing else I can say)

Boy we've had a real good time
And I wish you the best
On your way, eh eh

I didn't mean to hurt you
I never thought we'd fall
Out of place, eh eh


 

Nu drar jag in till stan och dricker öl i solen med min kära fru!Helg

Hej bloggläsare!
Nu har jag ingenting för mig så tänkte skriva några rader.. Jag mår bra och jag lever, mår faktiskt riktigt bra! Sommaren börjar komma och det är mindre än en månad kvar innan jag, Malin, Emmi och Nicole drar till Bulgarien! Ska bli så otroligt skönt att få komma bort ett tag..
Vad har annars hänt? Jo, jag och pojkvännen har gjort slut.. Det funkade inte riktigt men vi får se vart framtiden leder oss har vi sagt, har ju fortfarande gemensamma vänner osv..

Imorgon har malin sin studentskiva och det kommer bli roligast på länge tror jag! Jag och nicole ska vara sexiga militärer ;) de ni!
Ikväll blir det tjejkväll hos Emmi i bålsta, vi ska äta ost och dricka vin.. myspys!

Nu måste jag göra mig i ordning inför två lektioner i skolan.. suck.

RSS 2.0