inte ett moln på himmelen

God dagens!
Nu har jag legat ute och stekt i solen någon timme så brännan börjar ta sig om man säger så.. och nu är det ju bara lite mer än en vecka tills jag och jessie drar till Franska Rivieran! :) Lagom roligt vi kommer ha!
Gårkvällen spenderades med Philip nere i edsviken, vi shota vodka och drack vin och öl.. Det var rätt mysigt och vi pratade väldigt mkt känslor, kul :)
Vid klockan halv 1 tog vi cyklarna till eggy och hälsade på simon jerez, eggy, maria och martin blixt. I huset mittemot hade Gooden fest så då hälsade vi på Anton Wilhemsson, daniella, tess och några andra. Efter det drog jag hem och somnade som en stock!
Idag vet jag inte vad jag ska göra, ska nog städa här hemma nu på dan och sen ikväll så ska vi ut och partaja eftersom linn åker till singapore imorgon..


som sagt, det börjar ta sig?

badberget

Här kommer lite bilder från idag! :)

carro och jessicaVi blev hungriga :)

Mysigt va? :) Jag bjuder även på en sjukt bra låt från E.M.D!


En riktig sommardag!

Herrejävlar vilken perfekt dag! Imorse vaknade jag av att jessica skickade typ 1000 sms efter varandra och på alla stod det "vakna nu emma!". Jag gjorde mig i ordning på 45 min och vid halv 12 var vi vid badberget.
Dock gjorde jag en tabbe på vägen dit, jag glömde att hoppa av i sollentuna.. jag satt i min egna värld och tänkte på jag vet inte vad men när vi precis åkte från sollentuna så tänkte jag "helvette! här skulle ju jag av!". Det löste sig iaf, jag fick en promenad från häggvik till rudbeck där jessica hämtade mig med cykel.
Precis när vi kommit fram så kommer även carro och maria. Vi breder ut filtarna och lägger oss, resten av dagen består av bad och sol och det droppade in mer och mer människor. Vid klockan 4 rörde vi oss hemåt och nu håller jag på nere i tvättstugan och har städat min toalett.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, jag vill ut och festa men jessica ska till pauline och linn ska tydligen bara vara hemma... men något löser vi nog! kanske träffa R? vi har en hel del att prata om...

Iaf, igår var jag i stan med linn och vi gick runt lite i affärer. Jag köpte ännu ett par skor från vagabond som jag såg i kista med elli men där fanns de inte i min storlek.. Efter stan då linn skulle till jobbet åkte jag till sumpan och träffade R, vi låg vid ån som går mellan sumpan och bromma, precis vid mitt jobb, och snackade om allt. Det var rätt mysigt faktiskt. Klockan 19 var jag på jobbet och jag jobbade till klockan 24, kvart i 1 ungefär var jag hemma helt död.


skon som jag köpte igår i stan, coola va? jag tycker dem är as fräcka!

och det är skon jag köpte i kista i förrigår, lite mer party :)

Sol & bad!

Hallå hallå!
Nu har jag vaknat till liv och försöker få med mig någon till rösjön, vore ju helt underbart att få bada och sola lite grann! Om jag inte lyckas så lägger jag mig bara i trädgården eller tvättar kläder.. :)
Gårkvällen blev inte lyckad alls för fem öre så den behöver vi inte ens gå in på, jag var iaf bara hemma och tog det lugnt. Hamnade i säng redan vid halv 1 så jag har fått sova ut riktigt ordentligt!
Ikväll jobbar jag mellan 20-23 men tror jag ska dra in lite tidigare, typ runt 18. Känns rätt så onödigt att komma dit och jobba 3 timmar, blir ju inga pengar alls nästan.

Nu ska jag ringa elisa pisa!

Shopping

Godkväll!
Nu har jag precis kommit hem från en shoppingtur med elisa i kista. Det var väldigt kul att träffa bruden igen, vi käkade först på levinsky's och sen shoppade jag, som vanligt. haha hittar alltid någonting. Elisa hittade dessvärre ingenting hon ville ha, jag hittade faktiskt 4 st tröjor på rea och ett par skor från vagabond, as fräscha!
Innan kista var jag hemma hos antonia där även fredrik var. När jag åkte till helenelund så åkte dem in till råsunda för de skulle på AIK-matchen.

Ikväll var det tänkt att jag, linn, jessie och carro skulle hitta på någonting men vet inte om det blir något. Jag är sugen på att dra ut och ha riktigt kul men vi får se vad vi hittar på.
Nu ska jag iaf hoppa in i duschen!


Måndag

Hallå hallå!
Nu har jag precis proppat i mig lite spaghetti carbonara som inte var så lyckad, men men sånt man får leva med! Idag hade jag tänkt att sola nu på dagen och runt klockan 5 så ska jag och mamma till Ikea en vända igen för att köpa en spegel och lite smått och gott.. Efter Ikea ska jag träffa Elisa, ta en promenad i stan eller något.. :)

Igår var jag och badade med chippen, oskar, robin och johanna. Det var riktigt mys faktiskt!  Jag hade ingen aning om vilket bad det var när oskar innan sa "flaten" men när vi kommer dit så känner jag igen mig och vi var där med min gamla skola och orienterade. Riktigt fin strand var det iaf, det hette flatenbadet och låg någonstans långt bort haha. När jag skulle till jobbet fick jag iaf skjuts av chippen till älvjsö och så tog jag tåget till sundbyberg.
Efter en skön dag på stranden så kommer man till jobbet och tänker att det ska bli kul att kränga lite, men icke! När jag kommer till jobbet så har de precis upptäckt vatten inne på lagret och då har den gamla gästtoaletten svämmat över så det var bara att ta en mopp och börja skura upp allt vatten. Det var ett jävla jobb och det var inte kul vill jag säga och många kartonger hade blivit förstörda så det var rena rama helvettet precis innan öppning. Men vi är bäst så vi fixade det!
Jag slutade iaf klockan 24 och tog taxi hem så jag var hemma runt halv 1.


flatenbadet


Chippen och Oskar

Canis dei

Hej hej hallå!
Idag vaknade jag utav värmeslag, satan vad varmt det är! Solen ligger på på mitt fönster och det blir typ 40 grader här inne och med ett duntäcke på det så blir det inte så lyckat kanske.. Iaf, jag vaknade levandes :)
Idag ska jag med oskar och två av hans bandmedlemmar till ngn strand i skarpnäck. Det ska bli mys! Klockan 6 jobbar jag dock men blir iaf ngn timme ute i solen :)
Igår vart jag röd på baksidan så idag blir det framsidan som solas! Vi kör varannan dag här vett ni ;)

Aja, kameran kommer iaf med idag så bilder läggs upp sen!

Gå gärna in och lyssna på deras musik:

http://www.myspace.com/canisdei


Lite kattmat från pussi

Hej på er!
Nu har jag precis kommit hem från jobbet, helt slutkörd.. Vi sålde för ca 150 000 kr idag och det är faktiskt riktigt bra med tanke på att det är halva priset på alla cyklar :)
Idag var jag och oskar i rösjön och det var riktigt härligt faktiskt.. Vi solade och badade ett par timmar, vi var där vid halv 1 och så tog vi bussen hem klockan 4. Jag har mest solat baksidan idag och det har tagit ordentligt, riktigt skönt! :)
Igår var vi rätt så många människor i rösjön uppe på en liten kulle, vi gjorde upp en eld och det droppade in lite människor från landet förra helgen och lite annat folk. Rätt trevligt faktiskt, jag tog mig t.o.m. ett nattdopp! Det var faktiskt skönt i vattnet, så ska det vara om det är riktig sommar ;D Kvällen förstördes dock när vi bestämde oss för att åka till en fest i tegelhagen som aldrig blev av.

En liten rolig grej som hände mig idag på jobbet, alex skulle åka och köpa lite småsaker åt allihopa på hemköp och först ber jag honom köpa en glass och cola, men ångrar mig och ber honom skita i colan och köpa barnmat istället med smaken lax och örter eller vad den heter. Då skickar han ett sms med ett G sen ett annat sms med L och flera sms som bildade; GLÖM DET.
När han kommer tillbaka så står det en påse inne i verkstan och han pekar på den och säger; a förresten där är din mat.
Jag öppnar påsen och i där ligger det kattmat, med laxsmak. jag höll på att garva ihjäl mig och det roliga är att kattmaten heter typ Pussi och på engelska blir ju det ngt annat hahah. Jag fick mig ett skratt för dagen men som tur var så hade han köpt riktig barnmat åt mig också.

Iaf, imorgon har jag planerat att åka och sola någonstans med någon. Jag jobbar 18-24 imorgon med så jag hinner sola på dagen. :)
Jag tog en fin på våran möblering ute på lastkajen där vi käkade middag från donken;

jag kan då bara påpeka att vi äter på kartonger med stänkskärmar. aja, huvudsaken är juatt man har kul på jobbet!

Lite videos

Jonas Brothers


sööööötnos! :D

Två videos från antons land med fulla ungdomar, fy!


tyvärr så blev dem hemskt korta märkte jag nu, men alltid något till underhållning ;D

Tillbaka!

Hej hej! Nu får jag ursäkta mig, igen, för dålig uppdatering men denna gång har jag faktiskt ett skäl! Jag har inte haft något internet :) men nu är det tillbaka och då tänkte jag att jag kan skriva ett inlägg :)

Som jag senast berättade så skulle jag till antons landställe och fira linn vilket var för en vecka sen och vi hade grymt kul måste jag säga! Det var verkligen det roligaste på länge och jag skulle lätt göra om det! :)
Vi kom hem i lördags och i lördags var jag bara hemma och tog det lugnt, hade sovit fyra timmar natten innan så jag somnade tidigt.
I veckan har jag inte gjort särskilt mycket, jag har festat, jobbat, tagit det lugnt och varit på bio :) Vi såg Hancock och jag tycker att den var riktigt bra faktiskt. Den var rolig och den hade rolig handling.. Rekommenderas!
Igår var jag först hemma hos mig med R och kollade på film, vi såg apornas planet och den var lång och tråkig så det blev inte så mkt tittande vi snackade och höll på med annat skojsigt. Klockan 12 tar jag tåget till norrviken hem till en tjej som har fest. Där hittade jag bl.a. Philip, Jeppsson och Jerez. Efter ett tag kom även jessica dit och det var trevligt tills hon började slänga ut alla för att hon skulle gå och sova. Då blir vi hämtade av matte som kör hem oss. Jag och jessica kom hem till mig vid kvart över 2, båda var hungriga så vi gjorde i ordning lite mackor sen satt vi i köket och snackade till klockan 3 då vi bestämmer oss för att gå och lägga oss.
Idag har jag legat ute i solen ett tag och bättrat på brännan lite grann :) vet inte riktigt vad jag ska göra nu men någonting hittar jag på! Ikväll skulle philip och några till badberget får se om jag åker dit eller om jag hittar på ngt annat skojsigt :) Imorgon ska jag träffa R innan jobbet och sedan jobbar jag 18-24, på söndag jobbar jag 10-22. Cashmoney baby!

Snart är det också bara två veckor kvar tills jag och jessica åker till Antibes och Franska Rivieran tillsammans! Satan vad kul vi kommer haaa! :)
Här kommer lite bilder som jag tagit den senaste tiden!
Linns födelsedag på antons landställe;








Gårdagen;



Firande!

Nu har jag packat klart och gjort allting klart, t.o.m. mig själv ;D Jag ska när som helst ta på mig skorna och gå till tåget, jag ska vara på sollentuna halv och där ska vi bli upphämtade och åka till antons landställe som ligger utanför rimbo. Sjukt kul ska vi ha!

Vi kommer hem imorgon och då får ni se bilder, kameran följer med förstås.
Hare bra så länge och hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

linns födelsedag!

Godmorgon folket!
Här sitter jag och äter min frukost/lunch, idag blev det nudlar och en macka med ett glas mjölk. Idag är det mycket inplanerat på schemat. Linn fyller år och vi ska ut till antons landställe typ 20 pers och festa, jag tror det kommer bli sjukt kul! :) vi åker med kalle runt klockan 7 och kommer hem imorgon någongång eftersom linn jobbar.
Innan vi åker är det mycket som ska göras, jag ska packa allting, göra mig själv i ordning, bränna cdskivor och köpa present åt linn och jag har absolut ingen aning om vad jag ska köpa!

Måste börja tänka igenom det tror jag...
hörs sen kanske!

Grönt kort!

Hallå hallå! Nu är jag tillbaka från landet, inte direkt uppvilad i kroppen men i huvudet så står det klart. skönt! :)
Jag har mest spelat golf under dagarna med mormor och morfar och äntligen har jag lyckats ta grönt kort! Vilken känsla! Nu gäller det bara att spela ner sig till 36 vilket är ett officiellt handicap och då får jag spela vart jag vill i hela vääärlden :)
Som grattis fick jag en jättefin tröja utav mormor som är en vit piké tröja med rosa kanter från golfshopen på klubben, jag fick även en slant ifrån morfar :)

Ikväll ska jag troligtvis till märsta och grilla med jerez och hans kompisar. Förhoppningsvis kommer även jessica med :) Nu ska jag hoppa in i duschen men nu vet ni iaf att jag lever! ;D


My love for you

Nu har jag duschat och fixat mig lite grann! Ikväll ska jag till carro men åker till landet vid 8-9 så mamma kommer och hämtar mig där. Om 20 min måste jag ner till tvättstugan och stuva om i maskinerna och därefter ska jag nog ta mig en promenad till chrippa och alex och hämta mig cykel.

Vi hörs!

Forever

You're not here and it tears me apart,
but you gotta know that I need you
I'm lost and I don't know where to go to
I need you baby...

I'm missing you, want you in my life
'cause I'd thought we'd be in love for a long time
even if you're gone, you'll be on my mind


Ger upp nu..

Jag ger upp nu, jag orkar inte mer. Jag orkar verkligen inte, jag är så jävla sur på mig själv så det finns inte. Hur kan jag vara så puckad? Vad tänker jag med?

Jag står inte ut längre, jag kan ha sabbat allting.

Tusen tankar, en dröm

Godmorgon folket! Idag vaknade jag av att mattias ringer mig och frågar om jag vill följa med ut med båten, tyvärr går det inte för jag måste packa o.s.v.
För tillfället håller jag på att övertyga mamma om att åka till landet imorgon bitti istället för att carro har fest ikväll som jag jättegärna vill gå på! Men vi får se hur det blir.
Igår iaf så åkte jag, carro och linn hem till chrippa och alex och blev bjudna på mat sen var vi kvar där ett tag och pimplade lite vin. Efter ett tag bestämmer vi oss för att ta bilen till niklas och där drack vi lite anderssons öl och skumpa. Därefter när vi tröttnat på att vara där så åker vi hem till Micke Dahl i tegelhagen, där var Morgan, Patrik och Dennis. Sjukt kul att träffa dem killarna igen! Inte sett dem på evigheter :)
Linn, chrippa, carro och niklas drog någongång och jag och alex var kvar ett tag till. Vi börjar iaf röra oss hemåt runt halv 3 och jag somnade väl runt halv 4..
Idag vaknade jag med halsont antagligen från tequilan igår, usch och blä! Svider som satan.

Nu ska jag iväg och fortsätta övertala mamma, vilket jag tror inte kommer funka. :/
puss och hej!


Lördag

Haalloj! Nu är jag hemma och har käkat och tagit det lugnt.. Var riktigt seg på jobbet idag med, tråkigt. Det är ju alltid roligast när man har kul och det har man väl inte om man är seg? Men jag fick mig nogra goda skratt med sunken :) skön prick! Vi hade en diskussion om varför jag frågar massa saker hela tiden

- Varför frågar du massa saker hela tiden?
- Jag tycker om att fråga saker
- Men hur ska man veta att du inte vet svaret på det du frågar?
- Därför jag frågar bara när jag inte vet svaret!
- Men du sa ju nyss att du tyckte om att fråga saker? HUR menar du då?


Och så fortsatte det, till slut så sa han bara "det är bra emma! haha".. :) Ikväll ska jag vara med carro, linn och kanske jessica :) vet inte exakt vad vi ska göra än men just nu funderar jag på om jag ska jaga dammsugaren!
Lite nyheter; Imorgon drar jag till landet och kommer hem på torsdag kväll eller fredag förmiddag. En annan stor nyhet är att älskade LINN fyller år på lördag och ska firas på fredag! :) <3

Schletet

Tjaaabba! Nu har jag kommit hem från jobbet och t.o.m. käkat :) Idag har jag jobbat hela dan och det har gått riktigt segt faktiskt.. Vaknade i morse kl 9 helt slut efter att ha kommit hem runt halv 4 på natten. Inte många timmars sömn nu heller, suck!
Ikväll vet jag inte exakt vad jag ska göra än, jag, linn och maria kaske ska till simon jerez i märsta eller så stannar jag bara hemma och lägger mig tidigt. Har inte bestämt mig än.. Kanske till väsby eller kanske till micke, eller kanske fredrik? Äh.. vet inte! haha
Imorgon jobbar jag iaf från 10-16, tråååk! Mycket att göra nu på jobbet också, fick en leverans på 16 pallar. Massa massa!

Nu ska jag nog duscha, ciao!

Helgalen natt!

Hej på er!
Gårdagen var en rätt intressant dag, gjorde inte särskilt mycket alls på dagen. Jag var på eastman institutet och röntgades och det gick bra, var lite lagom läskigt bara när jag skulle rullas in i den där maskinen men jag överlevde!
Jag åkte hem direkt efter och chillade hemma ett tag, klockan 10 mötte jag Linn vid Pizza House här i helenelund och där skulle vi även träffa Mattias som vi skulle köpa dricka utav. Det blev en halv 75 cl melonlicör, var faktiskt riktigt god.
Jag och Linn drog hem till mig och började dricka lite cider, vin och shotade den där licören. Efter ett tag ringer matte och frågar om han och en polare kunde komma och vi sa självklart. Dem kom förbi och vi hade det riktigt trevligt!
Runt klockan 1 tror jag det var kom även Dahlen förbi och hälsade på som hade varit inne i stan på krogen. Vi hade jävligt kul och lyssnade på musik till klockan typ 4, då började vi dra oss mot sängarna och vi kom fram till att jag och matte borde sova tillsammans för båda låter när vi sover så niklas och linn fick ta madrassen. Jag tror vi somnade runt klockan 6 på morgonen och jag vaknade igen klockan 10 av att solen sken in genom persiennerna. Matte vaknade också och vi började lyssna på musik och snacka, till slut väckte vi även linn som först blev lite sur för att klockan inte var så mkt men det gick över snabbt!
Jag går upp och börjar städa i köket sen är både jag och linn hungriga så vi bestämmer oss för att åka till stinsen och käka bakisfrukost. För mig blev det Crispy Chicken meal på Burger King och en Tacos för linn på tacobar. Mums!
Däreftet gick vi runt lite i centrum och bestämde oss sedan för att åka hem till linn och sola, vilket vi också gjorde. När vi tröttnat på det så gick vi ner till henne och lyssnade på musik och hon började göra sig i ordning för kvällen.
Linn är nu på avskedsmiddag för en tjej som åker till USA på söndag och kommer vara borta i ett år, när hon har varit där så ska hon och jag dra till Matte på lite chillfest :)
Tyvärr så jobbar jag ju imorgon och behöver verkligen sova så det kommer troligtvis inte bli så sent för min del ikväll, linn sover troligtvis här ikväll igen. Mysigt med lite sällskap när man är ensam hemma!

Här kommer iaf lite roliga bilder från igår



Röntgen

Godmorgon!
Härligt väder det är ute så jag skriver bara ett snabbt inlägg sen ska jag hoppa ut i trädgården! Idag har jag ju som sagt tid på eastman institutet klockan 15.00 för röntgen, läskigt..
Nu är även jessicas biljett bokad till frankrike så det är helt bestämt, sjukt kul vi kommer ha! :) Idag kommer även Linn hem från Piteå!

Hörs sen

Frankrike, Antibes

Förresten så har jag ju glömt bort att berätta att lilla jessie pessie ska med mig till Franska Rivieran i sommar! Fy fan var kul vi kommer ha babe! :)

Min helg, bästa på länge!

Hej hej hallå! Nu får ni ursäkta mig för dålig uppdatering, ännu en gång.. Men jag har faktiskt inte haft tid! Det har varit fullt upp i princip hela tiden. Tänkte berätta lite om min alldeles perfekta helg :)

Fredag: Dagen började med sol och jag låg ute i trädgården och stekte. Efter någon timme tröttnade jag och bestämde mig för att åka ner till Kista och shoppa, vilket jag också gjorde. Inhandlade bl.a. en skjorta, en klänning och ett linne. När jag kände mig klar träffade jag Micke och Mattias, vi gick hem till Micke som bor i Kista och de lagade mat. Sedan slappade vi lite, glodde på tv och de shotade jäger. När de bestämde sig för att dra ut på krogen åkte jag hem till mig och 20 min senare kom Linn förbi direkt från jobbet. Vi satt och snackade lite om massa som hänt sedan bestämmer vi oss för att åka på förkrök/fest i Väsby hemma hos Fredrik. Vi gör oss i ordning och sedan tar vi moppen hem till Emanuel där vi ska hämta en hjälm åt mig men när vi var på väg till honom så mötte vi på polisen. Linn la gasen i botten och moppen hoppade över två trottoarkanter, sjukt! Vi kom iaf till honom, hämtade hjälmen och rörde oss mot väsby.
När vi ska svänga in på Smedsgärdsskolans skolgård så kör Linn in i en sten med sidan på moppen och den välter. Linn klämmer knät mellan moppen och stenen och jag klämmer min fot och jag kan säga att den fortfarande är svullen.. Haha men vi bara skrattade och åkte och mötte dem andra.
Vi var hemma hos fredrik och hade trevligt sedan runt klockan 1-2 bestämde vi oss för att dra vidare, vilket vi senare kom på att vi inte skulle ha gjort. Festen vi kom till var inte rolig, alla satt i en soffa och det var en trång liten etta. Vi gick in sen gick vi ut igen. Jag tog en taxi hem runt klockan halv 3 och var hemma runt 3. Inte särskilt kul eftersom jag började jobba klockan 10 dagen efter.. -.-


Lördag: Jag vaknade tidigt och var jävligt trött! Började jobba klockan 10 och slutade klockan 16. Därefter var det bara att skynda sig hem och göra sig i ordning för det var bestämt att jag, jessica och maria skulle till min kära vän Marco som bor i Segeltorp, vilket ligger vid fruängen. Där var vi runt klockan 7 och vi grillade, drack och skämtade. Det var trevligt men klockan 10 ville vi dra någon annanstans så vi drog till en fest i Huddinge, som förövrigt sög hårt. Varken jag, jessica eller maria tyckte vi riktigt "passade in". Det var typ hippies, ravare och pundare. Alla satt typ och rökte på och var hur fulla som helst. Vi fick skjuts av Harris till Stuvsta pendeltågs station, när vi är där ser vi tåget rulla in på stationen så vi löper och fyfan vilket känsla det är när man hinner! Vi är hemma tidigt, redan halv 12. Runt klockan 12 ringer Niklas och säger att vi ska komma till honom så jag och jessica (som skulle sova hos mig) tog min cykel till honom. Där är Niklas, Jerry, Peter och Simon. Vi satt och kollade på tv ett tag sedan bestämde vi oss för att dra hem för jag var trött och skulle upp och jobba även på söndagen.


Söndag: Jobbar igen mellan klockan 10 och 16. Hemma hos Niklas kvällen innan pratade vi om att dra in till Grönan på kvällen eftersom Simon inte bor här i Stockholm och de ville se honom åka frittfall.
När jag slutat var jag iaf hur trött som helst och höll på och somna på bussen när jag får ett sms från Jerry och frågar om jag ska med på Grönan. Då svarade jag att jag var jättetrött och blabla då skickade Niklas sms och sa att dem väntat på mig i stan så då kände jag mig nästan tvungen att åka med. Men det var ingenting jag ångrade sen, jag hade hur kul som helst! Det var samma personer då, alltså Jerry, Niklas, Peter, jag och Simon. Simon och Niklas lillesyrror var också där med en kompis och dom träffade vi lite då och då.
Däremot var det ett sjukt uppträdande där som vi stod och kollade på.. Det var en man som gick på lina typ 10 m över marken. Han inte bara gick, han cyklade, satt på en stol och hade en tjej på axlarna när han gick på den där jävla linan.. Helt sjukt. Sen gjorde han även massa konstiga grejer på stora scenens tak i någon jävla grej. Jag tror jag var mer nervös än vad han var när han var där uppe!
Grönan stängde iaf klockan 10 så vi började röra oss hemåt då och dem skulle hem till Nikke och dricka, jag sa först att jag skulle med men ångrade mig när jag kom hem för jag var så satans trött. Tyvärr så satt jag uppe vid datan till typ klockan 1 så det blev inte så tidig sömn den dagen heller.
Uppträdandet

Jerry och Simon hade kul med sockervadd..


Måndag: Även måndag jobbade jag, tro det eller ej! Jag jobbade 11-19. När jag slutat så var det till att skynda sig hem igen för att göra sig i ordning och ta cykeln till Niklas. Jag mötte jessica klockan 9 vid kummelby pizzeria sen åkte vi tillsammans. Hemma hos Niklas hittade vi Niklas såklart, Jerry, Peter, Simon och tvillingarna Chrippa och Alex. Kvällen var jävligt nice faktiskt, jag hade sjukt kul. Det kom småpojkar som var kompisar till Niklas och Simons lillesyrror, vi hade väldigt roligt med dem. Chrippa lurade i ena killen baksnus och bytte en 3,5a mot en Smirnoff Ice. Vi spelade Våghals nere i källaren och åt rött revbensspjäll. Jag hade helt klart trevligt!
När klockan var runt 3 så kändes det som om klockan var typ 12, jag var inte ett dugg trött och ville verkligen inte hem. Men eftersom jag jobbade dagen efter så fick det bli att röra sig hemåt och jag somnade faktiskt snabbt när jag väl låg i sängen. Jessica sov hos mig även i natt.

Idag: Idag har jag jobbat 11-19 och det har varit en riktigt seg dag med inte mycket kunder alls. Det har bara varit jag och sunken som jobbat idag så det var riktigt slappt men jag är ändå sjukt slutkörd så ikväll blir det film och somna tidigt!
Imorgon har jag tid på eastman institutet för röntgen av mina käkar, spännande!  

Jävla server

Hej hej!
Idag har det varit så jävla härligt väder ju! Låg ute i några timmar idag innan jag rörde mig ner mot Kista för en shoppingrunda, efteråt träffade jag micke och mattias. Vi gick hem till micke och micke tillagade lite mat som förövrigt smakade underbart! De började shota lite jäger och till slut var mattias typ dyngrak? De skulle på krogen ikväll och jag kom precis hem därifrån.
Snart kommer Linn hit och vi ska umgås lite och sen ska jag röra mig mot mickan i rotebro och umgås lite med vännen :D Vet inte om jag sover kvar eller om jag tar sista bussen hem, det visar sig :) Imorgon jobbar jag iaf mellan 10-16 och därefter är jag bjuden hem till Marco på grillkväll i Seglartorp tror jag det hette? Det är en bit bort men vafan, länge sen man träffade honom :)

Igår kväll var jag hemma hos hasse och satt på hans baksida, vi hade det mysigt och det vart rätt sent. Men till en början var det bara jag, linn, hasse och john men efter några samtal till oskar så övertalade jag honom att komma och han tog med sig prada. Jacob kom även han med Saman så vi vart några stycken till slut. Runt klockan 12-1 tog vi taxi till donken i akalla, körde drive thru och sedan tillbaka.. haha? om man är hungrig så är man! Klockan 2 iaf så bestämde jag mig för att röra mig hemåt och det blev till att john fick skjutsa mig på hans postcykel och jag var väl hemma runt halv 3-3. Trött som satan!



Nu ska jag sminka mig och göra mig i ordning!

Today is such a lovely day

Just nu går allt så jäkla bra för mig, allt går min väg och ingenting kan rubba mig! haha
Igår hade jag och jessica mysigt först hemma hos henne med tacos till middag och sen gjorde vi oss i ordning till små partypinglor och drog in till stan och satte oss på Café 60.. Vi var där runt 10 och tiden bara rann iväg och klockan blev 12, då stängde dem.. Så då drog vi hem till mig och låg och pratade sen somnade vi.
Idag vaknade vi runt klockan 11, tog lite frukost och gick ner och la oss i min trädgård i solen. Runt klockan 1 gick vi upp igen och fick för oss att vi skulle till kista centrum och shoppa. Jessie köpte 3 par skor (!) och jag köpte ett par skor och en ögonskugga..
Ikväll ska jag och linn hem till hasse och grilla och dricka :) John kommer troligtvis också vara där! ;D

I must quit you

Jag har vandrat till slutet av tunneln och vet nu att jag har träffat ljuset i mörkret
älskling du är alltid en del av mig och du har världens vackraste leende
du kommer alltid vara varmare än solen, du är och kommer alltid va den vackraste på jorden
jag träffade dig och livet blev perfekt och din ljusblåa ögon är det finaste jag sett
jag kan inte lämna dig utan att jag saknar för du är det lyckliga slutet på min saga
för jag menar, du är allt jag någonsin drömt om


7 månader

Jag skulle bara vilja påpeka att just IDAG så är det bara 7 månader kvar till min 18-års dag! Kom och tänka på det när jag låg ute i solen och ville dela med mig av denna hääärliga tanke :)

Helgen

Hej hej hallå! Härligt väder det är ute va? ;D vaknade runt 11 och gick direkt ut och satte mig i solen, as nice! Idag jobbar jag igen, det är sista dagen det är nattöppet så passa på nu! 50% på alla cyklar ;) haha

I helgen hände det iaf mkt roliga saker;
Fredags: Jobb 11-24 och lite krök efter jobbet, trevligt :)
Lördags: Var hemma hos elin till klockan 6 och jag, elin, stenswed, martin och chrippe grillade sedan var det fest där. Det var riktigt kul och det hände lite roliga smågrejer. Runt klockan 1 kom mina arbetskamrater och dem satt och körde frågesport (?) från en atlasbok. satt uppe med dem till klockan 4-5 på morgonen sen somnade jag nere på soffan. Så full som jag var den kvällen har jag inte varit på länge, illa illa! Jag var fortfarande full på morgonen när jag vakna, eller rättare sagt när mange ringde och väckte mig två ggr. Ena gången var klockan 8 på morgonen och andra var klockan halv 10, båda gångerna ville han att jag skulle gå ner och väcka sunken så han kunde svara när mange ringde till hans mobil. Haha andra gången han ringde hade jag väldiga problem med att ställa mig upp, vinglade fram och tillbaka och höll på att vurpa.
Söndag: Jobbade 18-24 men var nog inne på jobbet tidigare.. Efter jobbet tog jag och alex bilen hem till elin igen där det var några tjejer som krökade, de drog när vi kom. Vi var där vid 1 och jag käkade tacos sen badade vi. Var i säng runt klockan 2-3.
Måndag: Hjälper elin att städa hemma och sen drog hon till värmland. Jag åker hem, käkar och gör mig i ordning sen är jag inne på jobbet runt klockan 4 och tar taxi hem runt halv 1.

Nu ska jag fixa mina naglar sen ska jag ut i solen igen :)

RSS 2.0