Inget bra slut på dagen..


 

Old enough to know better,
young enough to don't give a fuck




En uppiggande video


Torsdag

Hej hopp! Nu är jag hemma och antonia åkte precis härifrån, fick en tidig födelsedags present haha! Ni som känner antonia vet nog vad det var för någon present, jag säger såhär; den är 23 cm lång, rosa och vibrerar och det är samma present  som jag fick förra året av henne haha XD tack så mycket gumman :) sånna kommer alltid till användning någon gång :O

Ikväll har jag inte så mycket planerat, har pluggat lite när jag kom hem från skolan innan tona kom hit så det är inte så mycket kvar nu. har gjort klart allt som ska vara klart tills imorgon i alla fall.. resten får jag plugga på söndag. Kanske drar till Kista lite senare med fröken Tellebo, jag måste reklamera min mobil, eller i alla fall försöka så jag får en ny eftersom den varit inne på lagning nu tre ggr och funkar fortfarande inte bättre och sen ska jag väl köpa present åt lilla antonia :) en lite sen sådan.. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! och då menar jag bokstavligen något gott, har redan tänkt ut vad jag ska köpa :) men ska inte avslöja för mycket nu haha!

Nu ska jag nog spela lite guitar hero! finns inte så mycket annat att göra.. :)
puss & kram!


Torsdag eller Fredag (?)

Hej på er.
Nu är jag hemma, stressad. ska snart tillbaka till skolan men tänkte att jag hinner med ett kort inlägg innan jag drar.. har precis käkat en halv billys pizza, som inte smakade så bra så jag tog mig en risifrutti istället.
Idag skulle jag ju till tandläkaren klockan 11, jag var där kanske 10 i.. jag satt där och väntade, väntade och väntade. 20 över 11 gick jag till receptionen och frågade vad som pågick och hon kollade upp mitt person nummer o.s.v. och sen säger hon att jag inte är inskriven?! jag höll på och bli galen, vad är det för jävla system? jag har fått ett jävla brev hem där det står att jag är välkommen den 31 januari kl 11.00, hur kommer det då sig att jag inte är inskriven?! I alla fall så hade jag ju tydligen ingen tid och var inte ens inskriven så jag begav mig hemåt för att kolla om det verkligen var folktandvården i sollentuna och visst var det det, precis som jag hade trott.. vilket jävla irriterande missförstånd!

Igår kväll sov jag ju hos Linn, vi hade det mysigt. Vi satt och kollade på 2 dagar i paris med mona, linns mamma men efter halva filmen slutade vi kolla för den var helt jävla värdelös! Jag och Linn gick ner till henne igen och pratade serious talk, verkligen ett djupt samtal vi hade om vårat liv och allt som hänt oss.. Rätt intressant, nu känner vi varandra väldigt bra skulle jag vilja påstå. Jag berättade saker för henne som jag aldrig sagt till någon annan och hon berättade saker för mig som han inte sagt till någon annan.. mysigt :)

En annan irriterande sak är att jag har legat en dag före hela veckan känns det som.. Igår kändes det som om de var Torsdag och idag känns det som om det är Fredag, suck.. jobbigt sånt där.
Idag hade jag i alla fall tänkt att plugga en jävla massa eftersom jag tog fel block igår så kunde jag inte plugga igår så jag får ta ALLT idag..

Nu måste jag kila tillbaka till skolan! Mitt tåg går om 7 minuter.. Skriver kanske lite senare
Hej hopp, gummisnopp!

onsdagsmys hos linn!

Tjenna hej.
har precis gjort mig klar för att åka till käraste linn :) jag ska möta henne på sollentuna om 40 minuter och ska ta tåget som går om 30.. tänkte att jag hinner med ett kort inlägg innan jag drar..

Vi ska då hem till henne och kolla på film och tjocka oss, eller jag ska tjocka mig haha! sover över där och går dirri till skolan imorgon så skriver nog inget mer ikväll..
Imorgon ska jag till tandläkaren, ska bli spännande och se om jag har några hål. Har ju som sagt aldrig haft något hål och hoppas väl på det denna gång också. Men däremot får jag inte glömma att ta upp att jag gnisslar tänder på nätterna, K håller på o bli galen varje gång vi sover så det är väl lika bra att jag gör något åt det. Annars kanske han inte vill sova med mig längre och det vore ju inge bra!

Nu ska jag kila iväg och fixa lite grejer :)
ha en trevlig kväll!
puss och knull

Seg och lat

Hej allihopa,
nu har jag tagit mig orken att göra om lite här :) tycker det blev rätt lyckat ändå! All information har jag tagit från http://designadinblogg.se. Där finns många roliga tips och beskrivningar hur man ska göra! Toppen bra sida :)

Idag har varit en lat dag, men en bra dag! Jag känner mig glad och frisk. Idag hade jag bara två lektioner i skolan så det var rätt skönt.. Efter skolan åkte jag till Kista för att gå på mitt möte, där bokade jag också två nya tider till två andra. En är på torsdag och den andra är på måndag. Men när jag satt i Sollentuna och väntade på bussen så blir jag så himla förbannad, jag hade planerat att plugga som ett svin idag. Men självklart, jag har ju tagit fel block ifrån skåpet så jag "slipper" plugga idag, får skjuta upp det tills imorgon istället. Men fan så förbannad jag blir, när jag väl bestämt mig för att plugga då glömmer man alla viktiga papper i skolan. Har nämligen massa saker som ska vara inlämnade tills på fredag..
Efter mötet åkte jag i alla fall hem och nu sitter jag här, ska nog ut och ta en promenad snart eller något. Idag har jag inte rökt någonting heller! Tycker jag är ganska duktig..

Jag har inte tagit mig orken att ringa efter någon lokal idag heller, får kolla det nu eller imorgon.. Nu orkar jag inte skriva mer! kanske skriver något sedan. puss & kram, skumbanan!

Dagen

halloj! jag kom nyss hem, har haft en ganska trevlig dag idag faktiskt :)
Dagen började med att antonia kom hit ett tag efter att jag vaknat, jag gjorde mig i ordning och följde med henne till tandläkaren. Bara det var ganska intressant, jag såg för första gången en borr och hur man borrar hål! Själv har jag aldrig haft något hål i mina tänder så det var en helt ny upplevelse för mig. Efter det drog jag hem till K och vi tog det lugnt ett tag, kollade på tv o.s.v.
Runt 5-6 åkte vi till Jakobsbergs bowling hall och käkade först, då var det jag, krille och jimmy. Runt 7 kom alex, micke och sanna och vi bowlade i två timmar. Jag får väl säga att jag hade flyt i början men mot slutet gick det väldigt segt och dåligt för min del, en timme hade räckt för min del haha.
men vi hade det trevligt och skrattade och hade roligt!

Nu ska jag göra något att käka, jag har börjat äta jätte mycket!
ha en fortsatt trevlig kväll!

Besvikelser livet bjuder på

  • När du gett dig ut på långpromenad. Bara du, dina tankar och grym musik i lurarna. Efter en sisådär två kilometer på din sexkilometers runda dör batterierna på dina Ipod. Vända o, fortsätta gå eller bara lägga sig ner på marken och stanna där?
  • När vi längtat hela dagen efter Grey's, Desperate eller Prison, kryper ner i soffan med en rykande kopp te - BARA FÖR ATT MÄRKA ATT DET ÄR HOCKEY KVÄLL HELA J**LA KVÄLLEN!! ( Hur många gånger har inte det hänt?)
  • Du har spanat in en tröja-alltså spanat, spanat,spanat. Tänkt,funderat och sugit på karamellen. Till slut tar du ett genomtänkt beslut - du ska ha den! Men den är slut. "Så går det när man väntar för läng!" säger expediten.
  • När vi är sugna på löskokt ägg och knackar upp det fyllda av förväntan - men finner ett så hårdkokt ägg att gulan är blå.

 Dessa saker händer och när de gör det så blir man så arg!  De här punkterna är tagna från Vecko Revyn!


Lär känna mig..

PICK ONE..
1. Pierca näsan eller tungan?
Tungan
2. Vara seriös eller rolig? Rolig
3. Dricka röd eller grön mjölk? Röd 
4. Brinna upp eller drunkna? Drunkna
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Fiender

SVARA ÄRLIGT..
1. Tycker du om någon? Ja
2. Sol eller måne? Sol
3. Vinter eller höst? Vinter
4. Vänster eller höger? Höger
5. Soligt eller regn? Soligt
6. Vaniljglass eller chokladglass? Vanlij

OM MIG..

2. Hur mycket är klockan just nu? 11.47
3. Fullständigt namn? Emma Antonia Ek
4. Vart vill du bo? Götebrog
5. Hur många barn vill du ha? 2
6. Vill du gifta dig? Ja
7. Rullar du spaghettin eller skär du den? Skär
8. Har du ätit sushi? Nej
9. Favoritglass? Ben & Jerrys
10. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? 2 sorter
11. Humör? Glad!

HAR DU... DE SENASTE 24 TIMMARNA:
1. Kysst någon? Nej
2. Sjungit? Ja
3. Blivit kramad? Ja
4. Känt dig fånig? Ja
5. Saknat någon? Ja
6. Dansat galet? Nej
8. Klippt håret? Nej
9. Gråtit? Nej
10. Ljugit? Nej
11. Blivit kysst? Ja

GREJER:
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nej
2. Har du en hund? Nej
3. Tycker du att du är attraktiv? Såklart
4. Sover du helst själv eller med någon? Med någon
5. Tror du på spöken? Ja

Leeeedig!

Morsning korsning! nu är jag utvilad! wohooo
Antonia ringde nyss och väckte mig, jag ska med henne till tandläkaren idag om typ två timmar så hon kommer nog hit snart. måste hoppa in i duschen.. haha

Igår var en mysig kväll, jag var ute på långpromenad med arman. vi bara gick i typ en timme, sen fick vi för oss att vi skulle röka vattenpipa så han gick hem för att fixa massa saker och jag gick också hem. Runt elva möttes vi vid en lekplats och rökte vattenpipa och kolla på stjärnorna. Efter ett tag blev båda sugna på öl, så vi drog och köpte nåra stycken och sen gick vi hem till honom och körde ölspelet ett tag. runt 2 bestämde jag mig för att det var dags att dra hem, så det gjorde jag.. eller, jag cyklade hem. det tog lite längre tid än vad jag hade förväntat mig, men jag cyklade fel ett antal ggr haha!

Nu måste jag göra mig i ordning, antonia kommer nog hit snart!
puss på er så länge!

Veckoplanering v.5

  • Måndag: Sovmorgon till 12.40, träning 17.30, filmkväll?
  • Tisdag: Ledig från skolan, Ikea med mamma med middag på Max i Barkarby
  • Onsdag: Sovmorgon till 10.25, Möte 14.00, Träning 17.30, Plugga samhälle & idrott
  • Torsdag: Tandläkare 11.00, Sola solarium
  • Fredag: Födelsedag!
  • Lördag: Ingenting bestämt
  • Söndag: Middag med släkten för att fira mig & mamma

Give it to you

Har precis målat naglarna och käkat en tallrik med vadå? jo, pasta såklart! haha. Kom hem från träningen för en stund sedan, det var skönt att få bli varm och känna att man gjort någon nytta. Träningen är som en slags belöning för mig för att jag inte rökt på hela dagen, man känner sig som en helt ny person efter ett hårt träningspass!
Det känns bara lite tugnt att det bara är måndag, men det känns som om den här veckan kommer gå snabbt, imorgon är jag ledig. eller typ, vi har bara en lektion men den skippar jag, onödigt.. så jag får sovmorgon och så tänkte jag tvätta lite grann när jag ändå är hemma. Jag har inte så mycket tid över för sånt där längre, det är alltid någonting som händer.. Men men, sen på onsdag har jag som vanligt bara två lektioner så den dagen går alltid snabbt sen torsdag och fredag hoppas jag på det bästa att dem också går snabbt..
Måste verkligen fixa lokalen tills på fredag också, vet inte hur det här ska lösa sig. men på något sätt löser det sig!

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antingen tar jag en dusch nu och chillar hemma eller så tar jag en dusch och åker till en killkompis och kollar på film. we will see :)
Lägger snart upp veckans planering!
hajdooo

Måndag

Hej på er!
Idag har då varit en slapp dag, vi hade ingen Natur i morse eftersom vi hade komp-tid från utflyckten i onsdags, så jag började inte förens vid 12:40. så jäkla skönt! Jag var verkligen utvilad när jag vaknade imorse vid kl 11.
Men ändå så orkade jag inte denna skoldag, jag skippade svenskan som var sista lektionen, hade ingen lust. Jag var för hungrig. Men jag måste verkligen ta mig i kragen och börja sköta skolan.. har verkligen skippat för mycket nu, börjar hamna efter..

Kom hem för någon timme sedan och gjorde mat på dirri. Fahjitas från igår blev det! (hur det nu stavas?). Fast det blev en Emma-måltid. Jag var så jäkla hungrig så jag bara vräkte på allt möjligt. I denna fahjita blev det då kyckling och paprika som mamma stekt i någon sås, sallad, ost, keso (?), gräddfil, salsa sås och skivad avocado eftersom guacamolen tog slut igår.. Det blev faktiskt jäkligt gott! Så nu är jag mätt och belåten och ska snart på träningen som börjar 17:30. Idag blir det Step, det var länge sen så det ska bli kul!

Ikväll blir det nog bara till att ta det lugnt.. och btw jag har inte rökt något idag :) nu ska jag börja om på allvar, mitt nyårslöfte var ju för dem som inte visste det att börja träna och sluta röka.
Halva har jag hållt i alla fall! Andra halvan lyckas jag förhoppningsvis med under året någongång.. Och på fredag så fyller jag år för alla er som inte visste det! så gratta mig då!
nu ska jag kila och byta om, puss och kram!

Söndags-tråk

Hej på er. tyvärr har det inte blivit så mycket bloggande den här helgen, jag höll på att skriva ett inlägg i fredags faktiskt eftersom jag var ledig men så la internet ner och funkade inte resten av dagen.. men i'm back!

Helgen har varit helt okej, i fredags var jag på fest i sollentuna. Kvällen började med att jag och arman förkrökade hemma hos honom med lite ölspel o.s.v. sen kom linn förbi och vi förkrökade lite mer innan vi drog till festen som var några portar bort på malmvägen. Kvällen blev rätt lyckad med massa dans! Runt 1 drog jag till K och sov över där. Lördagen var rätt slapp, vi satt bara hemma hos K och kollade på film hela kvällen. Orkade inte göra så mycket annat. Och nu kom jag nyss hem, jag tänkte ta en promenad med antonia om ett tag men först måste jag äta något..

jag misstänker att jag lider av minnesförlust, jag har verkligen svårt att komma ihåg saker. det känns som om jag var full hela dagen igår, pratade med antonia när jag var på väg hem och hon sa att vi hade bestämt att vara med varandra igår egentligen och jag hade helt glömt bort att vi egentligen hade planerat att gå på fest i solna igår.. helt sjukt. Igår kom jag ihåg det och funderade på att dra dit, men idag var det som bortblåst när jag tänkte tillbaka på vad fan jag tänkt göra igår.. skrämmande.
Imorgon har jag i alla fall sovmorgon och börjar 12.40, skönt!! vi har kompensation för studiebesöket vi var på i onsdags (men som jag inte gick på) så vi har ingen första lektion.
Nu ska jag fixa någonting att äta sen ska jag ut och gå en promenad och snacka skit med antonia!

See ya!

Samhälle

Tjohooo.
Just nu sitter jag på min samhälle-lektion i datasalen, vi håller på att söka fakta om olika ideologier *suck* men jag är klar så jag chillar lite tills vi har lunch, vilket är om ca 15 min.
Och skolan har blockerat både playahed och facebook så det fanns inte så mycket annat att göra..
Jag skriver om folkpartiets ställning till HBT-frågor/personer, alltså homo- och bisexuella samt transpersoner. Vilket rätt de har i samhället osv. Inte så himla kul..

Igår var jag och tränade med antonia sen kom jag hem vid 6, käkade vid 7 och drog ut med micke runt 8-9. Vi tog en promenad men det blev kallt så vi tog en sväng med bilen bort till rotebro och till sjön i norrviken.
Idag ska jag på möte i kista kl 15:00 sen ska jag iväg och jobba i stan, så kommer inte hem förns vid halv 10. Imorgon är jag typ ledig, vi har nå samhälles skit i skolan men jag ska nog bara gå på introduktionen och sen dra hem o chilla. Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon kväll.. vi får se vad som händer :)
På lördag ska jag iallafall till Fredrik i Solna igen.

Nu orkar jag inte skriva mer, ciao!

text

I'm looking for a lover not a friend
Somebody who can be there when I need someone to talk to
I'm looking for someone who won't pretend
Somebody not afraid to say the way they feel about you

And I'm looking for someone who understands how I feel,
Someone who can keep it real and who knows the way
The way I like to have it my way
And I'm looking for someone who takes me there,
Wants to share, shows he cares
Thinking your the one that I've been waiting for

Is it you? is it you?
Maybe you're the one I've been waiting for
Could you be the one for me?
Could you be the one I need?

Is it you? is it you?
Maybe you're the one I've been waiting for
Could you be the one for me? (Could you be?)
Could you be the one I need?

I'm looking for someone to share my pain (Uh)
Someone who I can run to, who would stay with me when it rains
Someone who I can cry with through the night
Someone who I can trust who's heart is right
And I'm looking for someone

And I'm looking for someone who understands how I feel,
Someone who can keep it real and who knows the way
The way I like to it my way
And I'm looking for someone who takes me there,
Wants to share, shows he cares
Thinking your the one that I've been waiting for

Is it you? is it you?
Maybe you're the one I've been waiting for
Could you be the one for me?
Could you be the one I need?

Is it you? is it you?
Maybe you're the one I've been waiting for
Could you be the one for me?
Could you be this one I need?

Take for grant
How much I care (How much I care)
And appreciates that I'm there
Someone who listens
And someone I can call who isn't afraid of thoughts to share

Is it you? is it you?
Maybe you're the one I've been waiting for
Could you be the one for me?
Could you be the one I need?

Is it you? is it you?
Maybe you're the one I've been waiting for
Could you be the one for me?
Could you be the one I need?

Helt slut!

tjenäää. precis kommit hem från ett träningspass på friskis och svettis och jag är helt slut i hela kroppen! det var grymt mycket styrketräning, men man känner sig rätt bra efteråt när man verkligen gett allt.
Jag tänkte hoppa in i duschen alldeles strax och sen ska jag käka middag, ska bli gott!

Innan träningen var jag i kista och hämtade ut min telefon, dem sa att dem inte hittat något fel på den men om det inte hade varit fel på den hade jag väl för fan inte lämnat in den? jävla puckon. blir så sur på sånt där... den har varit inne på lagning nu för tredje gången och ingenting är förändrat. jag blir så less alltså...
Jag skulle iallafall pröva den nåra dagar och se om den har blivit bättre, vilket den troligtvis inte har.. men men!
Imorgon är planeringen att jag ska jobba från 16:45 - 20:45.

Nu ska jag duscha, bye bye!

Plugget

Hallå där. Skolan igen då... men idag har jag ett skönt schema, har bara två lektioner så jag slutar om ca 1 timme. Det var extra segt att komma upp ur sängen i morse eftersom jag inte var i skolan igår, K kom hem till mig. Igår gjorde jag inte så mycket vi var hemma hos mig sen drog vi till honom och på kvällen kollade vi på handbollsmatchen hos micke.
Idag måste jag ner till kista och hämta ut min mobil som varit inne på lagning och byta en väska som jag köpte i förrigår men som var sönder i remmen. Efter det hade jag tänkt att träna.

nu ska jag på lektion, see ya!

Tisdag morgon

Godmorgon!
Jag ska vara i skolan nu, egentligen. men så är inte fallet! Jag tog en valfri sovmorgon och det var jäkligt skönt! Jag tyckte jag behövde det eftersom jag inte sovit många timmar den här helgen heller och jag kom i säng sent igår. Man är rätt trött efter att man krökat tre dagar i rad och typ inte kommit i säng innan kl 5 på morgonen, det blir iaf slitet när man har skola på vardagarna.
Igår kväll var jag ute och träffade Micke en snabbis, han kom förbi med bilen efter att han vart och kollat på hockeymatch i kallhäll typ så jag kom väl i säng runt 12 eller något dylikt.

Igår gjorde jag inte särskilt mycket, jag åkte till väsby och hämtade ut mitt legg *äntligen!*. Dem har ju så jäkla knasiga tider, från kl typ 08-16 mån-tis och det är just dem dagarna som jag slutar kl 16! Så det är ju rätt kört, men jag var ju ledig igår och tog mig till väsby och hämtade ut det. Efter det åkte jag till Solna och mötte Antonia när hon slutat skolan och vi åkte hem till henne. När vi kom hem till henne höll vi båda på att spricka av hunger så vi gjortde korv med bröd, tre till mig och fyra till henne! haha, och jag som aldrig har käkat mer än 2 korvar! nytt rekord :)
Efter att vi smällt i oss alla dessa korvar och låtit maten smälta lite åkte vi till kista för en shopping runda. Jag gjorde riktiga fynd faktiskt inne på gina tricot! Hittade en rosa bolero och en lila party tröja i siden och en svart väska, och allt för 300 spänn! Jag köpte också lite nytt smink från Kicks.
Efter ett tag mötte vi upp antonia föräldrar och gick runt i lite fler affärer sen drog jag hem för att käka middag.

Idag hade jag tänkt att träna, men jag och antonia är inte överens om vad vi ska träna. Antingen blir det Ki balans 17:30 (som antonia vill gå på) eller Medel 19:00 (som jag vill gå på).
För jag vet inte om jag tycker att Ki balans ger så mycket träning, det är mest lugnande och jag vill verkligen träna! men vi får se hur det blir, kanske tar båda passen, det vet man aldrig ;)
En veckoplanering kommer upp alldeles strax!
hej hopp

Bilder från helgen!

FREDAG - SOLNA
           


LÖRDAG - LIDINGÖ

           

Tyvärr försvann bilderna från igår (söndag) spårlöst så detta får duga!

Jag ska...

genomföra detta!

DU ÄR FUL OCH ÄCKLIG SÅ DU KAN DRA!
jag tänker följa min magkänsla och gå with the flow!

tack och hej, vill aldrig mer se dig :)

Bakis

Hej hopp pilli snopp!
Nu är jag hemma, kom precis hem. Idag är jag ju som sagt ledig och det var meningen att jag skulle käka lunch med antonia kl 11 men så skickar hon sms precis när jag åker från karlberg och ska gå av i solna, att hon är hemma och försovit sig. Det var en jävla tur att hon skickade det precis då och inte någon minut senare för då hade jag gått av i solna, haha. Men jag ska möta henne i helenelund snart, så ska vi åka och käka.

Igår var en rätt galen kväll, haha. Jag och Leijon kom hem, gick till Ica och handlade groggvirke och sedan kom Khassi (om det var så han hette?) med spriten och en stund efter kom Axel och Johan som förövrigt var två as sköna snubbar! Vi började dricka och lyssna på musik och runt 11 kom Linn, jag och axel tog bilen och hämtade henne vid bussen. 
Lite senare inpå kvällen när spriten började sätta sina spår så drog vi först fram dansmattan och sedan sing star. Johan var duktig på sing star och jag är stolt över att jag vann över honom två gånger! Men på dansmattan så är det jag som äger ;)
Tiden gick och klockan 12 var den 80% spriten slut så Khassi och en kille vid namn Charlie kom med jägermeister och lite martini. Vid klockan 2 deckade jag i soffan och klockan 4 så vaknade jag av att Linn och Leijon gör ett jävla liv utav sig. Jag började vakna till så jag gick och tvättade bort sminket sen bäddade vi ut soffan och la oss och snackade lite och somnade sedan runt 5. Vet inte när killarna gick, men men..


Senare idag efter att jag käkat med Antonia ska jag åka till Väsby och hämta ut mitt legg och sedan till mitt möte som är i kista klockan 15. Ikväll kanske jag ska ut och käka middag på Stureplan med tjejerna från skolan för att fira Hilda eftersom hon fyllde 17 i lördags. Får se hur jag mår och hur trött jag är.. :)


En annan rolig grej som hände igår var att när jag, linn och leijon satt i kungshallen och käkade så såg leijon någon kille som hon kände som satt och käkade själv så hon gick fram och hälsade och satte sig och pratade med honom och så fick hon något sms på mobilen eller något så jag ska gå och lämna den till henne och när jag kommer fram frågar den här killen Leijon;

"Är det här din lillasyster eller?"

haha, komiskt eftersom vi har sagt att jag är som hennes lillasyster och hon är som min storasyster..


Bilder från i helgen kommer lite senare idag! Ciao

Krökarsöndag!

Tjena mittbena!
Nu är vi hemma hos Leijon igen ute på Lidingö, har precis kommit hem från stan och kungshallen där vi käkade middag med Linn. Först delade vi på en pizza, men var fortfarande hungriga så vi köpte kinamat, as gott! Sedan satt vi där och snackade lite grann och kom underfund med att vi skulle kröka ikväll eftersom jag är ledig och Leijon börjar typ kl halv 10.. Så nu har vi fixat 80% sprit och lite groggvirke + lite boys. ska bli naaajs!

Linn kommer hit lite senare också, hon var tvungen att åka hem och plugga lite grann..


 

Nu ska vi göra oss i ordning och ha en grymt rolig kväll, igen!
Hare bra! 


En sjuhelvettes jävla natt!

Nu sitter jag vid Leijons bärbara data och är sjukt hungrig och bakis. Hon jagar dammsugarn här eftersom det gick sönder glas igår...
Som sagt så bor hon ute på Lidingö så jag har ju en bit hem sen också. Jag tror jag skippar jobbet idag, känner mig inte taggad för det. Egentligen behöver jag pengarna, men jag pallar inte...

Igår kväll var jag som sagt på middag hos min chef med arbetskollegor, innan maten snackade vi lite jobb och hade en kort säljkurs. Sedan kom maten och jag tror aldrig jag käkat så mycker och så god mat förut!
Först fick vi ris med en as god kycklinggryta och till efterrätt blev det vit chokladmousse med hallon på toppen, så sjkt jävla gott!! Det var som att käka på restaurang.. Vid klockan 10-11 berörde jag mig mot Lidingö och kom hit runt 12.. Konstigt nog, eftersom jag käkad så sjukt jävla mycket hos min chef i sumpan, så proppade jag i mig två mackor nästan det första jag gjorde när jag kom hit. haha! De flesta undrar lixom hur fan man kan käka så mcket och ändå vara så liten som jag är. Min chef påpekade faktiskt det igår vid matbordet och berättade för alla hur jag kunde gå och köpa hamburgare efter hamburgare och sen på vägen hem; nej killar, nu ska jag gå o ta en glass! haha,,
Efter ca 30 min efter att jag kommit kom killarna, Ludde och Hilton. Kvällen började med att vi skulle ta bilen ner till statoil och köpa cigg men sen fick man sig en jävla rundtur här på lidingö, Leijon sa innan till Hilton att Lidingö är överskattat och att det  inte finns så jävla mycket fina områden här.. Så det tog vi reda på och det fanns väl en del fina, men vet inte om vi kunde övertyga henne till det. Hon är en kräsen flicka...
När vi kom tillbaka till Leijons lilla lya,som hon btw precis har inrett med nya möbler, ny tv osv, så började vi dricka och det tog inte lång tid innan vi tog fram en sådan där dansmatta som man har till playstation. Den var grymt jävla rolig! Den hette dancing stage eller nånting sånt, as kul i alla fall. Till slut tröttnade vi på det och plockade fram sing star och då blev det livat här det må jag säga haha!
Jag är rätt sliten nu i alla fall eftersom vi gick och la oss typ kl 6 i morse och vaknade för ca 1 timme sen... Ni kanske förstår att jag inte pallar jobba, haha! Får se när jag orkar ta mig hem härifrån..

Nu ska jag dra, vi ska dra ihop något till frukost. Ha en trevlig söndag!

image20
Dancing stage!

Stressinlägg!

Jag smiter in ett inlägg här eftersom jag inte komma kunna få någon annan chans idag. Just nu håller jag på och göra mig i ordning hemma, ska till min chef och käka middag med arbetskollegor. Det ska bli kul, inte umgåtts med dem på ett tag! Efter middagen ska jag troligtvis ut till Lidingö hem till Leijons lilla studentlägenhet och dricka lite alkohol, vet inte exakt vad vi ska göra där. men vi har ju inte setts på ett tag så det ska bli kul! Sover antagligen över där eftersom hon bor långt åt helvette..

Igår var det en helt okej kväll, var i Solna hos Fredrik med Linn och Antonia. Klockan typ 1 kom Krille, Ruben och Jimmy och hämtade mig sen drog vi till tunnelbanan och åkte till Kista, jag sov hos Krille. När vi vaknade i morse så drog vi till Micke och kollade på en film.. mycket mer har jag inte gjort idag!

Nu måste jag rusa till pendeln! Ha en trevlig kväll!

FEST!

Jag är hos fredrik nu och vill bara säga grattis till trona och hilda som fuiller år om 10 min!!! WOHOOOO
'ska snart och möta krille vid solna station, see yaa!!!


PÖSSSS

Fredag!

Äntligen, äntligen, äntligen!! Den här veckan har varit så jävla seg och deprimerande så det finns inte. Men ikväll så är det JAG som ska ha kul! Jag & Linn har iofs alltid kul när vi är på fest tillsammans :) Och om det inte är kuligt i Solna så drar jag till Farsta och träffar käraste Leijon!
Just nu håller jag på att tvätta kläder nere i tvättstugan och ska snart börja plocka lite här på rummet, sedan ska jag rulla ner mot Kista och hämta min dricka till ikväll och kanske träffa Krille en snabbis och snacka.

Min dag idag har varit helt okej, idrotten i morse var för ovanlighetens skull rolig! Vi spelade basket, tjejer mot tjejer och killar mot killar. Jag gjorde åtminstonde 3 mål om jag kommer ihåg rätt, är rätt stolt faktiskt!
Idag ringde min chef mig med roliga nyheter, han ska ha middag hos sig imorgon med killarna från jobbet och undrade om jag ville hänka på och självklart ville jag det! Det ska bli grymt roligt faktiskt, as sköna grabbar det där :)  Och imorgon fyller ju även Hilda och Antonia 17 barre! congrats babes <3

Nu har jag inte tid att skriva så mkt mer! Hoppas ni får en härlig kväll!
<3

En morgon.

Nu sitter jag här med mjukis, eftersom jag har idrott i två timmar som första lektion, och tänkte skriva ett snabbt inlägg.. Igår kom jag hem vid tio så jag orkade inte skriva någonting, tänkte gå o lägga mig tidigt. Och gick o la mig tidigt gjorde jag men jag somnade inte så tidigt eftersom jag först hade ett långt prat med Krille och sedan pratade jag med Micke.
Igår blev det tyvärr ingen träning, Antonia bangade ur! haha, så jag drog till Kista och käkade tacos från Spanjoren, medans Micke satt och kollade på! Sedan tog vi en promenad förbi Krille, hämtade mitt halsband som jag glömde där förra helgen. Efter det tog jag och Micke en långpromenad i Kista och bara snackade om allt.

Ikväll är det ingen middag, utan fest! det blev ändrade planer eftersom det till sist blev så många som skulle komma på middagen så dem ändrade det och hoppade över allt ätande. Idag slutar jag 14:50 så jag hinner hem och tvätta lite kläder o.s.v. innan jag och Linn rör oss mot Solna :)

Skriver senare om jag får tid nu har jag brottom!
pusspusss

En låt..

Jag önskar att man bara kan skita i vad hjärtat säger och bara lyssna på huvudet, det verkar ju komiskt nog ändå klokast? men det verkar inte vara så lätt.. det kanske inte är meningen att det ska vara så lätt..
Men jag är trött på att vara dina smutsiga kalsonger som du kan plocka upp ur lådan, använda och sedan slänga dem i ett hörn och så får dem ligga där tills du tar fram dem igen när du inte har några andra rena. Du kanske bara tar upp dem och kollar lite på dem, vänder och vrider. men slänger tillbaka dem sen, för att du inte orkar ha dem just nu. Och det är precis så jag känner mig just nu, som dina smutsiga kalsonger..


Uppdatering

Hejhopp gummisnopp!
jag är så jääävla körd tralalalalaaa, jag kom till matte lektionen idag som var våran sista lektion för dagen och då kommer min förbannade mattelärare fram till mig och säger att jag ska göra omprov eftersom jag inte var på provtiden i tisdags och jag protesterar såklart, eftersom jag inte pluggat ett skit till det där jävla provet men så fick jag gå bort till stödmatten som ligger borta i teknik korridoren och sitta där med christian och ruttna ett tag för jag kunde ju inte ett skit. Jag fick i alla fall sluta tidigare :) men IG kommer jag garanterat att få! men OM, bara OM, jag får G så är jag nog den grymmaste människan i världen!!
Och på italienskan idag efter lunchen fick jag reda på att vi har ett förhör imorgon, så jag har ännu en grej att plugga ikväll innan träningen. Vi ska kunna 6 olika -IRE verb som vi, tydligen, har gått igenom (?). Jag vet inte om det bara är jag som inte hänger med på lektionerna nu för tiden eller om jag bara är hörselskadad?

Men imorgon är det ju fredag! wohoo! Och jag har blivit bjuden på middag hem till Fredrik, en gammal killkompis som jag jobbade med i somras. Jag tror jag åker hem till honom och äter god mat och dricker gott med Linn som sällskap :) På Lördag har jag ingenting bestämt än, men det kommer det med ;)

Nu ska jag fixa något att äta, sen ska jag plugga!
tjollahoppsan hejsan!

Lunchrast

Jahapp då var det Torsdag igen då.. fan va segt det var i morse att komma upp men det är tur att man har morsan som väcker en när man bara stänger av väckarklockan.. Har försovit mig två ggr den här veckan så jag måste verkligen skärpa mig.
Idag blev det pannkakor i skolan och eftersom jag inte käkade särskilt mycket idag tog jag igen det nu på lunchen, 9 pannkakor blev det! måste nästan vara rekord för min del...
Nu står jag här vid datan på min lunchrast med simon jerez som ska hålla på o jävlas och ragga på Leijon. haha! Bara så alla vet så är han en dum chilienare och går andra året på Rudbeck i Sollentuna, med mig. Typ. Vi läser faktiskt italienska tillsammans. :D haha
Idag hade jag tänkt att göra min natur uppgift som ska vara klar imorgon, det är typ 19 frågor om energi och växthuseffekten eller något och klockan 19 har jag kick boxning med Antonia i 1½ timme, bra träning för kroppen och själen. Får ut en jävla massa aggressioner.

Nu tycker Simon Jerez att jag ska skynda på lite, typ. men bara så alla vet så heter han Jerez @ playahead.com så mobba han lite grann så är ni snälla :)
goodbye!

Stressig dag

Hej på er alla!
Jag kom hem för ca 15 min sen och nu har jag precis käkat upp min pasta tallrik. Jag fattar inte hur pasta kan vara så jäkla gott!? Skulle troligtvis kunna leva på pasta alltså, jummie!
Min dag idag har varit stressig från det att jag vaknade tills jag kom hem, vilket var alldeles nyss. Dagen började med att jag egentligen hade sovmorgon, men som blev en längre sovmorgon eftersom jag försov mig och vaknade runt 11, vilket iofs var jävligt skönt! Men jag missade min Natur-lektion och kom istället till skolan när vi hade Italienska. Italienskan slutade 13.20 och då drog jag till mitt möte som jag hade uppbokat kl 14:00, så jag stressade iväg till kista men kom ditt precis i tid. Mötet var skönt och lugnande.
Efter mötet vilket var runt kl 15 så drog jag hem, missade bussen precis såklart så jag fick sitta och vänta i 15 minuter men som tur var så hade jag antonia i telefonen så det gick ganska snabbt. När jag kom till Helenelund bestämde jag mig för att gå upp till Ica och köpa lite nödvändiga saker eftersom mamma inte skulle komma hem förens kl 17 och jag var rätt hungrig och hade brottom iväg till jobbet. När jag kom hem satte jag på pasta vattnet och fixade mig lite sen käkade jag och stressade sedan iväg till tåget, som jag i vilket fall som helst missade. Satt och väntade på tåget i 10 min, väl inne i stan fick jag stressa vidare bland bilar och folk och kom ca 5-10 min försent till jobbet som ligger på Kungsgatan. När jag slutat, vilket var kl 20.45 så fixade jag med alla papper och stressade iväg till pendeltåget som skulle gå 21.05, och jag hann precis!

Väl på tåget började jag tänka på vad jag hade käkat när jag pratade med Linn i telefonen och kom underfund med att jag bara käkat en ynka pasta tallrik, vilket jag nu gjort till två. Eftersom jag missade lunchen i skolan och hann inte äta någon innan jag gick hemifrån så käkade jag inte förrens innan jag drog till jobbet och det var typ kl 4.. men men sånt är livet.
Rökningen höll inte idag heller, jag får börja om nästa vecka och ta igen allt.. Måste verkligen skärpa mig!

Nu orkar jag inte med det här längre, ciao!

Godkväll Sverige!

Nu sitter jag här igen och har precis kommit in från en timmes promenad med Linn i telefonen snackade om allt typ. Jag kände mig lite nere p.g.a. vissa saker som hänt och behövde få frisk luft och lite tjejsnack, känner mig lite bättre nu. Kärlek ska alltid vara så jävla komplicerat, men jag har i alla fall kommit underfund med hur jag ska göra nu men det gäller bara att stå på sig och visa vart man står. Får se hur det går med det...

Idag var jag ju i Solna med antonia hemma hos Ludde med Niclas. Det var rätt trevligt tills Antonia började flippa ur, men det löste sig. Efter det drog jag och Antonia hem till henne och lagade pannkakor, det är våran specialité!
Jag har fått lite skuldkänslor nu eftersom jag varit så pass upprörd så rökte jag såklart när jag var ute och det är ju inte bra eftersom jag sagt att jag ej ska röka på vardagar och så småningom sluta helt..

Hemma hos Antonia tog jag också initiativet och ringde jobbet inne i stan så jag ska och jobba imorgon, känns rätt skönt att få det gjort. Det är alltid jobbigast att gå dit första gången när man inte jobbat på ett tag men nu är det bestämt och jag hoppas på att jag inte kommit allt för mycket ur form.
Idag skickade Linn bilderna från Lidingö där vi var på fest för några veckor sedan och här kommer några smakprov på våran lilla karatefylla som vi hade inne på toaletten och lite annat smått och gott :) enjoy!

      

Mitt på dagen, typ.

Hej hopp gummi snopp.
Har precis kommit hem från skolan med ett övervägande om att skippa sista lektionen då det är det där förbannade matte provet, känns skönt att komma hem lite tidigare.
Just nu håller jag på att koka pasta i köket som jag ska äta upp med någon slags rucola-pesto, får väl se hur det blir. Dagens planering blir att åka till solna och träffa antonia, niclas och ludde. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på än, men det visar sig väl.
Idag träffade jag Philip också som har varit i Thailand och det mesta vi pratade om på lektionerna var festen jag, han och antonia ska ha snart. Han hade tydligen köpt kareoke grej i Thailand som vi ska fixa mickar till och ställa upp på en scen och han skulle höra med sin morbror eller farbror, whatever, som äger en catering firma. Hoppas detta blir av nu!

Hinner inte skriva så mycket mer nu. Jag ska äta, hoppa in i duschen och sedan som sagt till Solna!
puss hej

Veckoplanering v.3

Här kommer min veckoplanering för vecka 3.

  • Måndag: Plugga matte, danspass 19:00
  • Tisdag: Ringa angående att hyra lokal, träffa antonia, niclas och ludde.
  • Onsdag: Möte 14:00, jobba på Svensk Säkerhetstjänst.
  • Torsdag: Kick boxning, 75 min kl. 19:00, ring Tony från jobbet på Telekiosken.
  • Fredag: Ingenting bestämt.
  • Lördag: Öppet hus 10:20-11:10, Antonia fyller 17!
  • Söndag: Jobba på Svensk Säkerhetstjänst


  • Jag behöver lite tips och råd så snabbt som möjligt på lokaler i norrort som går att hyra och ej kostar en förmögenhet!
    Godnatt och sov gott!


    Godkväll!

    Hej på er.
    Nu sitter jag här igen och har precis kommit hem från ett danspass, det var rätt tråkigt eftersom jag dansat tidigare så var det där väldigt lätt och inte alls så träningsrik för min del. Rätt onödig träning (om det nu finns något sådant?).
    Jag håller på att värma en portion kyckling paj i micron som jag ska äta upp och efter det måste jag nog plugga den där tråkiga matten som jag har prov på imorgon. *suck*. Efter det ska jag nog bara duscha och hoppa i säng och kolla på något bra program som går på tv.

    Har ingenting mer att säga så jag visar lite bilder hemifrån mig i helgen :)

      

    Lägger upp planeringen för veckan alldeles snart!

    Matdags

    hej folket!
    Nu har jag varit med antonia till tandläkaren och nu sitter vi hemma hos henne i köket och ska göra stekt falukorv med pasta, mums!
    Antonia hade otur hos tandläkaren och det visade sig att hon hade 3 hål och måste tillbaka för borrning, stackars liten.

    En veckoplanering för vecka 3 lägger jag upp när jag är hemma och har tid.
    hare så bra så länge!

    God morgon Måndag!

    Jag har länge funderat på att skaffa min egen lilla blogg, och idag tog jag saken i mina händer och skaffade en! Just nu sitter jag hemma, har precis sminkat mig och väntar på att Antonia ska komma hit. Jag skippade min första lektion idag som var Natur, var så himla trött i morse! Efter Naturen hade vi ändå hål i två timmar så jag tyckte väl att det inte spelade så stor roll. Nu sitter jag i alla fall här, utvilad och ska med Antonia till tandläkaren eftersom hon har tandläkarskräck efter det vet jag inte om jag ska tillbaka till skolan eller om jag och hon hittar på någonting.

    Min helg har varit helt okej, i fredags var jag, krille, jimmy och alex ute och glassade med bilen. Vi åkte till Lidingö för att träffa Leijon, efter det åkte vi till Solna för att träffa Ruben och sedan till Akalla för att träffa Antonia en snabbis. Sedan åkte vi hem och jag slaggade hos krille. I Lördags förkrökade vi här hos mig och då var det jag, krille, jimmy, micke, alex, ruben och linn. Vid 11 tiden åkte alex och lämnade micke i kista och skjutsade sedan oss andra till väsby där vi skulle på någon "fest". Men tyvärr visade det sig att vi var en för mycket så jimmy offrade sig och låg i bakluckan hela vägen till väsby! haha, starkt jobbat jimmy!
    Jag måste bara berätta en skum grej som vi garvade som fan åt dagen efter, jag jimmy och krille var på väg hem och gick i kista (skulle sova hos krille), klockan halv 3 eller vad hon var. Och när vi går på vägen ser vi en man längre bort som står och tvättar sin bil med en högtryckstvätt och vi börjar ju undra vad fan det är för skumt han har för sig, vilken normal människa tvättar sin bil klockan halv 3 på natten? haha, krille började driva med honom och frågade om det gick bra med tvättandet och mannen började snacka om damm i garaget och att det inte var kallt ute. Skum snubbe...

    Idag ska i alla fall jag och antonia träna på friskis klockan 19:00 och efter det måste jag hem och plugga matte, har prov imorgon men jag är ganska körd på det provet om man säger så. vet inte ens om det är någon vits att plugga, fattar ju ändå ingenting.
    Nu ska jag byta jeans innan antonia kommer och sen ska vi dra! Ha en fortsatt trevlig måndag!


    RSS 2.0