Fredag

Hej alla bloggläsare!
Jag tänkte att jag slänger iväg ett kort inlägg innan jag beger mig till tåget.. Jag ska nu hem till lollo i väsby och där ska vi göra oss i ordning för kvällen. Så vitt jag vet så är det en fest i edsberg som vi kanske ska på annars får vi se om vi hittar någonting annat skojsigt!
Idag har jag varit på stan med mormor och haft myspys, dock var det mindre mysigt väder men vi klarade det! Inhandlade nödvändigheter som jag kan berätta sen.. Mamma mia filmen vill jag bara säga att den var grymt bra! Mucho rekommenderad!

Ikväll sover jag med min älskling, antingen här eller hos honom. men nu måste jag smita iväg till tåget!

Eastman och mama mia!

Hej på er alla!
Nu sitter jag hemma, håller på att tvätta nere i tvättstugan och ska snart hoppa in i duschen.. Igår vad jag med mamma i stinsen och shoppade loss på hemtex ;) Detblev ett nytt överkast, en ny fönsterlampa, fyra nya örngott och två nya toaletthanddukar. Allt i svart! :) Fick även en ny dunkudde. toppen bra! Så nu håller jag iaf på att tvätta allting så jag kan få börja använda det nya och så jesper får se allting när han kommer hit ikväll ;)

Idag ser i alla fall planeringen ut såhär:
klockan 16,00 har jag tid på eastman institutet där dem bara ska kolla så att allt har funkat bra med min nya skena och efter det smiter jag upp till mormor och morfar som bor precis i närheten. Då ska vi äta middag någonstans, antingen uppe hos dem eller så går vi ut och äter någonstans och klockan 18,00 ska jag och morfar sitta i en biosalong och invänta Mama Mia filmen :) myspys!

Jag har även bestämt mig för att göra ett nytt försök med att sluta röka.. Ni som känner mig vet att mitt löfte de senaste tre åren har varit att sluta röka när jag skaffar en pojkvän som inte röker. Och ja, jag har bara haft killar som rökt dem senaste tre åren. tills nu då såklart :) så nu får jag tamejfan ta tag i saken! Positivt tänkande, han är ännu en till anledning till att sluta röka. Japp!

Aja nu ska jag iaf fixa här hemma lite grann, städa upp alla kläder osv. Jag tycker om när allt är undanplockat, det ser så fräscht ut! Men tyvärr brukar det inte hålla i sig så länge av någon anledning :/ Några förslag på varför?

grym musik av Chris Brown

Chris Brown feat. T-Pain - Kiss Kiss



Chris Brown - WIth you


Chris Brown - Take you down

Lill lördag!

Goddagens alla läsare!
Nu roar jag med mig att måla mina naglar, det blir fransk manikyr och rosa nagellack på tånaglarna :) Idag hade jag tänkt en skönhetsdag här hemma så det blir till att göra rent ansiktet ordentligt och jag ska även färga mina ögonbryn. Runt klockan 4 ska jag med mamma till stinsen, där ska vi kolla på grejor till mitt rum på bl.a. hemtex. Middag blir det nog också på burger king eller något liknande. Efter det runt klockan 7 ska jag träffa Jesper och då SKA vi kolla på den där filmen vi hyrt, vi ska även äta chips med pesto dip som vi köpte i måndags men som vi aldrig orkade äta.. myspys!

nej, nu ska jag koncentrera mig på naglarna igen...


foto: marianova.com

Tisdag kväll

Jag tänkte att jag slänger iväg ett snabbt inlägg innan jag hoppar in i duschen.. Jag kom hem från träningen för ett tag sen, idag blev det medel styrka. Mjölksyreträning på hög nivå! Riktigt skönt, behövde det..
Idag har jag inte gjort särskilt mycket.. Vaknade upp hos jesper runt 11, ensamt och kallt.. ingen som höll om en, inte kul! Låg och drog mig ett tag innan jag bestämde mig för att gå in till stora huset och ta några mackor för att sen gå tillbaka till boden. Där låg jag ett ganska bra tag och gjorde inte så mkt alls.. Runt 2 var jag hemma igen för att återigen inte göra någonting, eller jo jag fick lite plugg gjort och jag torkade golvet i mammas sovrum för jag hade glömt det igår.
Fram till klockan 7 degade jag framför tvn men bestämde mig sedan för att dra och träna, vilket jag nu gjort :)

Gårkvällen spenderades då hos jesper, vi möttes i sjöberg centrum och handlade mat sedan åkte vi hem till honom och började göra maten. Det blev bakad potatis med skagenröra, mums! Vi myste lite framför tvn ett tag innan vi gick in till honom. Mysig kväll!
För tillfället sitter jag och dunkar Rise Against nya album, som för övrigt är grymt bra, men nu ska jag hoppa in i duschen! Det visar sig vart denna kväll leder...

Måndag förmiddag

och jag sitter i morgonrock! Japp det gör jag, eftersom att jag har höstlov som säkert alla andra stockholmsungdomar :) Idag vaknade jag strax innan tolv tror jag och nu har jag ätit lite spagetti carbonara med hoppet om att jag ska kunna koncentrera mig på plugget.. får väl se hur det går!
Helgen har varit rätt skön och rolig, jag jobbade lördag 12-18.. mindre kul. I fredags var jag hemma hos Niklas på hans 18års fest med jessica, lollo och linn.. jag hade nog ganska kul ändå det blev lite dans, en hel del snack och ännu mer skratt. Kan dock ha varit lite för mkt folk för att det ska varit kul, men jag vet inte.. Vi hoppade iaf på nattbussen vid kummelby och på den bussen satt jesper :) han hade varit inne i stan för att fira att en gammal kompis kommit hem igen.. Vi åkte hem till honom och sov. Dagen därpå fick jag skjuts till jobbet, vilken lyx! På jobbet var det rätt segt som vanligt, kom väl in en klunga folk lite då och då men inte mer än så.. Klockan 6 tog jag bussen hem iaf och där hittade jag jesper som hade kommit lite tidigare, vi åt middag med min mamma och satt och pratade en stund.
När vi tröttnat på att vara hemma hos mig åkte vi till honom och dit kom även oscar, tomas och micke. Vi satt i hans kök, drack och snackade skit. Trevligt, trevligt! Vi gick och lade oss tidigt.
På söndagsmorgonen vaknade jag av mig själv och tänkte "inget jobb!" men både jag och jesper var förvirrade dem första minuterna eftersom alla klockor gick olika. Till slut kom vi på att det var sista söndagen i oktober och då ska man ju ställa tillbaka tiden en timme. Vi vaknade halv 11 med andra ord. Vi ligger och myser ett tag tills vid bestämmer oss för att åka i väg till Täby centrum och Tomas ville också med.. Vi tog hans sketna Saab som låter som en gammal raggarbil dit, vi gick runt och kollade lite i affärer. Jag hittade ett par jeans av märket Killah (i strl 24?!) och även en svart vanlig klänning med resår nertill. Jag hittade även min kappa på 50 % rea som jag köpte för ca 2 månader sen, kul! Kunde fått den för 600 istället för 1200 ;O
Jesper hittade iaf ett par jeans han med och Tomas en tröja. Mucho bra! Innan vi åkte hem hyrde jag och jesper en film; Dumpad. Den har vi inte sett ännu men det blir nog ikväll! Jag ska hem till honom vid 6-7 och då ska vi laga middag och titta på filmen, men nu måste jag tillbaka till pluggandet! Innan får ni iaf en bra låt + några bilder från i fredags.






Nu har jag tagit mig ork

Japp, nu har jag tagit mig ork till att skriva här igen.. jag är lite av en period-bloggare! För tillfället har jag inte så mkt att berätta egentligen, det är mycket i skolan nu inför lovet men ännu mer väntar veckan efter lovet. inte kul!
I helgen jobbade jag och det gick smidigt, det var inte så mkt att göra så jag och chefen satt och kollade på Spiderman 1 inne i verkstan och spelade backgammon på datan. Lagom slappt!
I fredags var jag med jesper och vi var hemma hos Emil några stycken, vi drack öl och spelade lite poker. Vi drog dock rätt tidigt eftersom jag skulle jobba dagen efter så vi var nog hemma redan vid 12. På lördagen var Jesper i Bålsta så då bjöd jag hem några vänner; Linn, lollo, jerez och linns brorsa per. Vi chillade hemma hos mig sen drog vi till Fia i Viby och satt där ett tag, mindre kul. Tog tåget hem vid 1. På söndagen fick jag äntligen träffa Jesper igen efter jobbet och om jag inte kommer ihåg helt fel så hämtade han mig vid jobbet och så åkte vi hit, käkade middag och kollade på film. myspys :)
Veckan har varit som alla andra veckor, väldigt seg. Idag ska jag som vanligt, träffa jesper och vi ska väl hitta på någonting.. I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, på lördag vet jag i alla fall att jag jobbar 12-18 men framtiden får visa vad som händer!



Du gör mig lycklig <3

Freeedag!

Nu har jag kommit hem från skolan som har varit rätt seg men ändå slapp, har inte gjort så mkt och inte ansträngt mig så mkt alls faktiskt och äntligen är det heeelg! Så jäkla skönt men tyvärr så jobbar jag både lördag och söndag..
Ikväll har jag iaf bokat ett bord åt mig och jesper på en restaurang som heter Phi Phi Island (som egentligen är en ö i thailand) som ligger på Birger Jarlsgatan inne i stan. Det stället ska tydligen vara väldigt mysigt så det ska bli spännande och framförallt gott! Klockan 19 har vi bord där så jag ska väl börja göra mig i ordning om ett tag I guess..
Efter att vi har mumsat lite där så vet vi faktiskt inte vad vi ska göra, än.. Kanske blir en fredag som jag bara degar på? Första gången i år isf.. Både jag och jesper är ensamma hemma i helgen så det är ju bara att välja vart vi vill vara lixom ;D

Aja nu ska jag iaf dunka lite grym musik och fixa lite på rummet :)
Hoppas ni får en bra fredagskväll!

Chris Brown - With you

You mean to me what I mean to you
And together baby there is nothin we won't do
Cuz if I got you I don't need money
I don't need cars
Girl you're my all

I'm into you
And girl no one else would do
Cuz with every kiss
And every hug
You make me fall in love


Sitter nu hemma, ska börja fixa på mitt rum och försöka gå i ordning det mesta. Anders satte just upp en hylla, min säng lampa och min klocka på väggen så det börjar ta sig nu! Riktigt nice blir det..
Ikväll ska jag till jesper och äta middag sen blir det väl deg med en film, nu ska jag fixa lite i mitt rum innan jag börjar göra mig i ordning!
Här kommer en grymt skön låt som jag dunkar för tillfället :)


Hål

Har ingening speciellt att skriva, kan bara tala om att jag har en jävla träningsverk från gårdagens skivstång.. Men nu underhåller jag mig med detta!

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Middag med jesper
Vad gjorde du kl 8 i morse?
satt på bussen på väg till skolan
Vad gjorde du för 15 minuter sedan?.
åt mat
Det sista du sa högt?
det var nog någonting på engelska..
Vad har du druckit idag?
en drickyoghurt, lite trocadero och mjölk
Vad var det senaste du åt?
Pasta carbonara
Vad var det senaste du köpte?
det var en hel del..
Vad är det för färg på din ytterdörr?
brun
Vad är det för väder hos dig just nu?
grått och lite regn
Godaste glass-smaken?
mango
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
det gör jag definifvt
Sover du tungt?
troligtvis, ja
Drömmer du mycket?
gör jag säkert men kommer inte ihåg så mkt
Mardrömmar?
inte vad jag kommer ihåg på ett bra tag
Vilket ämne är roligast i skolan?
Ung Företagsamhet 
Trivs du med ditt jobb?
Nja, sådär..
Favoritklädsel?
beror helt på humör
Favoritlåt just nu?
Trapt - Only one in color
Vad ser du om du tittar åt höger?
en vägg
Vad gör dig glad just nu?
Mat!
Vad ska du göra härnäst?
göra ännu mer mat.. hungrig! 
Höger- eller vänsterhänt:
höger
Humör just nu:
Helt okej, trött.. 
Favoritgodis:
Lösgodis
Kläder just nu:
svarta jeans och en halvlång tröja
Musik just nu:
Trapt - Only one in color
Sommarplaner:
åka utomlands
Hur många kuddar sover du med:
5
Spelar du nåt instrument:
Nope
Morgon- eller nattmänniska:
nattmänniska
Vilka är viktigast för dig:
De som står mig närmast
Bio eller promenad:
Promenad
Är du kittlig:
som fan
Snarkar du:
Tror inte det
Stjärntecken:
Vattuman
Äckligaste insekten:
Spindlar
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Läsa andras tankar 
Vad vill du jobba som?
Affärsjurist, mäklare eller polis
Stökigt eller välstädat?
Någonting mitt emellan
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump?
minst troligt
Gillar du att sjunga?
om det är en bra låt, ja
Anser du att du är stark?
Fysiskt: sådär psykiskt: ja  
Vad gör du om du får hicka?
Kör mitt lilla trick mot hicka
Vad längtar du mest efter just nu?
Att få ligga i hans famn

You're better than drugs

Hej hej, nu sitter jag hemma och håller på att leta efter en päls till min boomerang jacka.. Ska ringa en tjej efter klockan 8 ikväll så får vi hoppas på att hon vill sälja endast pälsen till moi!
Idag har jag haft två lektioner; Italienska och Ung Företagsamhet.. Företaget går framåt och vi har fått in en hel del, glasburkarna skulle levereras till Limpan idag, wohooo!
Igår gick jag i skolan till klockan 2 sen var jag hemma, käkade sen drog jag till antonia och vi var hos henne en stund.. Vid klockan 6 bestämde vi oss för att ta cykeln till donken vilket vi också gjorde, där satt vi och svullade lite och pratade kärlekssnack och när vi höll på att snacka så kommer en mörkhyad kille fram till oss och börjar snacka massa goja för att sedan fråga efter vårat nummer. Självklart så fick han dissen ;D
Vi drog tillbaka till antonia och kollade en stund på S.O.S familj och jag tog bussen hem 20,50 och runt halv 10 kom jesper hit och vi myste lite grann.. Runt halv 12 somnade jag och han drog runt klockan 12.

Snart ska jag ner till Kista för att träffa antonia och gå på ett hemligt ärende ;) Men hon ska träffa jocke klockan 5 så då får jag hitta på något annat :D
Nu måste jag göra mig i ordning!

Färdig målat!

Hej hej hallå bloggen! Jag får ursäkta mig som vanligt såhär efter helgen eftersom jag inte haft tid att uppdatera någonting, denna helg har jag knappt varit hemma alls. Men den har varit rätt så lugn, fast kul! Kan berätta lite kort vad jag har haft för mig;
Fredag: Direkt efter skolan blev jag upphämtad av Jesper och vi åkte hem till honom och tog det lugnt. Senare åkte vi hem till mig och käkade middag, det blev carbonara och räkmacka till efterrätt! Därefter gjorde jag mig i ordning och sedan beslutade vi oss för att åka till Sumpan där Peter skulle ha över lite folk till sig, även antonia och jocke skulle vara där.. Vi kom dit och det var väl sådär kul, väldigt udda människor och det blev bara tråkigare och tråkigare fast dem fick säkert roligare och roligare. Till slut övertygade vi alla att dra hem till en kille som heter Tobbe och jag, jesper, emil, antonia och jocke bestämde att vi skulle ta en sväng med bilen eftersom resten skulle gå till tobbe. Under denna lilla sväng med bilen hade vi lite kul med en civilpolis som så lagligt åkte efter oss.. Vi kom iaf till tobbe efter ett tag och vi var inte där i mer än 5 minuter för sen ville både jag och jesper hem så då åkte vi hem till honom och sov.

Lördag: På dagen tog vi det bara lugnt, kommer faktiskt inte ihåg vad vi gjorde :s men någonting gjorde vi I guess, tror vi bara degade faktiskt.. På kvällen åkte jag, jesper och micke hem till Svensson i Täby och där hittade vi, såklart svensson, Schultz. Vi började kolla på matchen och någon gång under den kom även Oscar. När matchen var slut begav vi oss upp på övervåningen och började spela något konstigt frågespel med konstiga frågor, när vi tröttnat på det så började jag köra pyramiden på alla medan Schultz och Micke var och hämtade Linn och Lollo. När de kom dit hade vi rätt så kul med ett annat spel som heter Tangera som är typ associationsspel, riktigt kul!
Men micke som var nykter ville hem och sova så han skjutsade hem mig och jesper runt 2.. lyckad kväll faktiskt!

Söndag: Jobb 12-18, fick skjuts av jesper till jobbet och vi bestämde att vi skulle äta lunch på Max i Solna så han kom och hämtade upp mig vid klockan 2 och så åkte vi och åt lunch där, mycket gott! När jag slutat åkte jag hem och fick se mitt nya rum som är så gryyymt snyggt! Riktigt nöjd, allting är inte i ordning gjort ännu men ska försöka fixa en del idag.. Iaf sätta upp gardinerna så det ser lite hemtrevligt ut :) Iaf när jag hade ätit och pluggat och så så kom jesper hit och vi kollade på Se upp för dårarna, rätt bra film faktiskt!

Idag har jag gått i skolan och är rätt slutskörd.. Har prov på två kapitel i Affärsjuridik imorgon som jag måste plugga på och mamma är hos mina kusiner som fyller år så middagen ska jag laga med; gissa vem? jo, jesper :)
Nu måste jag iaf sätta igång och plugga! Lägger upp en bild på mitt rum lite senare förhoppningsvis, håll utkik!

Underhållning 2

Gör så här:

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg för sms
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

Mina svar:

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig? Hur går de för dig då?
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? Nu ligger jag i sängen :)
3. Vilket sms blev du mest berörd av? Kollar film
4. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? Sant ;p
5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? Men jag tror jag håller på att bli sjuk
6. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? Är i skolan om 5 minuter ;)
7. Vad vill du höra mest av allt? Jaha, hade vi också förut :P
8. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen? Godnatt sötnos :)
9. Din romantiska replik? Ja något jävla fel är de ju
10. Vad skulle du säga om du blev bestulen? Har du möjlighet att jobba i helgen?


haha rätt coolt ;D nu ska jag iväg för att möta mickan vid stationen sen ska vi ner till kista :) adios amigos!

Underhållning

Har du hittat den rätta killen? - tror det
Har du en kille just nu? - njaa
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig? -  oh yes
På rumpan? - Ja
På brösten? -  japp
Kyssa dig på halsen? Jaa
Kyssa dig på munnen? -ja
Kyssa dig på kinden? - ja
Gillar du någon? - jepp
Vad heter personen du gillar? - hm, hemligt ;)

Skolan;
Går du i skolan? - ja
Har du någon gång skolkat? - Ja
Har du varit i skolan idag? - nope ledig idag :)

Annat;
Hur mår du just nu? - mycket bra
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - självklart
Har du piercat dig? - ja det har jag
I så fall,vart: naveln och öronen

Telefon/mobil;
Vem ringde du senast? - Linn
Vem ringde dig senast? - Mamma
Vem sms:a till dig senast? - Jesper
Vem sms:a du till senast? - Jesper

Övrigt;
Är du hungrig just nu? - nope 
Vad är klockan nu? - 13,41
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu? -  endast bloggen

Familj;
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - igår kväll när hon sov 
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - mååånga år sen

Övrigt;

Gillar du punk-stilen? - inte direkt va
Har du sminkat dig idag? - nej
I så fall, vad för smink? -
Vad har du på dig för trosor just nu? - hotpants
Hur ser dem ut? - svarta spets
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - spets
Hur ser den ut? - brun

Musik;
Lyssnar du på musik just nu? - yes sir
I så fall, vilken låt för tillfället? - Under my nose heter den
Vad gillar du för musik? - allt möjligt

Kläder;

Har du fler än 4 linnen? - Ja
Har du fler än 3 jeans? - Ja
Har du fler än 5 tröjor? - Ja
Har du någon märkes väska? - Ja
Har du en vit bh/topp? - Ja
Har du en svart bh/topp? - Ja
Har du märkes jeans? - Ja
Har du märkes tröja? - Ja
Var brukar du handla kläder? - olika

Smink & Hår;

Använder du mascara? - Jaa
Andväder du Wax? - Nej
Använder du kajal ? - nej
Använder du hårspray? - ja på helger 
Använder du volymspray? - nope
Andänder du mouse? - ja på helger
Använder du deodorant? - yes
Använder du skiinspray? - noope
Använder du parfym? - ja
Använder du ögonfransböjare? - japp
Använder du täckstift? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - ja
Andänder du brunkräm? - ja
Använder du rouge? - ja
Noppar du ögonbrynen? -  Ja
Uppsatt hår eller hängande? - uppsatt
Plattar/lockar du håret varje dag? - nej
Duschar du varje dag - ja
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nej
Smörjer du in hela kroppen varje dag? - ja
Målar du naglarna ? - ja

Ja, jag kan måla naglarna!

Inför 18 på systemet!

Ja, det är ämnet jag ska ha tal om imorgon, ett argumenterande tal i Svenska C och nu är jag äntligen klar med det! Det ska bara övas in så är det bara att köra..
Idag är jag ju som sagt ledig och jag sov till klockan 11 idag, riktigt skönt faktiskt! Nu tänkte jag ta att städa upp lite och städa min toalett för det behövs verkligen. I eftermiddag ska jag ner till Kista för att träffa Mickan, vi ska gå runt lite i affärer antar jag och kanske ta en fika. Ska bli riktigt trevligt, har inte träffat henne sen i somras tror jag? När vi känner oss klara ska jag möta Jesper i Kista och äta middag tillsammans, sen hoppas jag att vi kolla på Day After Tomorrow som går på tv ikväll klockan 21!

Nej, nu ska jag äta lite lunch.. vråålhungrig!

z-dag

Nu har jag sovit en stund och bara tagit det lugnt här hemma, sjukt skönt! Ska göra mig i ordning nu för att åka till frugan, vi ska fixa middag tillsammans och det blir lasagne! Det var ett tag sen man umgicks med henne så det ska bli kul :)
Imorgon är jag ledig och då ska jag nog fixa en massa här hemma, städa och tvätta t.ex.

Idag hade jag tre lektioner i skolan; först två timmar italienska sen en timme Ung Företagsamhet och sedan 50 minuter Engelska B. Italienskan var seg, riktigt seg faktiskt men fick reda på mitt betyg osv så lite intressant var det. Fick VG på muntliga så jag är nöjd.
Utanför min skola står förtillfället en cirkus uppslagen och när jag slutat så såg jag elin och maria gå mot cirkusen så jag springer i kapp dem och vi hittar gätter och kameler och massa annat kul! Skulle tydligen vara cirkus idag klockan 15, inte särskilt lockande men det var kul att kolla på kamelerna :)




Besök gärna mitt företags blogg! www.COZYMADEUF.blogg.se

du,du,du

Puddle Of Mudd - We Don't Have To Look Back Now



I'm so much like you
Restless and wreckless
I need a clue
So show me a sign
I feel like making a move
Real geographic, a change in mood
We'll let go of everything we know

You and I will ride tonight
'Till the past is out of sight
We don't have to look back now
From the dark into the light
We can leave it all behind
We can stand together, we don't have to look back now

I'm so much like you
Caught in a moment, coming unglued
In a world so big, it's not easy to choose
Which path to take, which pawn to move
So we'll let go of everything we've ever known

You and I will ride tonight
'Till the past is out of sight
We don't have to look back now
From the dark into the light
We can leave it all behind
We can stand together, we don't have to look back now

No one can stop us now
The world is rushing by
The wind is at our back
Everything's new tonight, we're going our own way
No matter what they say
The bridge is on fire, we're flying higher now

You and I will ride tonight
'Till the past is out of sight
We don't have to look back now
We are knocking down the wall, all for one and one for all
We can stand together
Never gonna look back now

Oh no, Oh no
We don't have to look back now
(Oh no, Oh no)
We don't have to look back now

Solarium

Nu har min fantasi tagit slut, vet inte vad jag ska göra och mitt rum ser ut som ett bombnedslag.. Allt står huller om buller, kul! Dagen började i vilket fall som helst inte särskilt bra, nej.. Jag kommer till skolan och upptäcker att min första lektion är inställd och eftersom jag inte var tillräckligt uppmärksam igår så fick jag stå mitt kast men fan va surt, jag kunde sovit 2 timmar till lixom! Jag blir i alla fall förbannad och bestämmer mig för att åka hem och skippa andra lektionen också, så jag kommer hem och lägger mig i sängen och ska kolla på Top Model men nej, då funkar inte ljudet på trean så jag somnade istället.
Klockan 12 var jag tillbaka i skolan och skulle skriva ett tal med Philip eftersom båda glömt bort att vi skulle redovisa ett argumenterande tal så vi satte oss på rasten och gjorde det. Han blev väl klar eftersom han är duktig på att skriva men jag blev väl halvklar. På fredag får jag fan inte glömma bort att det där talet ska vara klart!

Men till trevligare saker: Igår var jag med Jesper och vi var hemma hos honom, först kollade vi på ett avsnitt av Entourage som jag aldrig sett förut faktiskt men det verkar väl rätt så bra. Efter det var båda hungriga så vi åkte till Täby Centrum och handlade mat, lämna tillbaka film och hyrde en ny. Dock visade sig den filmen suga, as skum film. När vi var tillbaka hos honom lagade vi mat; Lövbiff med potatiskroketter och beasås, muuums!
Jag var hemma till 12 och somnade som en stock!

Idag slutade jag iaf klockan 2 och efter det så åkte jag till Sollentuna Centrum för att sola solarium, riktigt skönt! Nu vet jag inte vad jag ska göra.. som sagt så är min fantasi slut.. kanske städa upp lite? men det låter ju väldigt jobbigt...


En bild från Tomas; Jesper, jag, antonia, tomas och alex.

Helgalen helg

Hallå bloggen! Ursäkta för dålig uppdatering den här helgen men har inte varit hemma någonting alls typ.. Var hemma tre timmar i lördags men då sov jag och sen gjorde jag mig i ordning och drog ut igen..
I fredags var det ju suprise kvällen och den vart faktiskt riktigt lyckad, hade skit kul och jessica och carro hade verkligen fått till det.. Det var så att de hade delat upp oss alla två och två, varje lag fick olika kuvert med olika uppgifter i som man skulle göra och ju pinsammare uppgift det var desto fler poäng fick man. Det gick ut på att samla ihop så många poäng som möjligt och sedan räknar man ihop tjejernas poäng mot killarnas. Som grädden på moset så skulle ALLT man gjorde dokumenteras i form av film eller bild så vi har en jävla massa pinsamma bilder må jag säga!
Exempel på sjuka grejer vi skulle göra:
Gå in på ICA Edsberg med utsmetat rött läppstift och fråga efter ett klamydiatest.
Gör en lapdance på en främmande person
Dra en kondom över huvudet, blåsa upp den med näsan och låta den andra personen slicka på toppen. (En främmande person skulle filma eller ta kort)
Springa i underkläder från tunneln vid Shell upp till Edsbergsskolan
Stoppa snoppen i ett avgasrör


.. Det var bara ett litet smakprov men det värsta av allt är att allt utfördes!
När vi var klara så rörde jag mig mot Rotebro där Linn, Carro och Lollo var på fest och det var väl sådär var där ett tag men runt 1-2 kom Jesper och hämtade mig sen åkte vi hem till honom och vi somnade väl runt klockan 5 tror jag.
Här är några bilder:


I lördags blir vi väckta av att Oscar ringer klockan 11 och driver massa. Vi gick iaf upp sen drog jag, jesper, micke och tomas och käkade på konditorit i Edsberg, därefter åkte vi till Gör det själv-hallen på OK i häggvik och där kollade de på jespers bil för att avgasröret låter. Sedan skjutsar de hem mig och när jag kommer hem är Anders och mamma i full fart på att måla mitt rum, orkade inte röra en fena så jag satte mig i min fåtölj och väntade tills de var klara.
När det äntligen var klar bestämde jag mig för att lägga mig och sova en stund. Jag sov till klockan 6 och då var det bara upp, äta middag, göra sig i ordning för att sen dra till Oscar dit det skulle komma en del folk.
När jag kom dit var de i full gång med att sjunga singstar och efter ett tag droppade lite fler människor in och det vart riktigt trevligt. Vi började röra oss hemåt runt 3, micke la sig på soffan och jag och jesper gick ner till hans lilla stuga och somnade rätt snabbt.
Lite bilder från lördagskvällen:



På söndagmorgonen vaknade vi runt halv 1 och jag var jag vrålhungrig, efter många om och men gick vi upp till micke och vi ringde och beställde pizza som vi sedan åkte och hämtade. Oj vad gott det var!
När vi ätit ringer Oscar och ber om lite städhjälp så vi tar bilarna dit och där hittar vi honom ståendes i kallingar och moppar golvet, lagom sexigt! haha
Vi hjälper till att städa undan och när vi var klara åkte jag och jesper tillbaka till honom, la oss i soffan och degade ett tag. Runt halv 5 hade han gjort sig i ordning och vi åkte hem till mig där jag gjorde mig i ordning för att sedan röra oss mot Jespers mamma i Enskede. Där hittade vi serverad middag som smakade utsökt! Vi umgicks ett tag och jag fick en rundvisning i deras mysiga hus som snart är 100 år gammalt men riktigt cozy. Vi rörde oss hemåt runt 9 och åkte hem till mig där vi la oss och kollade på en film.
Idag har jag varit i skolan som vanligt men drog runt 2 för min affärsjuridik var inställd och körkortsteorin kan man lika gärna plugga hemma, dessutom hade jag lite ont i huvudet. När jag väl var hemma så kom jag på att jag har ett paket på posten som jag glömt att hämta ut så det gjorde jag och där hittade jag en grymt snygg skidjacka, ett par skor, en bh och en klänning. Bhn och klänningen ska jag skicka tillbaka, jackan var riktigt snygg så den behåller jag och skorna är jag lite osäker på. Prövade dem med mjukis så kanske ska pröva dem med jeans innan jag bestämmer mig.. :)

Idag hade jag lust att sola solarium men ingen annan tydligen så det får bli en annan dag.. Idag kanske jag ska hitta på någonting med Jesper, annars så ska jag träna!
Den här fina lilla hunden fanns på min vägg när jag kom hem med jesper i söndags:

Suprise, suprise!

Hej bloggen!
Nu är jag hemma från ännu en jobbig dag i skolan och den har gått väldigt segt. En positiv grej är i alla fall att jag orkade upp till en rejäl frukost som skolan bjuder på varje fredag! Har tänkt många gånger att jag ska dra dit men kommer aldrig upp ur sängen i tid.. Men idag var jag där och där bjöds det på frallor, ost, prickikorv, tomat, skinka, ägg, apelsinjuice, yoghurt, paprika, you name it! Härligt :)

Igår var jag med Jesper och vi började med att ta bilen till Täby centrum för att handla mat och hyra video. Filmen vi hyrde var Juno, har velat sett den länge men har aldrig blivit så.. Nu hyrde vi den i alla fall och den var faktiskt bra, ingen film jag skulle vilja se två gånger men bra var den :) Vi lagade även mat och det blev kyckling med ris och currysås, mums! Var hemma runt 12 och somnade efter att jag haft en kort konversation med Linn och taikon. 

Ikväll är det suprise! Carro har tydligen fixat någon slags överraskning åt gänget och jag har ingen aning om vad det är vi ska göra. Vi ska i alla fall börja med att äta middag på Donken verkar det som sen vet jag bara att jag ska ha alkohol och en kamera med mig, denna kväll kan sluta hur som helst! Kul påhitt tycker jag :)

Nu måste jag göra mig i ordning! Hoppas jag överlever kvällen...


Skillet - Better than drugs

You're better than drugs
Your love is like wine
Feel you comin' on so fast
Feel you comin' to get me high

You're better than drugs
Addicted for life
Feel you comin' on so fast
Feel you comin' on to get me high

Feel you when I'm restless
Feel you when I cannot cope
You're my addiction, my prescription, my antidote
You kill the poison
Ease the suffering
Calm the rage when I'm afraid
To feel again
How can I tell you just all that you are
What you do to me


Den är rosa!

Hej på er,
har nyss kommit hem från stan där jag varit och besökt Eastman institutet en gång till.. Idag fick jag en ny vanlig skena (tacka gud för det) och slipper den andra äckliga! Skenan jag fick idag är mysigt rosa! :)
 Egentligen har jag svenska nu från 15 till 16 men sket i den, skulle ändå kommit försent.. Istället har jag gjort en kopp te till mig själv för att lindra halsen lite grann och håller även på att värma en portion Pasta lasagne, får se hur den smakar?

Annars har det varit en lugn dag idag och inte hänt så mycket.. Planerna för dagen är väl att jag ska måla på rummet en gång till och sen träffa Jesper. Vad vi hittar på vet jag inte, det visar sig! ;D

Och ännu en gång till dig ":/":
Sur är jag definivt inte, jag är långt ifrån sur.. Tycker det nästan är kul med sånna mystiska personer som dig som anser att det finns bättre ställen för mig att vara på än väsby? Tack för åsikten men jag är i väsby hur mkt jag vill :)

Nu ska jag äta!

Lill lördag

Sådär ja, nu har jag målat kanterna uppe vid taket och mer tänker jag inte göra idag.. jävlar vad jobbigt det blev i armen till slut! Korta lilla jag fick ju stå på tå på en stol för att nå upp..
Jag har även fått lite körkortsteori gjort och även fått i mig lite mat, nu ska jag ringa frugan igen för att kolla vad som händer inför kvällen.. Ses eller icke ses? Det är frågan..
Har även lagt lite förstärkningslack på naglarna och tänkte piffa upp med någon cool färg på det, om det blir en hemma kväll ikväll så blir det nog en skönhetskväll med bad och färgning av ögonbryn :)

Och till dig ":/" som inte vill stå för vem du är (?) så förstår jag inte riktigt vart du vill komma med dina kommentarer? Och jag tänker inte direkt sluta vara i väsby (inte för att jag är där särskilt ofta men tydligen tillräckligt för att ngn som du ska kommentera det) för att du säger att jag inte passar in så än en gång, vart vill du komma?

sinnessjukt

Jag vill visa er riktig teknik här.. Det är så att jag fick ett mail idag från Robert Wägar om en Dansworkshop med dansarna i Elite Force Crew från USA. Jag gick in på deras hemsida och kollade på videos, det är riktigt sinnessjukt hur duktiga dem här killarna här.. Teknik mannen, teknik! Chockerad alltså..
En workshop med dem för endast 300 kr? Det är ju för bra för att vara sant!

Om ni vill ha ett litet smakprov på tekniken så gå in på denna länk:
http://www.eliteforcecrew.com/Mileage%20Korea%2005.mov


4 månader kvar

Hej bloggen!
Nu har jag fått i mig lite mat (även godis) och jag har startat några maskiner nere i tvättstugan :) har även varit en duktig dotter och tömt diskmaskinen hos mamma!
Idag har jag haft tre lektioner; Italienska, Ung Företagsamhet och Engelska B.. dagen gick med andra ord rätt smidig och jag var klar att åka hem halv 1. Idag är det planerat att jag ska tvätta (vilket jag håller på att göra), jag ska försöka plugga lite grann, jag ska måla mitt rum och jag ska träna. Fullspäckat schema men det hinner jag lätt, klockan är ju bara 2 :)

Igår höll jag Jesper sällskap hemma hos honom och vi kollade på det nya avsinttet av Prison Break som kom ut i USA för någon dag sedan sen åkte vi till Mörby centrum och hyrde en film och köpte cola. Filmen vi hyrde hette "Them" och var faktiskt rätt så bra, iaf för att vara endast 1h och 15 min! Den var riktigt läskig också.. Halv 12 var jag hemma och somnade bums.

Nej, nu måste jag ner till tvättstugan igen och stuva om i maskinerna!

RSS 2.0