Tillbaka!

Hej hej! Nu får jag ursäkta mig, igen, för dålig uppdatering men denna gång har jag faktiskt ett skäl! Jag har inte haft något internet :) men nu är det tillbaka och då tänkte jag att jag kan skriva ett inlägg :)

Som jag senast berättade så skulle jag till antons landställe och fira linn vilket var för en vecka sen och vi hade grymt kul måste jag säga! Det var verkligen det roligaste på länge och jag skulle lätt göra om det! :)
Vi kom hem i lördags och i lördags var jag bara hemma och tog det lugnt, hade sovit fyra timmar natten innan så jag somnade tidigt.
I veckan har jag inte gjort särskilt mycket, jag har festat, jobbat, tagit det lugnt och varit på bio :) Vi såg Hancock och jag tycker att den var riktigt bra faktiskt. Den var rolig och den hade rolig handling.. Rekommenderas!
Igår var jag först hemma hos mig med R och kollade på film, vi såg apornas planet och den var lång och tråkig så det blev inte så mkt tittande vi snackade och höll på med annat skojsigt. Klockan 12 tar jag tåget till norrviken hem till en tjej som har fest. Där hittade jag bl.a. Philip, Jeppsson och Jerez. Efter ett tag kom även jessica dit och det var trevligt tills hon började slänga ut alla för att hon skulle gå och sova. Då blir vi hämtade av matte som kör hem oss. Jag och jessica kom hem till mig vid kvart över 2, båda var hungriga så vi gjorde i ordning lite mackor sen satt vi i köket och snackade till klockan 3 då vi bestämmer oss för att gå och lägga oss.
Idag har jag legat ute i solen ett tag och bättrat på brännan lite grann :) vet inte riktigt vad jag ska göra nu men någonting hittar jag på! Ikväll skulle philip och några till badberget får se om jag åker dit eller om jag hittar på ngt annat skojsigt :) Imorgon ska jag träffa R innan jobbet och sedan jobbar jag 18-24, på söndag jobbar jag 10-22. Cashmoney baby!

Snart är det också bara två veckor kvar tills jag och jessica åker till Antibes och Franska Rivieran tillsammans! Satan vad kul vi kommer haaa! :)
Här kommer lite bilder som jag tagit den senaste tiden!
Linns födelsedag på antons landställe;








Gårdagen;



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0